Salausautomaattinen kaupankäynti

Yhdistämisaika

ETH 2.0 on täällä! Eilen, noin kello 3 EST, Ethereumin kauan odotettu siirtyminen Proof-of-Workista Proof-of-stakeen tapahtui. Ennen tapahtumaa monet jäivät miettimään, mitä vaikutuksia tällä tärkeällä tapahtumalla olisi markkinoilla. Johtaisiko onnistunut fuusio tien nousevampiin markkinanäkymiin? Vai johtaisiko epäonnistunut fuusio edelleen antautumiseen ja sekasortoon?

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​​​että yhdistäminen on onnistunut. Tämä tapahtuma siirtää Ethereumin lohkoketjun uusiin Proof-of-Stake -validaattorisolmuihin, jotka edellyttävät 32 ETH:n panosta tullakseen validoijaksi verkossa. Sijoittajalle ETH:n omistaminen on nyt houkuttelevampaa, koska se on nyt deflatorinen. Tämä tarkoittaa, että Ethereum on nyt maailman korkein markkina-arvoinen deflaatioomaisuus. Vanhan Proof-of-Work -järjestelmän siirron ehdotetaan johtavan noin 99 prosentin vähennykseen verkon energiankulutuksessa. Lyhyesti sanottuna tämä tekee Ethereumista paljon tehokkaamman ja mahdollistaa merkittävien harppauksien ottamisen kohti krypton ympäristön kannalta kestävää tulevaisuutta. Lisäksi ESG:n nykyisen sijoittamisen narratiivin ansiosta tämä parantunut tehokkuus voisi houkutella kryptomaailmaan uusia institutionaalisia sijoittajia, jotka ovat ehkä aiemmin välttäneet sektoria säilyttääkseen vihreän kuvan.

Toinen yhdistämisen tärkeä seuraus on, että lohkopalkkiona myönnettyjen ETH-merkkien määrä vähenee merkittävästi. Ennen yhdistämistä louhittiin noin 13,000 1,600 eetteriä joka päivä. Nyt tämä määrä vähenee noin XNUMX XNUMX eetteriin päivässä. Tämä on toinen fuusion nouseva seuraus, koska Ethereumiin kohdistuu huomattavasti vähemmän myyntipaineita palkintojaan myyvien kaivostyöläisten taholta.

Teknisestä näkökulmasta katsottuna näytti aluksi, että markkinoilla tämä tapahtuma oli jo hinnoiteltu, sillä ensimmäisten tuntien aikana yhdistymisen jälkeen emme kokeneet mitään merkittävää volatiliteettia, jota monet odottivat. Päivittäisellä aikavälillä oli selkeä esimerkki symmetrisestä kolmiokuviosta. Sonnit katselivat tätä kaaviota innokkaasti, sillä tämän kolmion yläpuolella oleva murto olisi voinut avata tietä uusille alueen korkeuksille. Monet odottivat murtautumista tämän kolmion yläpuolelle MA9:nä ja näyttivät olevan valmiita ylittämään MA50:n, mikä olisi merkinnyt vahvaa ostosignaalia. Lopulta karhut kuitenkin saivat tahtonsa, kun kolmiokuvio hajosi ja törmäsimme takaisin alle 1,500 9 dollariin, jolloin MA50 ja MA1,400 erosivat toisistaan. Bulls toivoo, että voimme saada hengähdystaukoa kohti 1,450 XNUMX - XNUMX XNUMX dollarin tukialuetta. Syy pudotukseen on suurelta osin tuntematon, mutta monet keinottelijat uskovat, että se johtui siitä, että kauppiaat purkivat aiemmin ostamaansa ETH:ta spekuloidakseen haarukassa. Toinen syy voi olla se, että hintaa nostivat aiemmin kauppiaat, jotka ostivat tai lainasivat ylimääräistä ETH:ta saadakseen ylimääräistä Ethereumia, kun siirryimme Proof-of-stakeen. Nyt nämä kauppiaat myyvät tämän ylimääräisen ETH:n pois, jolloin hinnat laskevat nykyiselle alhaisemmalle kysynnän tasolle.

Tutustu kaavioon TradingView'ssa tätä.