Salausautomaattinen kaupankäynti

Yksi ja valmis?

Viime viikolla markkinoille tuli uutinen, että inflaatioluvut olivat odotettua kylmempiä. Kuluttajahintaindeksin perustiedot olivat ennusteiden mukaiset, 5.6 %, korkeammat kuin edellinen 5.5 %. Otsikko-CPI oli kuitenkin 5 %, joka oli odotettua 5.1 % alhaisempi. Näin ollen riskivarat alkoivat kasvaa. Fedin datariippuvuuden vuoksi näiden lukujen odotetaan lisäävän merkittävästi todennäköisyyttä, että keskuspankki keskeyttää koronnoston toukokuussa. Fed on kuitenkin aiemmin varoittanut nostamasta jalkaansa sananlaskun kaasusta liian aikaisin. FOMC-pöytäkirjat seurasivat pian CPI-lukuja klo 6 UTC ja vahvistivat tämän, koska kaikki jäsenet tukivat ehdotettua 25 bps:n nousua toukokuussa. Jotkut analyytikot uskovat, että Fed on nyt yksi ja valmis toukokuussa. Perusinflaatio on pian 3.5 %:n vuositasolla, ja 5 %:n Federal Fundfunds -korolla markkinat odottavat 1.5 %:n todellista Federal Funds -korkoa. Aiemmin 1.5 prosentin reaalikorko on osoittautunut tarpeeksi rajoittavaksi tappaakseen inflaation ja talouden sen mukana. Tätä talouden hidastumista tukee Fed, joka totesi FOMC:ssä odottavansa lievää taantumaa vuodesta 2023 alkaen. Heidän sanan lievä käyttö on kuitenkin joutunut tarkastelun kohteeksi, koska tuottokäyrä on tällä hetkellä käänteisin. se on ollut 1980-luvulta lähtien.

Viime kuukausina Crypto omaisuusluokkana ei ole ollut läheisessä korrelaatiossa muiden makromarkkinoiden kanssa, ja sillä oli myös oma tapahtumariskinsä Ethereumin Shapella-päivityksen julkaisun jälkeen viime viikolla. Tämä päivitys saattoi päätökseen siirtymisen Proof-of-Workista (PoW) Proof-of-Takeen (PoS) ja antoi käyttäjille mahdollisuuden peruuttaa panoksensa ETH ja siihen liittyvät palkinnot. Monet olettivat, että tämä loisi Ethereumiin myyntipaineita, koska vetäytymisjonon etupuolella olevat myyvät spot-myyntiä, kun taas takana olevat suojautuisivat perpsien ja futuurien kautta. Ethereum näki laskun hintakehityksen tätä tapahtumaa odotettaessa, koska ETH oli heikompi BTC:n viime viikkoina. Todellinen reaktio tapahtumaan oli kuitenkin päinvastainen, sillä Ethereum on noussut Bitcoinissa noin 13 % keskiviikon pohjalta.

Teknisestä näkökulmasta katsottuna MA9:n nousuvauhti ylitti MA50:n päivittäisellä aikavälillä, kun Bitcoin lopulta nousi yli 30,000 32,000 dollarin. Sonnit toivovat nyt tämän rallin jatkuvan kohti seuraavaa keskeistä vastustusta, noin 42 XNUMX dollaria. Avainindikaattori, joka tukee tätä skenaariota, on, että MACD on äskettäin ylittänyt signaalilinjansa. Viimeksi kun näin tapahtui, Bitcoin nousi XNUMX %. Markkinoiden tunnelma on tällä hetkellä pääosin nousujohteinen. Kun näin on, on tärkeää olla sokeanäköinen, koska maaliskuun puolivälin jälkeen ei ole tapahtunut suurta korjausta. takaisinveto voisi varmasti olla myös korteissa.

Jatkossa FOMC:n kokouksella 2. ja 3. toukokuuta on merkitystä lyhyen aikavälin markkinasuunnassa. Vaikutus makromarkkinoihin ei todennäköisesti ole yhtä merkittävä kuin Fedin vakiokorkoilmoitus, koska markkinat ovat nyt hyvin tietoisia siitä, että toinen 25 bps:n nousu on käsillä.