Salausautomaattinen kaupankäynti

MFI on suorana Coinrule!

Osana CoinruleUudet tekniset indikaattorit, rahalaitos on nyt käytössä Coinrule, jolloin strategioitasi voidaan muokata paremmin. 

Rahavirtaindeksi eli Money Flow Index on tekninen oskillaattori, joka käyttää hinta- ja volyymitietojen yhdistelmää yliostettujen tai ylimyytyjen kolikoiden tunnistamiseen. Samanlainen kuin RSIRahalaitos värähtelee 0:n ja 100:n välillä. Rahalaitoksessa kolikot katsotaan kuitenkin yliostetuiksi, kun rahalaitos on 80, ja ylimyytyiksi, kun rahalaitos on alle 20-vuotias. Yleisesti käytetään kuitenkin myös kynnysarvoja 90 ja 10. Kun rahalaitos saavuttaa nämä keskeiset kynnykset, omaisuuserä voidaan valmistaa trendin kääntymiseen. Toinen tärkeä huomioitava asia ovat indikaattorin ja hinnan väliset erot. Jos rahalaitos nousee, kun hinta laskee tai pysyy tasaisena, se voi olla merkki siitä, että hinta on nousemassa. Vastaavasti, jos rahalaitos laskee hinnan noustessa tai tasaisesti, se voi olla merkki siitä, että olemme varautuneet trendin kääntymiseen. MFI:tä käytetään usein yhdessä RSI:n (Relative Strength Index) kanssa signaalien luotettavuuden lisäämiseksi. Katsotaanpa esimerkkiä:

Yllä olevassa esimerkissä rahalaitoksen putoaminen alle 20:n osoitti, että käänne oli välitön. Kun rahalaitos laski alle 20:n, kääntyminen alkoi ja hinta alkoi nousta.

Tutustu joihinkin rahalaitosmalleihimme, jotta voit aloittaa tämän indikaattorin rakentamisen osaksi strategioitasi Coinrule.

Toivomme, että pidät uudesta ominaisuudesta. Hyvää kaupankäyntiä!