Kumppanuus Coinrule Neste
Salausautomaattinen kaupankäynti

Uusi strateginen kumppanuus Coinrule ja Liquid – johtava Aasian maailmanlaajuinen pörssi – tekee kryptokaupankäynnistä entistä helpompaa mantereilla.

Jälleen kerran valitsemme kaikki kumppanimme maineen ja luotettavuuden perusteella. Liquid sopii täydellisesti tähän profiiliin, sillä se on vuosien aikana rakentanut vahvan maineen kaupankäyntikokemuksestaan, luotettavuudestaan ​​ja turvallisuudestaan. Tänään, klo Coinrule olemme iloisia voidessamme ilmoittaa strategisesta kumppanuudesta Liquid Exchangen kanssa.

Neste on suhteellisen nuori vuonna 2018 käynnistetty pörssi, jonka emoyhtiö Quoine on toiminut alalla vuodesta 2014. Pörssi sijaitsee Japanissa, jossa sillä on Japanin finanssivalvonnan myöntämä toimilupa. Tämä on erityisesti keskeinen tekijä, joka tarjoaa todisteita luotettavuudesta. 

Coinrule kauppiailla on nyt lisävaihtoehto kaupankäyntijärjestelmiinsä, sillä Liquid tarjoaa laajan valikoiman kauppapareja, joista joillakin ei käydä kauppaa missään muussa pörssissä, jotka ovat tähän mennessä kuuluneet Coinrule.

Esimerkiksi käyttäjämme voivat nyt käydä kauppaa Qash, natiivi Liquid-kolikko, sekä muihin kryptoihin tai fiat-valuuttavalikoimaan verrattuna.

”Tämänkaltaiset synergiat tekevät kryptoavaruudesta vahvemman ekosysteemin. Alusta alkaen klo CoinruleTarkastelimme Liquidia esimerkkinä luotettavasta brändistä, joka parantaa ihmisten tapaa päästä kauppaan. Näen paljon keskinäisiä aikomuksia vähittäiskauppiaiden palvelemisessa muotoiluvetoisilla työkaluilla” 

Gabriele Musella – toimitusjohtaja, Coinrule

Mistä pidämme eniten

Toisin kuin muut pörssit, Liquid mahdollistaa useiden kolikoiden kaupankäynnin tiettyjä FIAT-valuuttoja vastaan. Kauppiaat voivat esimerkiksi ostaa ja myydä Bitcoinia EUR, USD, SGD, JPY, AUD ja HKD vastaan. Markkinoiden epävakauden aikoina tämä edustaa merkittävää lisäarvoa kauppiaille, jotka etsivät lisää mahdollisuuksia.

Useampien FIAT-valuuttojen käyttö tarkoittaa, että käyttäjämme ympäri maailmaa voivat altistua valuuttakurssille helposti. Valuuttariskien taitava hallinta voisi olla osa laajaa salkunhoitostrategiaa.

Paranna kaupankäyntijärjestelmääsi neste tilauskirjat ja kilpailukykyiset kaupankäyntipalkkiot

Jos etsit ammattimaista kaupankäyntikokemusta, Liquid on oikea vaihtoehto tarpeisiisi. Tiedämme kaikki, että tiukka tarjous/myyntiero ja suuret tilauskoot tilauskirjoissa lisäävät kauppojen tarkkuutta ja parantavat automatisoidun järjestelmän suorituskykyä. 

Liquid on yksi suurimmista volyymipörsseistä maailmanlaajuisesti.

Toinen tärkeä näkökohta, joka on otettava huomioon päätettäessä, mikä kauppapaikka ottaa kaupankäyntistrategiaasi käyttöön, on transaktioiden kustannukset.

Liquid soveltaa erittäin kilpailukykyisiä kaupankäyntimaksuja. Kauppiaat maksavat vain 0.10 %, ja tätä korkoa voitaisiin laskea edelleen 0.05 prosenttiin maksamalla QASH-tunnukset. Se on toinen parannuslähde strategioiden palauttamiseen!

Lisää etuja tulossa

Coinrule tarjoaa Liquidin kauppiaille mahdollisuuden kehittää räätälöityjä edistyneitä kaupankäyntistrategioita ja hallita kryptoomistuksiaan tehokkaammin.

Sillä välin odotamme innolla, että voimme tutkia lisää yhteistyömahdollisuuksia pörssin kanssa tarjotaksemme enemmän etuja Coinrule käyttäjät ja nestekauppiaat. 

Missiomme tarjota jokaiselle kauppiaalle tarvittavat työkalut kaupankäynnin suorituskyvyn parantamiseksi ja kolikoiden hallitsemiseksi kaikissa markkinaolosuhteissa jatkuu. Pysy kuulolla, sillä julkaisemme pian lisää päivityksiä tästä kumppanuudesta… 

Coinrule

Coinrule avulla voit automatisoida sijoituksesi eri alustoilla suojataksesi varojasi ja saavuttaaksesi seuraavan markkinamahdollisuuden.

Verkkosivu: https://coinrule.io

Yhteyspiste: [sähköposti suojattu]

Yksisivuinen