Salausautomaattinen kaupankäynti

MACD on livenä Coinrule!

Osana Coinruleuudet tekniset indikaattorit, Coinrule on nyt integroinut tuen MACD (Moving Average Convergence Divergence) -indikaattorille, mikä antaa sinulle entistä enemmän muokattavuutta strategioillesi!

MACD on trendiä seuraava vauhtiindikaattori, joka näyttää omaisuuden hinnan kahden liukuvan keskiarvon välisen suhteen. MACD lasketaan vähentämällä 26 jakson eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (EMA) 12 jakson EMA:sta.

Tämän laskelman tulos on MACD-viiva. MACD:n yhdeksän päivän EMA, jota kutsutaan "signaaliviivaksi", piirretään sitten MACD-linjan päälle, joka voi toimia osto- ja myyntisignaalien laukaisuna. Kauppiaat voivat ostaa omaisuuden, kun MACD ylittää signaalilinjansa, ja myydä – tai lyhentää – omaisuuden, kun MACD ylittää signaalilinjan. MACD-indikaattoreita voidaan tulkita monella tapaa, mutta yleisempiä menetelmiä ovat crossovers, divergents ja nopea nousu/lasku. Kuten alla oleva esimerkki havainnollistaa, MACD voi toimia erittäin hyödyllisenä signaalina kauppojen aloittamisesta ja niistä poistumisesta. 

Toivomme, että pidät uudesta indikaattorista. Hyvää kaupankäyntiä!