Seitsemän vinkkiä kaupankäyntiin vuoden 2021 härkämarkkinoilla
Salausautomaattinen kaupankäynti

Seitsemän vinkkiä kaupankäyntiin vuoden 2021 härkämarkkinoilla

Käytpä kauppaa osakkeilla tai kryptovaluutoilla, sinun on aina kiinnitettävä huomiota trendeihin. Kokeneet kauppiaat tietävät hyvin, että "trendi on ystäväsi.” Se ei kuitenkaan välttämättä riitä selviytymään kryptovaluutan epävakaudesta. Tässä on seitsemän vinkkiä kaupankäyntiin 2021 härkämarkkinoilla.

Yksi asia rahoitusmarkkinoilla on, että hinnat voivat kokea merkittäviä heilahteluja. Pelkästään tänä vuonna kryptomarkkinoilla on ollut useita vaihteluita. 

Tästä huolimatta kokeneet kauppiaat muuttavat volatiliteetin mahdollisuuksiksi näiden seitsemän vinkin ansiosta. Tämä artikkeli sukeltaa syvälle ja tarjoaa suoraviivaisen oppaan kryptokaupankäyntiin 2021 härkämarkkinoilla. 

Härkä- ja karhumarkkinat

Karhumarkkinoilla hinnat laskevat. Tämä tapahtuu usein siksi, että markkinoilla vallitsee negatiivinen tunnelma ja kauppiaat eivät ole yhtä luottavia markkinoista. Kun näin tapahtuu, useammat ihmiset myyvät. Tämä aiheuttaa myöhemmin hintojen laskun, mikä lisää pessimismiä ja siten lisää myyntiä.

Sitä vastoin härkämarkkinat ovat tila, jossa markkinahinnat nousevat. Nouseva trendi ilmenee, kun markkinahinnat nousevat merkittävästi ja jatkuvasti. Tulevan härkämarkkinoiden ennustaminen vaatii kuitenkin asianmukaista näkemystä. Härkämarkkinoita leimaa kauppiaiden/sijoittajien luottamus markkinoita kohtaan – se kuvaa yleistä optimismia hintojen suhteen, mikä johtaa hintojen nousuun ja vielä enemmän optimismiin.

Tiesitkö? Molemmat nimet ovat peräisin suunnasta, josta kyseinen eläin hyökkää. Härkä työntää sarviaan ylöspäin, kun taas karhu puristaa saaliinsa.

Karhun ja härän markkinat selittivät
Lähde: Investopedia

Vuoden 2021 kryptomarkkinat ovat erinomainen esimerkki härkämarkkinoista, koska markkinaaktiviteetti on ollut voimakasta ylöspäin. Kuitenkin toisin kuin perinteiset markkinat, kryptoavaruuteen vaikuttavat useat tekijät. Näiden tekijöiden ymmärtäminen voi auttaa sinua tulemaan paremmaksi kauppiaaksi. 

Tässä artikkelissa käydään läpi 7 vinkkiä kaupankäyntiin 2021 härkämarkkinoilla.   

Kaupankäynnin tarkoituksena ei ole rikastua nopeasti markkinoilta. Monet ihmiset ovat oppineet tämän kovalla tavalla tänä vuonna. Sinun ei kuitenkaan tarvitse. Kokeneet sijoittajat ja ylin 1 % (ne, joilla on suurimmat panokset) hyötyvät siitä, että muut jahtaavat pumppuja.

Myös härkämarkkinat ovat meluisia jännityksen vuoksi, ja sinun on seulottava päivittäistä melua. Tämän vuoden markkinoiden heilahtelut ovat tapahtuneet useista arvaamattomista syistä. Elonin twiitillä, Binancen FUD:lla ja Kiinan kiellolla oli suuri rooli hinnanmuutoksissa viime kuukausina. Ei tarvitse tuntea pahaa siitä, että jää paitsi aiemmista ja jopa tulevista rallit. Kiinnitä sen sijaan huomiota trendeihin ja pelaa älykkäästi. Uusia mahdollisuuksia tulee joka päivä!

