Salausautomaattinen kaupankäynti

Muutosvastarinta

Heinäkuu oli rauhoittava kuukausi krypto- ja rahoitusmarkkinoille yleensä, kun Federal Reserve päätti 0.75 %:n koronnostosta riittävän inflaation hidastamiseen. He totesivat myös, että liittovaltion rahastokorko 2.25–2.50 prosenttia on nyt neutraali - se ei enää edistä kasvua tai supistumista taloudessa. Tämä aiheutti markkinoiden nousun, sillä odotukset eivät ehkä tule enää montaa koronnostoa ja pahin on jo takanapäin.

Viime vuonna heinäkuu merkitsi kesäkorjauksen pohjaa ja uusiin kaikkien aikojen ennätyksiin johtaneen rallin alkua. Tänä vuonna heinäkuussa bitcoin nousi 16.6 % kuukausittain – suurin kuukausittainen voitto sitten lokakuun 2021. Tämän ylitti eetterin valtava kuukausittainen nousu, noin 57 % – suurin sitten tammikuun 2021 78 %:n nousun ja viidenneksi paras kuukausi viimeksi kuluneena aikana. 5 vuotta. ETH/BTC-kaavio välittää tämän spektaakkelin hyvin. Ether nousi 28 % BTC:tä vastaan ​​kesäkuun alusta lähtien – mikä osoittaa, että Ethereum on noussut korkeampaan vastineeseensa.

Viime viikolla Ethereum Classic (ETC) sai kuitenkin suurimmat voitot. ETC näki 94 prosentin nousun 4 päivässä, ja hinta käy edelleen 20 prosentin sisällä korkeimmasta. Tämän epäillään johtuneen Ethereumin yhdistämisestä, mikä johtaa Ethereumin siirtymiseen panoksen todistamisesta työn todisteeksi (POW). Tämä tekee Ethereum-kaivostyöntekijöiden kalliista laitteista, joita käytettiin sotavankien matemaattisten pulmien ratkaisemiseen, vanhentuneeksi ja kaivostyöläisten 18 miljardin dollarin vuositulot katoavat. Toisaalta Ethereum Classic pysyy todisteena työstä ja saa Ethereum-kaivostyöntekijät mahdollisesti käyttämään laitteitaan Ethereum Classic -ketjun turvaamiseen. Ethereum Classicin kaivostulot ovat kuitenkin vain 3 % Ethereumin tuloista.

AntPool, yksi suurimmista kaivospoolista ja suuren kaivoslaitteiden valmistajan Bitmainin tytäryhtiö, ilmoitti investoivansa 10 miljoonaa dollaria uusien sovellusten kehittämiseen ja luomiseen Ethereum Classic -ekosysteemiin pyrkiessään lisäämään lohkoketjun käyttöönottoa. laitteidensa myyntiä. Bitmain ilmoitti myös hyväksyvänsä maksut koneistaan ​​ETC:ssä. Voittavatko Ethereumin fundamentalistit? Elokuun 2. päivänä ETC:n kokonaisarvo lukittu (TVL) oli 230,000 162 dollaria ja transaktiovolyymi 57 miljoonaa dollaria verrattuna ETH:n 3.8 miljardin dollarin TVL:n ja XNUMX miljardin dollarin transaktiovolyymiin. Lojalistit tarvitsevat vakavia verkkovaikutuksia saadakseen markkinaosuuden.

Fidelity on ilmoittanut, että bitcoin on ainoa 401(k) krypto-tuote, jonka he tarjoavat 20 %:n allokaatiorajalla portfoliota kohden. Voidaan väittää, että tämä on valtava askel oikeaan suuntaan Fidelityn kaltaisen suuren omaisuudenhoitajan kanssa, joka uskoo bitcoinin olevan sopiva tuote eläkesuunnitelmiin. Toisaalta se osoittaa myös, että muuta tilaa pidetään yleisesti todisteettomana ja epäluotettavana. Tätä mielipidettä yhtyi tällä viikolla kolme krypto-vastaista amerikkalaista senaattoria, jotka pitivät Fidelityn päätöstä sisällyttää bitcoin "äärimmäisen huolestuttavana".

Instituutioiden epäröinti altcoineja kohtaan voidaan ymmärtää, kun tarkastellaan laitoksen riskinottoa. Esillä olevan kryptotilan luonne, jossa "rakenna nopeasti ja riko asioita" -lähestymistapa, jota voidaan joskus hyödyntää, on myös esteenä. Tapaukset, kuten 190 miljoonan dollarin hyväksikäyttö suositulla Token Bridge Nomadilla, joka tapahtui tällä viikolla, ovat esimerkki. Solana koki tällä viikolla ongelmia myös suosittujen Solana-lompakoiden, Phantom-, Slope- ja Trust Wallet -lompakoiden kanssa, joita käytettiin hyväksi ja käyttäjien varat tyhjennettiin yli 8,000 XNUMX lompakosta.

CeFin romahtamisen ja nyt näiden hot lompakoiden rikkomusten jälkeen kryptovarojen turvallisuudesta on tullut entistä suurempi prioriteetti kaikille krypton käyttäjille. Ledger, suosittu laitteistolompakkotoimittaja, on ajoittanut täydellisesti huhutut keskustelunsa 100 miljoonan dollarin lisärahoituksen hankkimisesta. Huhutaan, että kierroksen arvostus on korkeampi kuin heidän edellinen 380 miljoonan dollarin korotus 1.5 miljardilla dollarilla viime kesäkuussa – mikä osoittaa kasvavaa kysyntää kryptovarallisuuden suojaamiselle jopa tämän markkinoiden laskusuhdanteen aikana.

Onneksi muutosvastarinta voi tarjota kannattavia mahdollisuuksia, kun lauma pysyy poissa "riskialttiista" omaisuudesta. Howard Marks kertoo sijoitusraamatussaan "The Most Important Thing", että suurin riskipainotettu tuotto saadaan, kun ostetaan omaisuutta, jota ei pidetä täysin ymmärrettynä, pohjimmiltaan kyseenalaisena, kiistanalaisena, sopimattomana tai pelottavana, sopimattomana "kunnioitettavat" salkut tai äskettäin investointien purkamisen aihe. Ihmettelemme, mikä omaisuusluokka täyttää nämä kriteerit…

Rakenna sääntöjä ja automatisoi ETH/BTC-kauppasi nyt käyttämällä Coinrule! (https://coinrule.com/)