Salausautomaattinen kaupankäynti

Rajoitettu tilaukset nyt saatavilla Coinrule

Mitä ovat rajatoimeksiannot?

Rajatoimeksianto on toimeksianto, jonka lähetät tilauskirjaan tietyllä hinnalla, ns. Limit. Kauppa toteutetaan vain, jos hinta markkinoilla saavuttaa tämän hinnan tai ylittää sen – tästä syystä nimi "Raja". Kaupankäyntijärjestelmäsi on nyt tehokkaampi rajoitettujen tilausten ansiosta Coinrule.

Miksi rajamääräyksiä käytetään?

Rajatoimeksiannolla on se etu, että voit käydä kauppaa täsmälleen määritellyllä hinnalla, ellei paremmalla hinnalla. Limit-toimeksiannot voivat olla hyödyllisiä, etenkin kun käydään kauppaa kolikolla, joka on erittäin epävakaa tai jolla on a laaja tarjouspyyntö-ero. Kolikon ostaminen matalan likviditeetin markkinoilta, joilla on suuri ero "tarjousten" (eli ostajien, jotka ovat valmiita ostamaan tietyllä hinnalla) ja "kysyllä" (eli myyjät, jotka ovat valmiita myymään tietyllä hinnalla) välillä tuo mukanaan riskin ostaa tai myydä hintaan, joka on kaukana haluamastasi hinnasta. Tavallinen markkinatoimeksianto toteuttaa kaupan millä tahansa hinnalla, jonka se voi saada, mutta 'Rajatoimeksianto' suoritetaan vain asetetulla hinnalla (tai yli/alle sen mukaan, oletko myymässä vai ostamassa).

Kuinka rajatilaukset voivat säästää maksuja

Markkinatakaaja on osapuoli, joka tarjoaa tilauskantaan likviditeettiä tekemällä tilauksen, joka voidaan täyttää tulevaisuudessa, tämä "tekee" markkinapaikan, kun taas markkinoiden "ottaja" kuluttaa kirjan likviditeettiä "ottamalla" tilauksia tilauskannasta. "Ottaja" on joku, joka päättää tehdä tilauksen, joka täyttyy välittömästi tilauskirjassa olevalla tilauksella. 

Useat pörssit toimivat maker-taker -palkkiorakenteessa ja tarjoavat erilaisia ​​kaupankäyntipalkkioita tekijöille ja ottajille. Pörssien maker-palkkiot ovat yleensä ottajapalkkioita pienemmät, koska pörssit kannustavat likviditeetin tarjoajia. Kun tilaus saapuu tilauskirjaan, jos se täyttyy heti, veloitetaan vastaanottaja (korkeampi) maksu. Toisaalta, jos tilaus on tilauskirjassa jonkin aikaa, pörssi veloittaa valmistajan (alemman) maksun. Siten voit säästää maksuja käyttämällä rajatilauksia, jos ne eivät täyty heti.

Rajoitettu tilaukset käytössä Coinrule

Coinrule on äskettäin julkaissut Limit Orders uutena ominaisuutena. On monia tapoja käyttää tätä uutta ominaisuutta. 

Yksinkertaisin tapa on tehdä suora tilaus ja valita "rajoitustilaus" avattavasta valikosta Toimintalohko. Rajahinta asetetaan automaattisesti viimeisimpään kaupankäyntihintaan, eli 'nykyinen live-hinta' sillä hetkellä, kun ehto laukeaa. Tilauksen täyttäminen voi viedä aikaa, mutta valmistuttuasi voit hallita tarkan toteutetun hinnan.

Voit myös käyttää erilaisia ​​muunnelmia ja tehdä muutoksia valmiisiin malleihin alla näkyvällä tavalla:

Sisällyttämällä rajatoimeksiannot sääntöihisi, rajoitat osto-ask-eron vaikutusta kaupankäyntijärjestelmääsi. Toimeksiannon toteuttaminen saattaa kestää hieman kauemmin, jos koskaan, epälikvideillä markkinoilla, mutta tämä varmistaa, että toimeksianto toteutetaan joka kerta parhaalla mahdollisella hinnalla. Lisäksi kun käydään kauppaa kolikoilla alhaisella markkina-arvolla, jokaisella tapahtumalla voi olla vaikutusta hintaan. Siten rajatoimeksiantojen avulla muut kauppiaat eivät voi nostaa hintaa, jolla toimeksianto toteutetaan. Lisäksi, kun käytät rajatoimeksiantoa, hinta, jolla käytät kauppaa, on usein parempi kuin jos käydään kauppaa markkinatoimeksiannoilla. 

