Salausautomaattinen kaupankäynti

OKX Futures -kampanja käynnistyy!

OKX & Coinrule Kampanja: Talleta ja vaihda 500 USDT voittaaksesi 50 USD + saat 20 % alennuksen kaupankäyntikuluista + 25 % alennuksen Coinrule Suunnitelmat!

Kampanjajakso: 12 2024 UTC – 00 00 UTC

Sen kunniaksi OKX Futuresin julkaisu, Coinrule on innoissaan voidessaan ilmoittaa jännittävästä kampanjasta, jonka kanssa olemme käynnissä OKX laajennus. Tämä on tilaisuutesi voittaa 50 USDT futuuriluottojen muodossa, napata 20 % alennuksen futuurikaupan maksuista ja saada 25 % alennusta Coinrule tilaus! 

Ohjeet palkintojen avaamiseen:

 

1. Talleta voittaaksesi 50 USDT: 

 • Voita 50 USDT futuuriluottojen muodossa
 • Minimitalletussumma on 500 USDT tukikelpoisia. 
 • Säilytä vähintään 50 USDT:n nettotalletus kampanjan loppuun asti.
 • Napsauta kohdassa "Talleta nyt". Kampanjan tiedot -sivu tehdäksesi ensimmäisen talletuksesi.

 

2. Yksinomainen 20 %:n alennus futuurikaupankäyntimaksusta: 

 

3. Avaa 25 %:n alennus Coinrule Rekisteröityminen: 

 • Pääset käsiksi Coinrule tilaus 25 % alennuksella käyttäjille, jotka käyvät kauppaa vähintään 10,000 XNUMX XNUMX dollaria OKX Futuresissa
 • Alennus koskee kaikkia siihen oikeutettuja käyttäjiä kampanjan lopussa

Kampanjan käyttöehdot

1. Kampanjan kausi: 12 2024 UTC – 00 00 UTC

2. Kampanjan osallistujan kelpoisuus: Tämä kampanja on saatavilla vain uusille tai lepotilassa oleville OKX-käyttäjille, jotka eivät ole käyneet kauppaa alustalla ennen tapahtumaan rekisteröitymistä. Se on oikeutettu Coinrule käyttäjät, jotka ovat luoneet uuden OKX tili kampanjan aikana käyttämällä Coinrulekäyttäjän viittauslinkki tai OKX-käyttäjät, jotka eivät ole käyneet kauppaa OKX:llä 12 kuukauteen.

Sinun täytyy napsauttaa "Liity nyt" -painiketta ja varmista, että painike on muutettu "Rekisteröity" -painikkeeksi, jotta sitä pidetään tapahtuman kelvollisena osallistujana. Muuten osallistumisesi mitätöityy.

Paikallisten lakien ja määräysten mukaan käyttäjät seuraavista maista tai alueilta (vahvistustietojen mukaan) eivät ole oikeutettuja osallistumaan tähän kampanjaan: katso OKX:n kohta 2.2. Käyttöehdot. Yhdistyneen kuningaskunnan/USA:n KYC-käyttäjät eivät ole oikeutettuja osallistumaan.

3. KYC: Osallistujien on suoritettava KYC-henkilöllisyyden vahvistus voidakseen osallistua ja lunastaa palkinnot tässä kampanjassa.

4. Hyväksytyt talletukset sisältävät seuraavat: Kryptotalletus ulkoisen lompakon siirrolla ja osta kryptoa Fiat-yhdyskäytävän, luottokortin tai P2P-tapahtumien kautta P2P Expressin tai P2P Marketplacen kautta.

Talletukset sisäisillä tilisiirroilla ja P2P-tapahtumat, jotka on tehty jakolinkin tai QR-koodin avulla, eivät sisälly. Hyväksytyt talletukset eivät rajoitu kryptovaluuttatyyppeihin, ja ne muunnetaan USDT-hintoihin talletuspäivän sulkemishinnan perusteella.

5. Vähimmäissaldo: Osallistujilla tulee olla yli 50 USDT nettotalletus kampanjan loppuun asti.

Osallistujien tulee säilyttää vähintään 50 USDT nettotalletus kampanjan loppuun asti. (Nettotalletus = kelvollinen talletus – nosto)

6. Volume: Kaupankäyntivolyymi sisältää sekä johdannaiskaupan että spot-kaupankäynnin aktiviteettijakson aikana.

7. Muut kaupat: Muilla OKX-palkkioilla tai -etuilla tehtyjä kauppoja ei lasketa kelvollisiksi kaupoiksi tässä kampanjassa, mukaan lukien mutta ei rajoittuen kaupat, joissa käytetään alennuskortteja, sopimuskuponkeja, tapahtumamaksuvapautuksia jne.

8. Ei rajoituksia:Kelvollisten kauppojen määrälle ei ole rajoituksia valuuttaparien ja tapahtumatyyppien suhteen.

9. Tietojen päivitykset: Kaikki sivulla näkyvät tiedot eivät ole reaaliaikaisia, ja niillä on tietty viive. Jos sivua ei päivitetä, odota hetki ja palaa päivittämään sivu nähdäksesi tiedot.

Huomautus: Katso yllä olevat vaatimukset ja suorita vastaava tehtävä saadaksesi vastaavan palkinnon. Palkinto on rajoitettu 100 ensimmäiselle ehdot täyttävälle käyttäjälle

Palkinnon kuvaus

 1. Tämän kampanjan enimmäispalkintopotti on 5000 USDT. Jos käyttäjäpalkkioiden kokonaissumma saavuttaa enimmäispalkintopotin ennen kampanjan päättymispäivää, kampanja päättyy aikaisin ja lopulliset palkinnot lasketaan käyttäjän kampanjatietojen perusteella.
 2. Tämän kampanjan kunkin käyttäjän enimmäispalkkio on 50 USDT futuurihyvityksiä.
 3. Palkinnot myönnetään 30 päivän kuluessa kampanjan päättymisestä. Alustalla on oikeus lykätä palkkioiden myöntämistä mistä tahansa harkintansa mukaan tarpeelliseksi katsomasta syystä, kuten laajamittaisista riskienhallintatarkastuksista ja muista asioista.
 4. Futuurikrediitit ovat voimassa 30 päivää. Viittaavat futuuriluottojen käyttösäännöt lisätietoja.
 5. 25% off Coinrule tilaukset otetaan käyttöön kampanjan lopussa. Alennus koskee 3 kuukauden tai 1 vuoden tilauksia. Coinrule ottaa yhteyttä kelvollisiin käyttäjiin kampanjan lopussa

Vierailla OKX & Coinrule Kampanjan sivu saadaksesi lisätietoja OKX-alustan säännöistä.

Hyvää kauppaa!