Salausautomaattinen kaupankäynti

Kiviä ja kovia paikkoja

Nykyään ei ole mikään salaisuus, että markkinat ovat riippuvaisia ​​halvasta keskuspankkirahasta. Kaikki viitteet siitä, että korot voisivat kiristää ja halpa raha voi tulla hieman kalliimmaksi, ovat riittäneet saamaan värityksiä mihin tahansa omaisuusluokkaan.

Tämä tapahtui toukokuussa 2021, nyt se tapahtuu entistä nopeammin ja selittää viime päivien voimakkaan taantuman. Vaikka haluaisimmekin kryptomarkkinoiden irrottautuvan muista omaisuusluokista, krypto seuraa kerta toisensa jälkeen muita markkinoita ylöspäin ja alaspäin. 

Jos inflaatio kiihtyy edelleen, keskuspankit tuntevat velvollisuutensa nostaa korkoja. Silti, kun maailmantalous kamppailee edelleen Covid-muunnelmien ja kahden viimeisen pandemiavuoden seurausten kanssa, kaikki uudet huonot talousuutiset voivat viivyttää kiristystä ja antaa markkinoiden jatkaa "juhlaa" vain vähän pidempään.

Ironista kyllä, näyttää siltä, ​​että mitä huonommin taloudella menee, sitä paremmin markkinat pärjäävät, koska koronnosto-odotukset viivästyisivät. Tietysti on aina hyvä mahdollisuus, että korkojen kiristyessä talous romahtaa joka tapauksessa. Keskuspankit ovat todella kallion ja kovan paikan välissä.

Mitä tämä tarkoittaa kryptolle?

Ei mitään hyvää lyhyellä aikavälillä, kun olemme saapumassa aaltoileville vesille. Jokainen, joka pelkää vuoden 2018 tyylisiä karhumarkkinoita, voi kuitenkin miettiä, kuinka paljon ala on kehittynyt sen jälkeen.

Jättävätkö kauppiaat kokonaan tulevaisuudenkestävimmän omaisuusluokan, jolla on korkein tuotto? Vai selviytyvätkö he myrskystä samalla kun he ansaitsevat tuottoa Stablecoineista DeFi-protokollien avulla, milloin tahansa vain muutaman klikkauksen päässä päästäkseen uudelleen markkinoille?

Ole varovainen, mutta älä menetä toivoa, kryptomarkkinat ovat tulleet jäädäkseen.