Salausautomaattinen kaupankäynti

Arvosana Rumble

Tunnettu luokituslaitos Fitch teki tiistaina dramaattisena ja odottamattomana päätöksen alentaa Yhdysvaltain hallituksen korkeinta luottoluokitusta. Yhdysvallat alennettiin AA+-statukseen sen aiemmin koskemattomasta AAA-luokituksesta. Luokituksen lasku johtui ennustetusta julkisen talouden laskusta seuraavien kolmen vuoden aikana ja nyt toistuvat viime hetken velkakattoneuvottelut, jotka vaarantavat hallituksen kyvyn hoitaa velvoitteensa. Tämä rohkea toimenpide aiheutti nopean ja ankaran vastalauseen Valkoisesta talosta ja yllätti sijoittajayhteisön, koska se johtui kiistanalaisen velkakattokriisin ratkaisusta vain kaksi kuukautta aikaisemmin. Tämän seurauksena markkinaosapuolet muuttivat strategioitaan nopeasti ja etsivät suojaa mahdollisilta putouksilta. Tämä johti kääntymään pois osakkeista kohti perinteisesti turvallisempia sijoitusomaisuutta, kuten valtion obligaatioita ja Yhdysvaltain dollaria.

Salausspesifisemmissä uutisissa Curve, suuri DeFi-protokolla, joka suorittaa automatisoitua markkinatakausta ja joka on laajalti käytössä alalla, kärsi merkittävästä rikkomuksesta myöhään viime sunnuntaina, kun hakkerit käyttivät hyväkseen useita alustan stablecoin pooleja. Rikkomisen jälkeen paljastettiin, että Curven perustajalla oli maksamatta oleva 80 miljoonan dollarin laina, jonka vakuutena oli $CRV, protokollan alkuperäinen tunnus. Koska hyväksikäyttö aiheutti $CRV:n hinnan merkittävän alenemisen, lainavakuuden dollarin kokonaisarvo laski, mikä johti lainan selvitystilaan. Tämän lainan mahdollinen realisointi voi johtaa asetettujen vakuuksien myyntiin avoimilla markkinoilla, mikä laukaisi dominovaikutuksen uusista selvitystilasta. Tämän seurauksena Curven perustaja on ponnistellut kiihkeästi maksaakseen takaisin osia lainasta yrittääkseen alentaa likvidaatiokynnystään ja rajoittaa mahdollisia myöhempiä seurauksia.

Teknisen analyysin näkökulmasta viime viikkoina markkinoilla on tapahtunut sivusuuntaista liikettä, jolloin Bitcoin on heilahtanut 28,600 31,500 - 27 20 dollarin rajoissa. Katko tämän vaihteluvälin yläpuolelle voisi katapuloida Bitcoinin uusiin vuosihuippuihin, kun taas laskun rikkominen saattaisi aiheuttaa regression kohti XNUMX XNUMX dollaria. Optimistisemman skenaarion luottamuksena on yksi erityinen tekninen esikuva: MACD (Moving Average Convergence Divergence), joka näkyy nousevan ristin kärjessä signaalilinjansa yli. Aiempi tällaisen tapahtuman esiintyminen ennusti Bitcoinin huomattavaa nousua, jolloin se nousi yli XNUMX prosenttia.

Tämän viikon taloustilannetta leimaa Fitchin odottamaton Yhdysvaltain luottoluokituksen lasku, joka aiheutti shokkiaaltoja maailmanlaajuisilla markkinoilla. Samanaikaisesti Englannin keskuspankin koronnosto toi mukanaan sekä huolenaiheita että toiveita, kun taas Curven kybermurto varmisti kryptovaluuttamaailman. Yhdessä nämä tapahtumat maalaavat elävän kuvan jatkuvassa liikkeessä olevasta globaalista taloudesta, joka on täynnä epävarmuutta, mahdollisuuksia ja muistutuksia siitä, että menestyminen tässä monimutkaisessa maisemassa vaatii jatkuvaa valppautta.

Katso kaavio TradingView-palvelussa tätä.