Salausautomaattinen kaupankäynti

Älä tee virhettä

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT

Tekninen analyysi on kätevä työkalu kauppiaille, mutta totuus on se se ei ole tarkka tiede.

Jos olisi, kirjan lukeminen tekisi sinusta ammattimaisen kauppiaan. Kaavion kuviot voivat näyttää erilaisilta kunkin analyytikon silmissä heidän harhaottelunsa perusteella. Ensimmäinen askel on yrittää jättää mahdollisimman paljon syrjään kaikki uskomuksesi siitä, mihin hinta on seuraavaksi menossa, ja keskittyä mahdollisimman paljon objektiivisiin elementteihin. Tämä on välttämätöntä teknisen analyysin käyttämiseksi asianmukaisesti,

Yritetään soveltaa tätä menetelmää Bitcoinin kaavioon. Ajan myötä kaavio näyttää olevan todennäköisemmin toisen merkittävän pudotuksen partaalla. Kesäkuusta lähtien hinta on laskenut korkeimmillaan, kun vaakasuora tuki pysyy. Kysymys on, kuinka pitkään? Jotkut kauppiaat ovat tuoneet esille ajatuksen siitä Bitcoin rakentaa massiivisen pään ja hartioiden mallin.

Kuinka karhumainenBitcoin saattaa näyttää siltä, hyvät uutiset että tämä ei ole an H&S muodostus. "Pää" on epätyypillinen, mutta vielä harvinaisempaa on se, kuinka tilavuus kehittyy. Ollakseen pätevä H&S , The tilavuus pitäisi olla korkeampi vasemmalla olkapäällä ja laskea sen jälkeen. Päinvastoin Bitcoinin tilavuus on ollut korkeampi oikealla olkapäällä, mikä osoittaa suurta kiinnostusta sekä ostajien että myyjien keskuudessa näillä tasoilla. Toinen hyviä uutisia on se, että Bitcoin katkesi samanlaisesta kertymisjaksosta vuoden alussa.