Salausautomaattinen kaupankäynti

Vakaa kuolema

Kuuluisa osakesijoittaja Warren Buffet sanoi kerran: "Kun vuorovesi sammuu, saat selville, kuka ui alasti". Vain muutama viikko sitten otsikon alla "Ponzi Or DeFi" puhuimme suositusta vakaasta kolikosta UST, osa LUNA-ekosysteemiä, joka sai merkittävää huomiota sen 20 % APY:n ansiosta.

Tällä viikolla UST:n dollarisidonnaisuus joutui hyökkäyksen kohteeksi ja romahti. LUNA-merkki, 1-1 lunastettava vs. UST, putosi yli 100 dollarista ja yli 50 miljardin dollarin markkina-arvosta nollaan muutamassa päivässä, kun epätoivoiset UST-haltijat polttivat UST:aan ja myivät saamansa LUNA:n. Huhuja riittää että jotkut suuremmat markkinatakaajat saivat aikaan tämän juoksun. LUNA/UST-järjestelmä ei kestänyt.

Markkinat saivat kaiken kaikkiaan kovan iskun. Yhtenä viimeaikaisen kryptohistorian synkimmistä päivistä kryptomarkkinoiden kokonaisarvo laski yli 25 %. Bitcoin putosi alimmilleen sitten joulukuun 2020 ja laski alle 28 XNUMX dollarin ennen palautumista. Lyhyesti sanottuna jopa Crypton suosituin stablecoin USDT joutui paineen alaisena, mutta se on toistaiseksi pysynyt hyvin.

Markkinoiden viime kuukausien päättämättömyys, mikä oli yhä todennäköisempää maailman laajemman taloudellisen ongelman vuoksi, murtui selvästi alaspäin. Kukaan ei voi sanoa, minne asiat täältä etenevät, mutta ylpeämmätkään härät eivät voi enää kiistää, että olemme vakaasti karhumarkkina-alueella.

Järjestelmällisemmällä tasolla olemme nähneet suuren kryptoprojektin kuolevan muutamassa päivässä. Monet suuret toimijat olivat merkittäviä sijoittajia LUNA-ekosysteemissä, ja monet rahastot pitivät UST:tä. Tämän törmäyksen aiheuttamien sivuvaurioiden korjaaminen kestää jonkin aikaa. Markkinat tarvitsevat aikaa palauttaakseen luottamuksensa. Pian tiedämme, pitävätkö sääntelijät UST:n romahdusta kutsuna puuttua asiaan.

Mitä ikinä tapahtuukaan täältä, kiristä kypärät, olemme kyydissä.