Salausautomaattinen kaupankäynti

Ei ilmaista lounasta

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT) Riskienhallinta

Vihasitko markkinoiden romahdusta tällä viikolla? Älä syytä Elonia, Kiinaa tai JPMorgania. Puhutaanpa kauppariskin hallinnasta.

Markkinat olivat ylikuumentuneet, ja uusien tulokkaiden oli opittava sijoittamisen tärkein opetus. Mikään ei tule helposti, eikä ilmaista lounasta ole. Ne jotka selvisivät tästä terävä hinnanpudotus hallitsi huolellisesti riskiään, ehkä stop loss paikallaan. Mutta paras vinkki selviytyäksesi haihtuvuus On pysyttävä keskittyneenä ja pitäydyt alkuperäisessä suunnitelmassasi.

Myös menneisyyden tarkasteleminen vastaavien kuvioiden löytämiseksi voi olla hyödyllistä. Historia ei koskaan toista, vaan usein riimii. Bitcoin kävi saman polun viime vuonna, heinä-syyskuussa (näkyy kaavion alaosassa). Pitkät sivusuuntaiset markkinat odottivat ankaraa hintojen korjausta, joka johti hintojen yhdentymiseen uuteen kuukauteen, ennen kuin nousi uudelleen luottavaisin mielin.

Tällaiset mallit osoittavat selvästi, kuinka omaisuuden kysyntä ja tarjonta jakautuvat uudelleen avaintasojen ympärille. Muistutuksena kerran Bitcoin ylitti edellisen huippunsa 12,000 250 dollarissa, ja sen hinta nousi pilviin XNUMX % kolmessa kuukaudessa. Jos sama skenaario etenee, Altcoinilla voi olla lisää käännekohtaa jonkin aikaa ennen Bitcoin kerää sijoittajien ja kauppiaiden täyden huomion.

Muista hallita riskiä huolellisesti, kunnes lisää vahvuuden merkkejä ilmaantuu. Menetetty voitto on arvokkaampi kuin toteutunut tappio!