Salausautomaattinen kaupankäynti

Lepo viimein!

Kaksi viimeistä viikkoa kryptokäytössä ovat olleet suhteellisen epävakaampia kuin kaksi edellistä viikkoa, ja lopulta näyttää siltä, ​​​​että saamme lykkäystä. Markkinaoperaatiot, joihin Englannin keskuspankki aloitti, näyttävät onnistuneen jäähdyttämään punnan myyntiä, sillä se on saanut jonkin verran jalansijaa dollaria vastaan. Tämä näyttää ainakin väliaikaisesti rauhoittaneen rahoitusmarkkinoita. Myöhemmin Bitcoin on pysynyt vakaana, sillä se on käynyt kauppaa 18,000 20,500 - XNUMX XNUMX dollarin välillä. Tämä on tervetullut muutos viime viikkojen aikana havaitsemiimme suuriin hintavaihteluihin.

Teknisestä näkökulmasta näyttää siltä, ​​että Bitcoinin hinta saattaa lähestyä tukipistettä, koska se on valuutta, joka istuu aivan 17,600 18,500 - 2020 15,800 dollarin tukialueella. Karhut toivovat, että menetämme tämän kantaman ja näemme toisen jalan. Tämän vaihteluvälin menettäminen toisi pohjat, joita markkinat eivät ole nähneet sitten vuoden 16,100, todennäköisesti noin XNUMX XNUMX - XNUMX XNUMX dollarin välillä, ja johtaisi krypton lyhytaikaisiin markkinanäkymiin. 

Vaikka Bitcoinin hinta on ollut suhteellisen vakaa viimeisen kahden viikon aikana, Bitcoinin viikoittainen kaavio viittaa siihen, että voimme valmistautua ilotulituksiin. Härät saavat lohtua siitä, että viikkokaaviossa näkyy selkeä esimerkki putoavasta kiilasta. Purkautuminen tämän kiilan yläpuolelle voi merkitä muutosta markkinatunnelmissa ja antaa Bitcoinin nousta kohti uusia huippuarvoja, jolloin härät voivat saada takaisin joitain menetettyjä paikkoja karhuja vastaan. Toinen nouseva indikaattori, joka tukee tätä ajatusta, on se, että Bitcoinin suhteellinen voimaindeksi (RSI) viikoittaisessa kaaviossa on liikkunut ylimyydyillä tasoilla jo jonkin aikaa, mikä osoittaa, että voimme olla valmiita kääntymään päinvastaiseen suuntaan ja muuttumaan mielialassa.

Toinen tärkeä asia, jota pitää silmällä, ovat inflaatioluvut. Yhdysvaltain kuluttajahintainflaatio oli juuri 8.2 % syyskuussa, 0.1 % korkeampi kuin odotettu 8.1 %. Vaikka tämä on vain pieni poikkeama odotetusta arvosta, olemme viime kuukausina nähneet, kuinka jopa hieman odotettua korkeammalla inflaatiolla voi olla vakavia seurauksia rahoitusmarkkinoille, mukaan lukien kryptomarkkinoille. Näyttää varmasti siltä, ​​että Fedin koronnostot eivät ole juurikaan hidastaneet perusinflaatiota toistaiseksi ja markkinoiden odotukset lisäkoronnostoista ovat vahvat. Samaan aikaan ja punnan myynnin hidastumisesta huolimatta markkinat seuraavat tarkasti, mitä tapahtuu kasvavan Britannian eläkerahastojen kriisin myötä. Makrotasolla asiat saattavat alkaa olla mielenkiintoisia.

Joka tapauksessa, olipa kyseessä kipu tai voitto, meillä on todennäköisesti selkeämpi käsitys siitä, mitä tapahtuu, kun viikoittainen sulkeminen tulee sunnuntaina.

Tutustu kaavioon TradingView'ssa tätä!