Salausautomaattinen kaupankäynti

Yksi askel eteenpäin – seuraavan Bear Marketin pohja saattaa olla käsillä

Bitcoin / Yhdysvaltain dollari (BITSTAMP:BTCUSD) Seuraava karhumarkkinat

Kaikki yrittävät selvittää, mikä on nykyisen Bull Marketin huippu. Sijoittaessasi sinun on kuitenkin katsottava eteenpäin ja ajatella eteenpäin. Vaikka nykyisen markkinasyklin hintatavoite on edelleen hyvin epävarma, voi olla helpompi ennakoida, mikä on seuraavan karhumarkkinoiden hintalattia.

Aiempia syklejä tarkasteltaessa molemmissa tapauksissa parabolisessa nousutrendissä oli lyhyt uudelleenkertymisvaihe noin puolessa matkasta. Hintataso, jolla konsolidoituminen tapahtuu markkinoilla vuosia saman tason jälkeen, jolla Bear-markkinat seurasivat, sai lopullisen tukensa.

Entä jos nykyinen sivuttaishinta toimii Bitcoin odottaa merkittävämpää hinnanlaskua uuden jalan nousun sijaan? Se on mahdollista, mutta silti epätodennäköistä. Yleensä paraboliset nousutrendit päätyvät paljon terävämmin. Ketjun tiedot ja makroympäristö ovat edelleen positiivisia, ja se voi tarjota tukevan myötätuulen kuukausiksi.

Miksi seuraavan Bear-markkinoiden pohjan ennustaminen on tärkeää? Koska tieto siitä, että sinulla on mahdollisuus ostaa alle tällaisten tasojen, lisää merkittävästi sijoitustasi ja suojaa allokaatiotasi tulevissa nostoissa. Lyhytaikainen haihtuvuus saattaa painaa hintoja hieman alemmas, mutta dollari-kustannusten keskiarvo Bitcoin voi olla erittäin mielenkiintoinen pitkän aikavälin strategia.

Paras aika kerätä Bitcoin oli vuosia sitten. Toiseksi paras aika voi olla nyt.