Härkämarkkinoilla on parasta ajaa trendejä. Automatisoidut strategiat voivat auttaa sinua pitämään silmällä markkinoita ja tekemään oikeita kauppoja rajoittaen samalla tappioita.

2. Älä houkuttele marginaalikauppaa

Marginaalikauppa on loistava tapa moninkertaistaa positioiden kokoa lisäämällä vipuvaikutustasi. Usein riskit kuitenkin kumoavat marginaalikaupan hyödyt. Voit yhtäkkiä kohdata suuria tappioita, kun selvitystila iskee. Likvidaatio tapahtuu, kun pörssi sulkee positio, jolloin kauppiaalle jää tappiota, jota hän ei toipuisi, jos markkinat palautuvat korkeammalle.

Monet aloittelijat tekevät sen virheen, että he käyttävät liiallista asemaansa marginaalikaupassa. Pelon menettää kaiken ja nähdä salkkusi putoavan nollaan pitäisi olla riittävä syy välttää marginaalikauppaa juuri nyt. 

Karkeassa esimerkissä 10-kertaisella vipuvaikutuksella 10 prosentin siirto sinua vastaan ​​pyyhkii sinut pois, ja 100-kertaisella vipuvaikutuksella 1 prosentin liike sinua vastaan ​​likvidoi koko pääomasi. Todelliset luvut ovat vieläkin pelottavampia, kun huomioidaan kaupankäyntipalkkiot ja likvidaatiomaksut.

Sinä pystyt käy kauppaa vipuvaikutuksen avulla Coinrule lisätäksesi tuottoa mahdollisesti, mutta Älä koskaan unohda käyttää vähäistä vipuvaikutusta.

3. On kaupankäyntistrategia

Se saattaa kuulostaa joltain, jota monet pitävät itsestäänselvyytenä, mutta se on todennäköisesti tärkein näistä seitsemästä kaupankäyntivinkistä.

Kaupankäynti ilman suunnitelmaa suunnittelee epäonnistumista. Menestys kryptomarkkinoilla on markkinoiden kuvioiden ymmärtämistä ja niiden käyttämistä oikeiden kauppojen tekemiseen. Mallit auttavat sinua ennustamaan liikkeitä, ja voit nähdä nämä kuviot vain, kun sinulla on määritelty kaupankäyntistrategia.

Strategia tai suunnitelma auttaa sinua tekemään due diligencesi ennen kauppojen tekemistä. Se on myös loistava tapa rajoittaa tappioiden määrää, estää katastrofaalisia tappioita ja saada suuria voittoja. 

Yksi automatisoidun kaupankäyntijärjestelmän käytön tärkeimmistä eduista on, että voit helposti noudattaa alkuperäistä suunnitelmaa ilman, että stressi tai tunteet häiritsevät kaupankäyntipäätöksiäsi.

4. Tee oma tutkimus

Kryptosta on nykyään paljon melua Internetissä ja valtamediassa. Useimmille ei ole helppoa vaihtaa sen välillä, mikä on arvokasta ja mikä ei. Tästä syystä suosittelemme, että teet aina oman tutkimuksen ennen kuin ryhdyt kauppoihin, erityisesti halvempien kryptojen osalta, joilla on pieni markkina-arvo kolikoita.

Aloittelijat etsivät usein kryptosuosituksia muilta ja lopulta menettävät rahaa. Kun teet omaa tutkimusta, ymmärrät jokaista kolikkoa paremmin ja olet perehtynyt kauppojen aloittamiseen ja lopettamiseen. 

Älä sekoita aitoa neuvoa shillinkiin. Älä unohda, että monet ovat kiinnostuneita lisäämään hypeä kolikoihin, joissa heillä on suuria panoksia.

5. Varo peruutuksia

Totuus on, että saatavilla on paljon tietoa, oppaita ja suosituksia. Kuitenkin ymmärtääksesi kaiken, sinun on sovellettava sitä, mitä tiedät oikein.

Härkämarkkinoilla sinun on oltava jatkuvasti silmällä jyrkkiä käänteitä. Tämä auttaa sinua määrittämään parhaan ajan kaupasta poistumiseen tai voiton ottamiseen pois pöydästä.

