Salausautomaattinen kaupankäynti

RSI Crossing Above and Below on täällä!

Laajalti käytetylle suhteelliselle voimaindeksille (RSI) on monia käyttötarkoituksia. Olemme nyt lisänneet räätälöintiin toisen ulottuvuuden, jossa on mahdollisuus asettaa ehtoja, jotka perustuvat RSI-arvon ylitykseen tietyn tason ylä- tai alapuolelle.

Tätä voidaan käyttää sääntöjesi puitteissa ajoittamaan RSI:n käännöksiä tai ostamaan vahvuutta tai myymään heikkoutta, kun RSI onnistuu rikkoutumaan tietyn tason ylä- tai alapuolelle. 

Kuten alla olevasta kaaviosta näkyy, hinta ja suhteellinen voimaindeksi reagoivat voimakkaasti 70, 50 ja 30 tasoihin. Korkeammilla aikajaksoilla, kuten tässä esitelty 4 tunnin aika, 50-taso voi toimia vahvana vastuksena ja tukena, kun risti on signaalin voimakkuuden yläpuolella ja risti signaalin heikkouden alapuolella. 

Alla oleva sääntö tarjoaa esimerkin siitä, kuinka tätä uutta ominaisuutta voidaan käyttää. Sääntö ostaa, kun RSI ylittää 50:n tason (4 tuntia) ja hinta on korkeampi kuin MA 100 (1 tunti), johon liittyy 0.5 prosentin nousu 1 tunnin sisällä. 

Sääntö myydään sitten, kun suhteellinen voimaindeksi on suurempi kuin 60 (4 tuntia) ja hinta on noussut vähintään 2 % tulohinnasta – toimien voittovoittona. Vaihtoehtoisesti sääntö myydään, kun RSI ylittää 50:n tason (4 tunnin) alapuolella, mikä osoittaa, että kolikossa on heikkous trendin kääntyessä, jos RSI rikkoutuu alle 50:n tason. 

Rakenna sääntöjä ja automatisoi kauppasi nyt käyttämällä uutta "RSI Crossing Above and Below" -ominaisuutta Coinrule! (https://coinrule.com/)