Coinrule Automatisoitu kaupankäynti: Chris
Salausautomaattinen kaupankäynti

Life of a Trader -sarja: Chris Haslam

Life of a Trader -sarja, Coinrule: Chris Haslam

Yksi asioista, joista välitämme eniten Coinrule on käyttäjiämme. Haluamme olla tekemisissä heidän kanssaan. Heidän henkilökohtainen ja subjektiivinen näkemyksensä antaa usein erittäin oivaltavaa palautetta, jonka otamme huomioon uusien ominaisuuksien kehittämisessä tai jo saatavilla olevien ominaisuuksien parantamisessa.

Tässä on keskustelu, jonka kanssa kävimme muutama päivä sitten Chris Haslam. Tapasimme Chrisin viime vuonna, kun alfaversioamme ei edes julkaistu. Voimme sanoa, että hän näki Coinrule ensimmäisistä päivistä lähtien.

Ruben  
Hei Chris, kiitos liittymisestäni tänään klo Coinrule! Ensinnäkin haluaisin kysyä taustastasi ja siitä, kuinka päädyit kryptoon.

chris  
Ostin Crypton ensimmäisen kerran vuonna 2014 ja kokeilin kaivostoimintaa pilvipalveluntarjoajilla, ja minulla oli jonkin verran automaatiota AWS-pistehinnoittelun avulla, joten se oli melko aikaista, kun katson taaksepäin.

Krypto siirtyi sitten suurelle karhumarkkinoille, ja jos luulet, että kryptovaluutta tuntuu "varhaiselta", kuvittele nyt miltä se tuntui silloin, kun kolikoilla oli vaikeuksia löytää paljon hyödyllisyyttä tai määrää. Muistan katsoneeni portfoliotani vuonna 2015 ja se oli tehokasta arvoton, ja Coinmarketcapin top 10 näytti sitten hyvin erilaiselta!

Coinmarketcap Top 10 kryptovaluuttaa vuonna 2014
CoinMarketCapin 10 parasta kolikkoa toukokuussa 2014

Samaan aikaan johtamani yritys oli tehnyt Deloitte Fast 500:n, joten rehellisesti sanottuna minulla ei ollut aikaa jongleerata molempia. Myöhemmin sijoitin useisiin yrityksiin, mukaan lukien ensimmäiseen kierrokseen Monzó ja Igniten ensimmäinen ohjelma Manchesterissa, joten sai jonkin verran altistumista erilaisille sijoitustyypeille, kuten siemenkierroksille.

Palasin kryptoavaruuteen ja sekaannuin siihen enemmän vuonna 2017, ja tuona aikana minulla oli myös tytär, joten huomasin usein tekeväni yövuoroa. Tämä toimi itse asiassa hyvin, vaikka kryptomarkkinat eivät koskaan sulkeutuneet perinteisten markkinoiden tapaan, päivittäisessä kynttilänsulkussa oli usein suurempia liikkeitä ja hintakehitystä kello 1 yöllä.

Näinä kiireisinä aikoina olin mukana muutamissa yhteisöissä, joissa on hyvä risteys avoimen lähdekoodin, forexin, kirjanpidon ja muiden taustojen kanssa ja jotka näyttävät yleisesti täydentävän ja auttavan toisiaan.   

Vuonna 2018 menin täysin alas kaninkoloon ja vietin vuoden koko ajan Cryptossa. Olen automatisoinut mastersolmuja käyttämällä Docker for Odin, yksityisyyteen keskittyvä ketju ja liittyi sittemmin heidän hallintotiimiinsä. Tein joitain avoimen lähdekoodin panoksia ja osallistuin erilaisiin kryptotapaamisiin ja konferensseihin.   

Kun opit uudesta tekniikasta, avoimesta lähdekoodista, taloudesta, kryptografiasta ja markkinoista, tuntuu melkein kuin palaisit takaisin yliopistoon oppimistasojen suhteen. Yhdistämällä se erittäin epävakaisiin markkinoihin, se on ehdottomasti yksi vaikeimmista asioista, joilla olen tähän mennessä työskennellyt.

Ruben
Miten löysit Coinrule?

chris
Löysin sinut pistoLista. Kävimme keskustelun, ja pidän ajatuksesta. Myös jokapäiväisessä elämässäni käytän joitain IFTTT-logiikkaan liittyviä palveluita.

Olen työskennellyt automatisoida niin paljon kuin mahdollista eri kryptostrategioistani, mutta se ei ole helppo tehtävä ja saattaa kestää useita vuosia täydelliseen, joten mietin muita vaihtoehtoja.

Pidin hankkeen ideasta. Haluaisin aina idean "jos tämä, niin se" Cryptolle sen jälkeen, kun olen käyttänyt vastaavia palveluita kotiautomaatioon eli "jos hälytys sammuu, laita valot päälle".

Kryptovaluuttakauppa voidaan jakaa johonkin yksinkertaiseen ja samankaltaiseen: "Jos tämä tapahtuma tapahtuu, osta tämä kolikko", joka voi olla laukaisin, kuten volyymi, tai ehkä jokin muu lähde, kuten "John Mcafee Twitterissä".

Ruben
Rakastin sitä kohtaa, jossa sanot, että 24/7 kryptomarkkinat sopivat täydellisesti "isä-velvollisuuksiin". Se, että voi käydä kauppaa yöaikaan, on erittäin mielenkiintoinen tapa optimoida päiväsi, tämä on erinomainen pointti!

