Salausautomaattinen kaupankäynti

Mind The Gap

Bitcoin CME Futures (CME: BTC1!)

Markkinat täyttävät aina aukot.

Puutteet eivät ole yleisiä kryptomarkkinoilla. Mutta kuten Bitcoin saada valtavirtaa ja enemmän sijoitusvälineitä listataan perinteisillä rahoitusmarkkinoilla, näillä elementeillä voi olla olennainen rooli sen hintojen muutoksissa. Aukot osoittavat voimakkaita hintojen kääntymisiä ja osoittavat sopivia hintatasoja, joita kauppiaat voivat käyttää tuki ja kestävyys .

Kaaviossa näkyy Bitcoin tuleva hinta sellaisena kuin se käytiin CM-laajennus . Huhtikuun 60,000 XNUMX dollarin ero merkitsi paikallista hintahuippua. Hinta testasi välittömästi saman tason sen jälkeen, ja kun se ei onnistunut purkamaan, trendi menetti voimansa ja kääntyi.

Samaa tapahtuu nykyään, toisin päin. Ylhäältä katkaisun jälkeen työntäminen Bitcoin uuteen koko ajan korkea, hintaa vedettiin takaisin testatakseen uudelleen ostajien luottamusta. Jos hinta pysyy, tie 100,000 XNUMX dollariin on tasaisempi.

Ole kärsivällinen. Kaavio sisältää myös kolme muuta relevanttia aukkoa markkinoilla. Pidä ne mielessä ohjeena pysäyttääksesi tappiot. Bonus tosiasia, BTC ETF nostaa jo kaupankäyntiä merkittävästi tilavuus , mikä tekee tästä kaaviosta aina tärkeämmän tästä lähtien.