Salausautomaattinen kaupankäynti

Myy Uutiset

Suosittu markkinoiden sanonta neuvoo ostamaan huhut ja myymään uutiset. Suuri osa sitä edeltäneistä keskusteluista Bitcoin Spot ETF -hyväksyntä keskittyi kysymykseen, osoittautuuko lopullinen hyväksyntä sellaiseksi uutistapahtuman myymiseksi. Bitcoinin pudotessa alle 40 50 dollariin lyhyen huipun jälkeen, kun se oli XNUMX XNUMX dollaria, ETF-ralli on selvästi loppunut. Ainakin lyhyellä aikavälillä ETF:n hyväksyntä osoittautui uutismyyntitapahtumaksi.

Jotkut tämän laskun taustalla olevista tekijöistä ovat yksinkertaista voiton tavoittelua lokakuusta lähtien jatkuneen vahvan nousun jälkeen. Harmaasävy GBTC -rahaston muuntaminen ETF:ksi mahdollisti myös merkittävien aiemmin lukittujen rahastojen nostamisen. Esimerkiksi FTX-kiinteistö on myynyt noin 1 miljardin dollarin arvosta Bitcoinia, joka oli ollut GBTC:ssä. Muut pudotuksen syyt voivat olla syvempiä. Federal Reserve's Bank Term Funding Program (BTFP), likviditeettiohjelma pankeille, jotka otettiin käyttöön pysäyttämään pankkien juokseminen Piilaakson pankin romahduksen jälkeen maaliskuussa 2023, on määrä päättyä 11. maaliskuuta. Ei ole selvää, uusitaanko tilat. Samaan aikaan Yhdysvaltain valtion 2 vuoden tuotto alkoi kasvaa, ei laskea, mikä osoittaa, että inflaatio-odotukset ovat nousemassa eivätkä laskemassa. Tämä saattaa viivästyttää koronlaskuja, joita markkinat olivat odottaneet tämän vuoden maaliskuulle.

Nämä huolenaiheet olivat olemassa myös ennen ETF:n hyväksyntää. Mutta tunne ohjaa markkinoita. ETF:n lanseerauksen innostus, USD:n likviditeetin kasvu ja koronlaskujen odotukset peittivät makrohermostuneisuuden. Jemenin huthikapinalliset, jotka tukkivat Punaista merta, ja epäilyt koroista ja likviditeetistä toivat markkinaosapuolet takaisin maan pinnalle. Nyt tunnemme krapulan.

Tämä ei ole syy paniikkiin. Kauppiaiden on yksinkertaisesti aika tarkistaa asemansa ja asettaa itsensä uudelleen tulevia asioita varten. Tämän uutiskirjeen kokeneet lukijat ja jokainen markkinaosapuoli tietävät, että tunteet muuttuvat nopeasti. Monet kryptomarkkinoiden jännityksen taustalla olevat syyt ovat yhtä vahvoja kuin kaksi viikkoa sitten. Viimeisin nousu tapahtui hyvin vähäisellä valtavirran vähittäiskaupan huomiolla. Bitcoinin puolittaminen lähestyy.

Samanlainen järjestely oli käytössä vuoden 2020 alussa. Vuoden 2019 miniralli oli hiipunut, ja sitten iski COVID Black Swan. Maailmanlopulta tuntunut maaliskuu 2020 muuttui yhdeksi viime aikojen vahvimmista härkämarkkinoista. Tunnelma voi muuttua nopeasti ja ainakin meillä on enemmän ETF-huhuja odotettavissa.