kryptokaupankäyntistrategiat
Salausautomaattinen kaupankäynti Kaupankäynti robotit Trading Vinkkejä

Coinrule 2.0 – Uusi kryptostrategioiden vallankumous

Upouusi sääntösivumme on vihdoin täällä! 💯

Olemme keränneet yhteisömme palautetta kuukausien ajan ja olemme olleet tiiviisti yhteydessä aktiivisimpiin kauppiaisiin, jotta heidän tarpeensa voisivat muokata alustaamme.

Tämä uusi julkaisu on toinen merkittävä askel kohti tavoitettamme olla paras tapa rakentaa automatisoitu kryptokauppastrategia. Lisäsimme monia parannuksia ja uusia ominaisuuksia, mutta pysyimme ydinperiaatteessamme olla käyttäjäystävällisin kaupankäyntialusta.

Mikä on uutta?

Tärkein uutinen on 5 Operaattorin esittelyt.

Mikä on operaattori?

Operaattori edustaa loogista yhteyttä säännön eri lohkojen välillä, joten edistyneempien kaupankäyntistrategioiden luominen on helppoa. 

SIIN ja MILLOIN AIKANA

Voit käyttää näitä operaattoreita, jos haluat yhdistää kaksi toimintoa suoraan. Esimerkiksi ensin ostat ja sitten myyt kolikon tai päinvastoin. Nämä vaihtoehdot ovat erittäin hyödyllisiä luotaessa täysin automatisoitu kauppasuunnitelma, joka ei vaadi lisätoimenpiteitä puoleltasi säännön käynnistämisen jälkeen. 

Ero NIIN ja MILLOIN AIKA välillä on toisen toiminnon ajoitus verrattuna ensimmäiseen.  

SITTEN tarkoittaa, että nämä kaksi sääntöä tapahtuvat peräkkäin. Seuraavassa esimerkissä toiminnon A ensimmäisen suorittamisen jälkeen toiminnon seuraava suoritus tapahtuu vasta, kun myös toiminto B on suoritettu.

Se toimii täydellisesti, kun käyt kauppaa hintaluokissa. Haluat ostaa, kun hinta on alhainen, ja myydä, kun se saavuttaa tavoitteesi.

Jos käytät MILLOIN VAIN, sen sijaan toiminnon A ei tarvitse odottaa, että toiminto B suoritetaan uudelleen. Botti tarkistaa ehdon B rinnakkain ehdon A kanssa.

kryptoautomaattinen kaupankäyntistrategia

Esimerkki säännöstä, jossa tämä Operaattori on sopivampi, on kerätä kolikon ja ottaa sitten voittoa jokaisesta kaupasta, kun hintaehto täyttyy.

OR 

Tämän operaattorin avulla voit luoda vaihtoehtoisen toiminnon edelliseen verrattuna. Kun luodaan kaksi ehtoa, ensimmäinen näistä kahdesta täyttyy käynnistää yhdistetyn tilauksen.

Odotat esimerkiksi hinnan nousevan kaupankäyntialueelta. Voit asettaa kaksi osto- tai myyntiehtoa riippuen siitä, mihin suuntaan hinta tulee.

Kaupan läpimurto hintaluokasta
Kaupankäynti läpimurto hintaluokasta

Tämä operaattori on myös erityisen kätevä määrittämään kaupoissasi yhtä aikaa stop loss ja take voitto. Tilauksesi ovat aina suojattuja, minne tahansa hinta suuntaa.

ÄLÄ

On tilanteita, joissa et halua käydä kauppaa tietyllä kolikolla. Ehkä et halua myydä hallussasi olevaa kolikkoa pitkäaikaisena asemana tai et halua ostaa tiettyä kolikkoa, johon et luota.

Kryptokaupankäyntistrategia

Tämän Operaattorin ansiosta voit hallita paremmin kolikoita, joita säännöt ostavat tai myyvät. Jokaisen toiminnon jälkeen voit päättää sulkea pois kolikon, jolla et halua käydä kauppaa.

ODOTA

Voit käyttää tätä operaattoria joko kahden ehdon tai kahden toiminnon välillä. 

Voi olla hyödyllistä tarkistaa, miten markkinat kehittyvät, kun tietty ehto on täytetty. Ei ole harvinaista esimerkiksi, että hinta näkee voimakkaan liikkeen yhteen suuntaan vain vetäytyäkseen tai pomppiakseen toiseen suuntaan. Voit välttää tämän skenaarion rakentamalla säännön, joka ottaa huomioon hinnan vahvistuksen ennen toimenpiteiden suorittamista. Se on hyvin yksinkertainen:

Odota, että markkinat vakiintuvat murron jälkeen, ja päätä sitten sen mukaan, mihin hinta suuntasi seuraavaksi, käydäänkö kauppaa vai ei. 

Lisää mallistrategioita

Näiden operaattoreiden lisääminen sääntöihisi antaa sinulle mahdollisuuden luoda loputtomia strategioita. Päivitimme myös mallikirjastomme lisää sääntöjä aloittaaksemme.

Enemmän sääntöjä lisää mahdollisuuksia! 🚀

Eikö sinulla ole vielä täydellistä kaupankäyntistrategiaa mielessäsi? 

Aloita käyttämällä mallejamme. Selaa luokkia ja löydä tarpeisiisi sopiva sääntö!

Nyt on aika luoda paras kaupankäyntistrategiasi Coinrule.

Tee kauppaa turvallisesti! 🔒