Salausautomaattinen kaupankäynti

Muutoksen todiste

Teknologisissa läpimurroissa on kyse ajoituksesta. Dropbox hyötyi tunnetusti julkaisusta silloin, kun ensimmäiset älypuhelimet alkoivat ilmestyä, ja yhtäkkiä tiedostojen synkronointi laitteiden välillä alkoi olla tärkeää. Virtuaalitodellisuus hioo hitaasti tiensä käyttöönottoon uusien laitteiden myötä. Samoin kryptovaluutat syntyivät juuri oikeaan aikaan.

Vuoden 2008 finanssikriisin jälkimainingeissa luottamus perinteisiin rahoituslaitoksiin vaurioitui, kun taas löysä rahapolitiikka kannusti varojen arvon sukupolvien nousuun. Talouskasvu ei palannut vuotta 2008 edeltäneelle tasolle, mutta yleisesti ottaen suuria taantumia ei tullut.

Tänään näytämme olevan muutoksen partaalla. Pandemia ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan järkyttivät perustaa ja löysä rahapolitiikka ajoi inflaation pitkään näkemättömälle tasolle. Useimmat indikaattorit, kuten kuluttajien luottamus, reaalitulot, toimitushinnat ja niin edelleen, viittaavat kaikki kohti nopeasti lähestyvää taantumaa. Tämä tapahtuu samanaikaisesti Yhdysvaltojen korkojen kiristyksen kanssa, mikä lähettää lisää shokkiaaltoja läpi maailmantalouden.

- Yhdysvaltain 10 vuoden valtion joukkolainojen tuotto on tärkeä indikaattori tulevasta kehityksestä. Yleisesti ottaen 10 vuoden tuoton nousu viittaa talouskasvun odotuksiin. USA:n korkojen kiristyksen myötä tuotot ovat viime aikoina olleet nousussa, vaikkakin edelleen alhaisella tasolla. Kuinka kauan tämä kestää, on kukaan arvaamaton eri älykkäät markkinat tarkkailijat odottaa tämän lopullisen indikaattorin alkavan pian osoittaa kohti taantumaa.

Seuraukset kryptomarkkinoille eivät voisi olla merkittävämpiä. Toimiala on edessään ensimmäinen "todellinen" taantumatesti. Taloudellinen makroympäristö muuttuu nopeasti. Aiemmat kryptokarhumarkkinat eivät olleet samaan aikaan maailmanlaajuisen taantuman kanssa. Tämä voisi.

Onko kryptomarkkinat riittävän kypsät eroamaan makrotrendeistä ja jatkamaan kasvuaan teollisuuden ja teknologian perustekijöiden pohjalta? Tämä tarkoittaisi, että krypton ajoitus alkaa tehdä todellista vaikutusta maailmaan on oikea. Vai näemmekö toisen suuren pudotuksen, kun pääoma pakenee koettuihin turvasatamaihin, kuten Yhdysvaltain dollariin?

Menipä se miten tahansa, se voi muokata krypton kerrontaa vielä pitkään. Seuraavat kuukaudet näyttävät, missä olemme.