coinrule automatisoitu kaupankäynnin
Salausautomaattinen kaupankäynti

Esikatselu: Uusien sääntöjemme testaus.

Olemme korostaneet monta kertaa, kuinka tärkeää on testata automaattista kaupankäyntistrategiaa ennen sen käynnistämistä.

automatisoitu kaupankäyntistrategian binanssi
Testaustulosten esikatselu päällä Coinrule

Jälkitestaustyökalu tekee kauppiaan varmempi hänen strategioidensa todennäköisestä tuloksesta ja sallii a yksityiskohtainen analyysi säännön historiallisista suorituksista. Tämä antaa mahdollisuuden parantaa sitä ja odottaa vielä parempaa tuottoa tulevaisuudessa.

Kuten muutama päivä sitten ilmoitimme, aloitimme yhteistyö Kaikon kanssa joka on tietotoimittajamme uudelle backtesting-työkalullemme.

- Coinrule Tekniikkatiimi työskentelee tällä hetkellä täydellä vauhdilla ja kehittää infrastruktuuria, jota tarvitaan näin tärkeän ja tehokkaan ominaisuuden käyttämiseen. Tietenkin haluamme varmistaa, että kaikki toimii riittävän hyvin tarjotaksemme mahdollisimman tarkkoja tuloksia sääntöjäsi testattaessa.

Sillä välin meillä oli mahdollisuus testata joitain edistyneempiä sääntöjä, joita käyttäjämme voivat luoda uuden sääntösivumme avulla. Tässä joitain alustavia tuloksia.

automatisoitu kaupankäyntistrategia Coinbase Pro
Esikatselu jälkitestaustuloksista

Aloitimme jälkitestauksen a Trendiä seuraamassa strategia:

Jos hinta nousee 2 % tunnissa, OSTA.
SITTEN jos hinta nousee 4 % MYY.
Stop loss on 1 % tulohinnasta.

Ensimmäinen kolikko, jolla testasimme strategiaa, oli Litecoin, käy kauppaa Bitcoinia vastaan ​​ajanjaksolla, joka alkaa 1. huhtikuuta - 6. heinäkuuta. Strategian tulos oli -18.42 %. Se voi kuulostaa huonolta tulokselta, mutta verrattuna Litecoinin palautukseen Bitcoinissa, sääntö ylitti osta ja pidä strategia 8.16 %.

Käyttäminen Binance kolikolla samalla automatisoidulla kaupankäyntistrategialla samalla ajanjaksolla, tulokset olivat hieman parempia, kokonaistappiolla -8.36 %, mutta ylitti "markkinoiden" 21.78%.

Viimeisen kolmen kuukauden aikana lähes kaikki Altcoinit tuottivat Bitcoinia huomattavasti heikommin, joten trendien seuraaminen ei todennäköisesti ollut paras tapa hyödyntää markkinaolosuhteita. Toisaalta sen havaitseminen, että aktiivinen strategia voi silti toimia ylitehokkaasti verrattuna kolikoiden passiiviseen pitämiseen lompakossa, tulisi tulkita rohkaisevana tuloksena.

Näin ollen päätimme testata a Kontra strategiaa, hyödyntäen hinnanlaskuja ostaakseen. Parametrit olivat seuraavat:

Jos hinta laskee 5 % tunnissa, OSTA
SITTEN jos hinta nousee 7 % ostohinnasta, MYY
Stop loss on 2 % tulohinnasta.

Sääntöä testattiin kolmella eri kolikolla viimeisen kolmen kuukauden aikana ja tässä ovat Backtestin tulokset:

automaattisen kaupankäyntistrategian bittileima
Vastakkaiset strategiatulokset valituista kolikoista

Voimmeko tehdä johtopäätöksiä tämän ensimmäisen testin perusteella? Uusi sääntösivu parantaa merkittävästi sääntöjemme tehokkuutta parannetuilla ominaisuuksilla ja kauppiaiden käytettävissä olevilla lisävaihtoehdoilla.

Emme malta odottaa, että pääsemme julkaisemaan ne mahtavalle yhteisöllemme!

Pysy kuulolla ja käy kauppaa turvallisesti!

- Coinrule Tiimi!