Bitcoin-trendin kääntyminen
Pitkäaikainen BTC-hintaero RSI:n kanssa

On myös tärkeää asettaa hintatavoitteet ja pysäyttää tappiot osana kaupankäyntisuunnitelmaasi. Hyvän osallistumisen saaminen on vain puolet työstä. Sinun on myös tiedettävä, milloin poistua kaupasta strategisesti, käykö kauppa puolestasi vai sinua vastaan.

6. Älä käy kauppaa tunteiden perusteella

Markkinat ovat erittäin epävakaat, ja kaupankäynnin suhteen on parasta käsitellä faktoja ja tietoja tunteiden sijaan. Kauppiaat joutuvat säännöllisesti käsittelemään tunteita, kuten pelkoa ja ahneutta. On tärkeää olla valmis kaikkiin mahdollisiin skenaarioihin. Sinulla ei ole varaa käydä kauppaa tunteidesi perusteella. 

Tarvitset kurinalaisuutta ansaitaksesi rahaa nousevilla markkinoilla, kuten tällä hetkellä. Siksi sinun on aina pysyttävä kaupankäyntisuunnitelmassasi. 

Boteilla ei ole tunteita. He tekevät kaupat kylmäverisesti kaupankäyntijärjestelmäsi asennuksen perusteella. Asettamalla selkeitä, loogisia sääntöjä algoritmeiksi voit leikata häviäjiäsi ja ajaa voittajiasi paljon tehokkaammin, tehokkaammin ja tunteettomalla.

7. Monipuolisuus on ratkaisevan tärkeää

Hajautus on yksi parhaista vinkeistä jokaiselle sijoittajalle nykypäivän kryptomarkkinoilla. Voit vähentää riskiä kohdistamalla varoja eri omaisuuseriin. Tällä tavalla sinun ei tarvitse olla riippuvainen yhden omaisuuden suorituskyvystä.

Lisäksi, jotta monipuolistaminen olisi tehokkaampaa, sinun pitäisi yritä pitää omaisuutta, joka ei korreloi keskenään

Ota askel pidemmälle, Coinrule auttaa sinua monipuolistamaan strategioita. Ammattilaiset eivät kerro, etteivät he koskaan vain osta tai myy – he tekevät usein molempia samanaikaisesti leikatakseen riskiä milloin tahansa.

Lompakon monipuolistaminen Coinrule
Coinrule Kojelauta monipuolisilla strategioilla

Voit ajaa useita strategioita samanaikaisesti Coinrule. Yksi voi olla dippien ostaminen lempikolikollasi, toinen toukokuu päänahan lyhytaikaiset kaupat, kun taas toinen on tasapainottaa portfoliosi uudelleen. Sinulla on maksimaalinen joustavuus hallita lompakkoasi.

Pyöristäminen

Kryptovaluutat muokkaavat rahoitusmaailmaa, ja joka päivä yhä useammat ihmiset haluavat käydä niillä kauppaa. Tämä on erinomainen uutinen koko ekosysteemille, koska se tarkoittaa markkinoiden aktiivisuutta, likviditeettiä ja tehokkuutta. 

Volatiliteetti on kuitenkin kryptomarkkinoiden ensisijainen huolenaihe, etenkin tämän kaltaisina ennennäkemättöminä aikoina. Jos kiinnität huomiota näihin seitsemään kaupankäyntivinkkiin, varmistat, että saat parhaan hyödyn markkinatrendeistä.   

At Coinrule, autamme sinua tekemään parhaat kaupat. Tarjoamme kokonaisvaltaisen näkemyksen markkinoista ja autamme sinua käymään kauppaa paremmin. 

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

En ole analyytikko tai sijoitusneuvoja. Kaikki, mitä tarjoan täällä sivustolla, on puhtaasti ohje-, tiedotus- ja koulutustarkoituksiin. Kaikki viestini sisältämät tiedot on tarkistettava ja vahvistettava riippumattomasti. Minua ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tällaisiin tietoihin luottaen. Ole tietoinen kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyvistä riskeistä.