Salausautomaattinen kaupankäynti

MA/RSI-lisäys/vähennys-indikaattori on täällä!

Coinrule on nyt lanseerannut käyttäjien mahdollisuuden hyödyntää MA:n ja RSI:n lisäystä ja laskua sääntöjensä puitteissa, mikä antaa sinulle entistä enemmän muokattavuutta!

Mitä ovat RSI ja MA?

RSI tai suhteellinen voimaindeksi on kaupankäynnissä usein käytetty tekninen indikaattori. Se toimii mittaamalla hintaliikkeiden nopeutta ja muutosta sen määrittämiseksi, onko kolikko ylimyyty (osoittaa hyvää tulokohtaa) vai yliostettu (osoittaa lyhyen position poistumis-/tulokohtaa). RSI värähtelee 0 ja 100 välillä ja sitä pidetään perinteisesti yliostettuna, kun se on yli 70 ja ylimyyty, kun se on alle 30. Yliostettua kolikkoa pidetään pohjimmiltaan kalliimpana kuin sen pitäisi olla, ja ylimyytyä kolikkoa pidetään halvempana kuin sen pitäisi olla. Kun kolikon suhteellinen voimaindeksi saavuttaa nämä kaksi avaintasoa, se osoittaa, että se voidaan valmistaa trendin kääntymiseen, mikä merkitsee hyvää potentiaalista tulo-/poistumispistettä.

MA:t tai liukuvat keskiarvot ovat yleisimpiä kaupankäynnin indikaattoreita. Ne ovat yksinkertaisia ​​tulkita ja tehokkaita käyttää. Ne toimivat ottamalla tietyn määrän hintajaksojen keskiarvot. Esimerkiksi MA50 ottaa 50 edellisen jakson keskiarvon. MA9 (edellisen yhdeksän hintajakson keskiarvo) reagoi erittäin nopeasti hinnanmuutoksiin ja antaa nopeat signaalit. Toisaalta enemmän signaalit voi johtaa enemmän vääriä signaaleja ja enemmän kauppaa tappiolla. Päinvastoin, liukuvat keskiarvot, jotka on laskettu suuremmalla määrällä jaksoja, kuten MA100 (joka ottaa huomioon sata edellistä hintajaksoa), antavat luotettavampia signaaleja, mutta viiveellä. 

Coinrule oli aiemmin tuki MA:lle ja RSI:lle, joten mitä uutta?

Uusin päivityksemme antaa käyttäjille mahdollisuuden asettaa ehdon, että RSI kasvaa/vähenee tietyllä aikavälillä:

Graafinen käyttöliittymä, teksti, sovellus Kuvaus luodaan automaattisesti

Esimerkiksi, jos suhteellinen voimaindeksi nousi 5 pisteellä lyhyessä ajassa (esim. 15 minuutissa), se voi osoittaa, että kolikolla on voimakas vauhti. Tämä voisi toimia mahdollisena indikaattorina tulopisteelle, koska kolikon suorituskyky voi jatkua hyvin. Päinvastoin, jos suhteellinen voimaindeksi laski 5 pisteellä lyhyessä ajassa, se voisi toimia indikaattorina asemasta poistumiseen. Voit myös käyttää tätä indikaattorina syöttäessäsi lyhyen position joihinkin velkaantuneisiin pörsseihimme. 


Samoin käyttäjät voivat myös asettaa ehtoja liukuvalle keskiarvolle nostaa tai laskea tietyllä prosentilla, USD- tai BTC-arvolla, mikä antaa käyttäjille entistä enemmän mukautettavuutta sääntöjensä MA-ehdoilla:

Graafinen käyttöliittymä, teksti, sovellus, chat tai tekstiviesti Kuvaus luodaan automaattisesti

Toivomme, että nautit uusista ominaisuuksista! Hyvää kaupankäyntiä!