Salausautomaattinen kaupankäynti

Huh huh! Nro 10 peräkkäin

Lohkoketjun läpi kuultiin helpotuksen huokaus, kun markkinoiden ainoa 9 peräkkäisen viikon laskuputki päättyi viikoittaisen kynttilän sulkeutuessa vihreänä sunnuntai-iltana. Tämä herättää kysymyksen: olemmeko löytäneet pohjamme vai onko tämä helpotusralli ennen uutta osuutta? Bitcoinin dominanssi on noussut 47 prosenttiin tammikuun 40 prosentin alimmalta tasolta – mikä osoittaa lentoturvallisuuden markkinoille viime kuukausien aikana tai likviditeetin poistumisen vaihtoehtokolikoista ja kryptomarkkinoista yleensä. 

Bitcoin on löytänyt tukea noin 28,000 0.618 dollarilla, tämä sattuu olemaan myös Fibonaccin kultaisen leikkauksen 1 retracement-taso – mahdollinen signaali välipohjan löytymisestä. Kuitenkin, koska Fed on aloittanut määrällisen kiristyksen 95. kesäkuuta, XNUMX miljardin dollarin arvoisten velkapapereiden vaikutus, jonka Fed on ilmoittanut myyvänsä kuukausittain, ei ole vielä todella tuntunut. Tämä Fedin purkaminen painaa riskivarat alemmaksi, kun taloudellinen toimeliaisuus hidastuu ja likviditeetti pienenee korkeaa inflaatiota vastaan. 

Kun oletetaan, missä toinen pohja voisi olla, kannattaa huomioida 200 viikon liukuvan keskiarvon (WMA) sijainti. 200 WMA on osoittautunut luotettavaksi indikaattoriksi alueellisista bitcoin-karhumarkkinoiden pohjasta. Vuonna 2015 bitcoin saavutti pohjan ja sai tukea 200 WMA:lle noin 200 dollarilla. Vuoden 2018 lopulla bitcoin saavutti jälleen pohjan ja sai tukea 200 WMA:lle 3,150 2020 dollarilla. Covid-onnettomuudessa maaliskuussa 200 bitcoin testasi uudelleen 5,500 WMA:ta, mutta murtautui hetkeksi viikon ajaksi 3,800 200 dollariin ja saavutti lopulta alimman, noin 22,300 XNUMX dollarin. Nykyään XNUMX WMA:n hinta on XNUMX XNUMX dollaria. Voisiko tämä olla seuraava bitcoin-lattia?

Liittyen 200 WMA:n nykyiseen sijaintiin, bitcoinin ketjun kustannusperuste on tällä hetkellä 23,800 200 dollaria. Historiallisesti ostaminen sekä 2020 WMA:ssa että On-Chain Cost Basis -alueella on ollut erittäin houkuttelevaa riski/hyöty näkökulmasta. Toisaalta näinä aikoina tuntuu, että krypto on vihdoin ohi ja vihreän painikkeen painaminen vaatii vakavaa psykologista voimaa. Edellisen kerran bitcoin tuli tälle alueelle Covidin romahduksen aikana maaliskuussa 6,000, ja se oli ylivoimainen ostomahdollisuus sijoittajille, jotka uskalsivat tarttua siihen markkinoiden kapitulaatiohuipun ja pelon aikana, mikä johti bitcoinin kauppaan alle XNUMX XNUMX dollarin viikon ajan.   

Tällä viikolla Bitfinex longs saavutti myös kaikkien aikojen ennätyksen noin 90,000 2.7 BTC-sopimuksella, mikä vastaa 54,000 miljardia dollaria. Edellinen kaikkien aikojen ennätys, noin 22 2021 sopimusta, oli XNUMX, mikä merkitsi alkua bitcoinin nousulle uuteen kaikkien aikojen ennätykseen. Kysymys kuuluu: suojaavatko nämä kauppiaat yksinkertaisesti ollessaan jo likvidoineet spot-positionsa? Tai optimistisemmin, tuplaavatko ne historian toistavan itseään, kun he ennustavat vuorovesien kääntymistä ja bitcoinin pohjan ohittamista?  

Huolimatta siitä, onko pohjassa vai onko horisontissa enemmän laskua, markkinaosapuolet, jotka maksavat keskimäärin dollaria näillä tasoilla, kokevat todennäköisesti kannattavan hankkeen, jos niiden aikahorisontti on useita vuosia. Kuten viisas sijoittaja sanoi kerran "on aika markkinoilla, ei ajoittaa markkinoita".