Salausautomaattinen kaupankäynti

Todellisuus voittaa fiktion

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

Fiktiokirjailijat ovat yrittäneet ennakoida, miltä tulevaisuus olisi näyttänyt vuosisatojen ajan. He työnsivät aina mielikuvituksensa mahdottoman rajalle, ja lopulta fiktio muuttui todeksi Dogecoinin nousun myötä.

Kukaan ei todennäköisesti olisi koskaan arvannut, että söpön ja leikkisän koiran mukaan nimetty "valuutta" olisi ollut maailmanlaajuisen vallankumouksen partaalla miljoonien ihmisten keskuudessa.

Viime viikolla Dogecoin nousi naurettavalle tasolle ja nosti sen markkina-arvoa Polkadotin ja Cardano . Erityisesti Dogecoinilla on lähes nollakehityssuunnitelma, kun taas jotkut kirkkaimmista kryptokehittäjistä ovat työskennelleet Polkadotin ja Cardano vuosia. Se on meemin voima vuonna 2021.

Vaikka kaikkien katseet ovat Dogecoinissa ja muissa meemikolikoissa, Ethereum katkaisee sen, mikä voi osoittautua 18 kuukauden pituiseksi kertymisvaiheeksi hinnoiteltuna Bitcoin ehdot. Uuden nousupotentiaalia on vaikea arvioida Ethereum nouseva trendi kunnolla, sillä nykyään yksikään kauppias tai sijoittaja ei näytä enää välittävän arvostuksista. Tosiasia on, että Ethereumin verkko turvaa joka päivä miljardien dollarien arvoisia tapahtumia, ja uutta pääomaa ja käyttäjiä virtaa säännöllisesti. Se on ehdottomasti huomioitava asia. Olipa tämä vain fiktiota tai todellisuutta, on parempi, että pidät jalat maassa ja käy kauppaa turvallisesti.