Vaikka ero voi olla mitätön käytettäessä pieniä määriä, kun lisäät tilauksen kokoa, ero tulee suureksi. Esimerkiksi: jos ostat 4,000 0.00058 dollarin arvosta Rippleä (XRP) markkinahintaan, tarjous-ask-ero on tällä hetkellä 100 dollaria. Tämä on pieni summa, kun käydään kauppaa 4,000 dollarilla, mutta kun lisäät määrää, tämä summa alkaa kasvaa. 2.32 XNUMX dollarilla menetät XNUMX dollaria.

Odota hintaasi

Toinen tapa käyttää rajatilauksia Coinrule on asettaa hinta, jolla haluat tilauksen täytettävän. Tämä on samanlaista kuin normaalin rajatoimeksiannon asettaminen tiettyyn hintaan. Sääntö toteutetaan vain, jos hinta on 0.18 dollaria tai suurempi, kuten alla on esitetty, varmistaen, että osto-ask-ero ja pörssien epälikviditeetti eivät vaikuta sinuun haitallisesti. 

Tämän uuden ominaisuuden integrointi jo olemassa olevaan sääntöön voi osoittautua tehokkaaksi, koska se voi parantaa hintaa, jolla tilaus suoritetaan.

Alla oleva esimerkki näyttää eron kaupankäynnin tekemisessä samalle kolikolle Market- ja limit-toimeksiannolla samanaikaisesti. Botti lähettää toimeksiannon samaan aikaan, mutta rajatoimeksianto odottaa toteutumista hieman markkinatoimeksiantoa paremmalla hinnalla.

Säännön kuvaus:
Kaupan historia:

1) Markkinatilaus
2) Rajoitusmääräys

Tämä johtuu siitä, että tämän kolikon osto-ask-ero vaikuttaa markkinatoimeksiannon lopulliseen toteutuneeseen hintaan. Ero on tässäkin tapauksessa taas melko pieni, mutta suurilla pääomasummilla käydessä tämä pieni ero voi päätyä säästämään hyvän summan rahaa.

Varmistetaan maksimaaliset suoritukset

Normaalisti rajatoimeksiannoilla on se haittapuoli, että ne eivät välttämättä toteuta, koska ne eivät saavuta haluttua hintaa. Kuitenkin, Coinrule voi auttaa ottamaan askeleen pidemmälle! Voit asettaa turvaalueen rajatoimeksiantojen toteuttamiselle.

Voit hallita rajatilauksiesi hintaluokkaa asetussivulla. Valitse haluamasi alue, 0.5 %:n lisäykset ovat käytettävissä.

Näin se toimii.

– Sääntö laukeaa hintaehdon ollessa BTC 9000 USD
– Aiheeseen liittyvä toimenpide on BTC:n ostaminen Limit Orderilla, valitsit asetussivulla 1 % marginaalin
– Botti lähettää ostotilauksen hintarajalla 9090 (9000 + 1%).

Tämä auttaa varmistamaan, että suurin osa rajatoimeksiannoista toteutuu sen sijaan, että jää jumiin täyttämättömiin toimeksiantoihin. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen epälikvideillä markkinoilla, kun se lisää toteutusnopeutta tavalla, joka takaa maksimaalisen hintaturvallisuuden. 

Kaiken kaikkiaan tämä uusi ominaisuus voi olla arvokas lisä työkalupakkiisi käytettäessä Coinrule sääntöjen luomiseen. Tällä ominaisuudella voi olla useita etuja mieltymystesi ja tavoitteidesi mukaan. Lisäämällä turva-alueen voit parantaa suoritusnopeuttasi merkittävästi. Tämän lisäyksen avulla voit nyt aloittaa kaupankäynnin Coinrule yksi askel pidemmälle.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

En ole analyytikko tai sijoitusneuvoja, eikä mikään tässä artikkelissa ole sijoitusneuvontaa. Kaikki, mitä tarjoan täällä, on puhtaasti ohjaus-, tiedotus- ja koulutustarkoituksiin. Kaikki viestini sisältämät tiedot on tarkistettava ja vahvistettava riippumattomasti. Minua ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tällaisiin tietoihin luottaen. Ole tietoinen kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyvistä riskeistä