Coinrule kojelaudan automatisoidut kaupankäyntistrategiat
Salausautomaattinen kaupankäynti

Uusi suorituskykynäkymä hallintapaneelissa. Miten säännöilläsi menee?

Uusi kauan odotettu päivitys julkaistiin juuri, lisäsimme Tuloslaskelma hallintapaneeliimme. Se oli kipeästi kaivattu ominaisuus, joka antaa käyttäjillemme mahdollisuuden arvioida kunkin säännön suorituskykyä.

Odottaessaan yhtä merkittävimmistä julkaisuista, Moottorin jälkitestaus (jotka tulevat syyskuussa), käyttäjät voivat nyt testata kaupankäyntistrategioitaan Demopörssissä ilman pääomaansa riskiä ja samalla he voivat seurata kunkin säännön tuloksia Coinrule.

coinrule kojelauta automatisoituja kaupankäyntistrategioita varten

Tämä tarkoittaa, että pystyt tunnistamaan nopeasti mahdolliset ongelmat ja mukauttamaan strategiaa paremmin markkinaolosuhteisiin.

Kuinka laskemme voiton ja tappion?

Laskelmamme päätavoitteena on mitata säännön tehokkuutta, joten periaatteessa ilmaistu suorituskyky osoittaa, kuinka paljon strategia lisää salkkusi arvoa.

Tätä varten otamme virtuaalisen tilannekuvan allokoinnistasi sääntöä käynnistettäessä. Päivitämme sitten jokaisen suoritetun toimeksiannon jälkeen uuden saldon arvon arvolla, joka salkkullasi olisi ollut, jos et suorittanut sääntöä.

Tällä tavalla 10 %:n voitto tarkoittaa sitä Coinrule lisäsi 10% lompakon arvosta! Muista, että omistusosuutesi voivat laskea USD- tai BTC-termeissä, ja silti voit nähdä positiivisen hinnanmuutoksen hallintapaneelissasi, mikä tarkoittaa, että Coinrule tekee oikeaa työtä suojautuen tappioilta ja lisäämällä tuottoasi.

Tietysti myös toisinpäin voi käydä. Se tarkoittaa vain, että sääntöäsi on mukautettava tai muutettava, älä pidä kiinni häviämisstrategiasta. Voit luoda niin monia hienoja sääntöjä, miksi rakastua huonoihin?

Kuhunkin sääntöön liittyvän välittömän voitto- ja tappioindikaattorin lisäksi näytämme myös kaavion, joka osoittaa, kuinka suorituskyky kehittyi sen toiminta-ajan kuluessa. Tämä tarjoaa käyttäjälle hyödyllisiä näkemyksiä siitä, milloin sääntö tuotti parempia voittoja ja milloin sen sijaan se tuotti vähemmän tyydyttäviä tuloksia. Toinen työkalu, jolla voit säätää ja parantaa automatisoitua kaupankäyntistrategiaasi.

Automatisoidut kaupankäyntistrategian suorituskykytiedot. Historiallinen datakaavio

Kesä on tullut, mutta emme suunnittele lomaa! Meillä on niin monia uusia ominaisuuksia ja parannuksia julkaistavaksi tulevien viikkojen aikana, pysy kuulolla!