Haluaisin myös korostaa älykästä ajoitustasi. Vuonna 2015 pääsit ulos hitaalta markkinoilta ja päätit sijoittaa projekteihin, joilla on suurempi tuottopotentiaali. Siitä puheen ollen, halusin näyttää sinulle kaavion, jonka törmäsin toissapäivänä lukiessani artikkeli Reutersilta.

Riskipääomaa virtaa kryptoyrityksille vuonna 2018

Voimme nähdä, että vaikka hinta romahti vuoden 2018 aikana, riskipääomayritykset kaatoivat samaan aikaan paljon rahaa krypto-aloitusyrityksiin. Ja tiedot sanovat, että noin 6 miljardia dollaria sijoitettiin pelkästään vuonna 2018, ja trendi jatkuu edelleen vuonna 2019. On melko turvallista olettaa, että tämä on hyvin jokavaiheinen markkina, ja kun tämä rahavirta tuottaa hyviä tuloksia vuodesta 2019 myöhempinä vuosina tämä heijastuu myös kryptovaluuttojen hintoihin. Mitä mieltä sinä olet?

chris
Luulen, että kun saat kaiken Andreessen Horowitzin sijoittamisesta Cryptokittiesissa useisiin Coinbase-hankintoihin asti (katso Paradex ja Ansaita) yhdistettynä tulevaan Bakkt & Fidelityyn, 2019 tuntuu erittäin positiiviselta vuodelta.

Kasvaneiden riskipääomasijoitusten lisäksi mielestäni kannattaa viitata todellisiin volyymeihin. Vuonna 2019 me jo ylitti kaupankäyntimäärän todistimme vuonna 2017 härkämarkkinoiden huipulla. Itse asiassa BTC ylitti 10 miljardia joka päivä huhtikuussa. Binance näyttää myös lentävän tällä hetkellä.

Ruben
Kyllä ehdottomasti. Asiasta puheen ollen Binance, seuraava kysymykseni koskee heidän Launchpadiaan. Vuoden 2017 aikana ICO:t antoivat voimakkaan sysäyksen hintojen nousuun, uskotko, että alkupörssitarjoukset voivat olla samanlainen katalysaattori hintoihin vuonna 2019?

chris
Huolimatta siitä, että olen ollut Cryptossa muutaman vuoden sekä passiivisesti että aktiivisesti, en ole silti koskaan osallistunut ICO:han ja jäin kaipaamaan ensimmäistä BitTorrentin IEO:ta, joten en ole kovin kokenut tällä alalla. Astuin kuitenkin BTT:hen ensimmäisten päivien aikana ja menestyin siitä erityisen hyvin, sillä se teki 3x kahdessa päivässä, mutta on nyt pudonnut kaikkien aikojen pohjalle, mikä ei ole hauskaa, jos joutuisit kiihkeään. ja ostin topin.

BNB-kaavio vuodesta 2017

Luulen, että IEO:t ovat yksi elementti, joka auttaa BNB:tä, mutta yleisesti ottaen Binance näyttää tekevän kaikin puolin kunnollista työtä ja pitää myös heidän toimitusjohtajansa CZ:llä olevan persoonallinen. Binance Coinilla on ollut hämmästyttävä suorituskyky, se on jatkanut kasvuaan koko karhumarkkinoilla kertoimella X.

On puhuttu paljon karhumarkkinoiden suojausstrategioista, joissa stablecoins on mahdollisuus jäädä pois markkinoilta, mutta ilman, että niitä vaihdetaan takaisin Fiatiin. Kuvittele, jos olisit sen sijaan pitänyt osan voitoistasi BNB:ssä.

En kuitenkaan koskaan suosittelisi vihreiden kynttilöiden jahtaamista, ja Binancen jatkuvan erinomaisen suorituskyvyn vuoksi on reilu oletus, että se jäljittää jossain vaiheessa.

Ruben
BNB on varmasti yksi markkinoiden vaikuttavimmista kolikoista, tekniseen analyysiin perustuvaa harkintaa lukuun ottamatta, ne todella vauhdittavat teknologian kehitystä ja DEX, kuten sanoit, on yksi heidän suurista keskeneräisistä asioista. .

Toinen kuuma aihe näinä päivinä on Bitcoin Satoshi Vision -saaga. Uutisissa on paljon juoruja, mutta se heijastui myös suureksi epävakaudeksi. Ja tiedämme, että volatiliteetti tuo usein erinomaisia ​​kaupankäyntimahdollisuuksia, mitä mieltä olette?

chris
Tunnen muutaman kauppiaan, jotka pitävät veitsellä pyydystämisestä, ja se voi olla erittäin kannattavaa. Teen sen vain projekteille, jotka läpäisevät perusteet, ja uskon (BSV ehdottomasti ei ole Yksi noista!).

Se on mielestäni riskialtista, suuret ja äkilliset kolikot johtuvat usein huonoista uutisista, jotka voivat olla FUD tai vakavassa pulassa oleva projekti. Krypto on riittävän epävakaa sellaisenaan, joten näiden projektien saavuttaminen ehdottomalla pohjalla ei ole strategia, jota käytän tai suosittelen.

BSV-kaavio ylitti kaikkien aikojen alamäet
BSV oli alimmillaan kaikkien aikojen pohjalla

Olen käyttänyt indikaattoreita, kuten Fisher-muunnos, joka voi olla hyödyllinen käänteisten tai paikallisten pohjan tunnistamisessa, ja käytettynä aiempien tukitasojen rinnalla voi antaa lisävarmuutta kaupankäyntiin. Asetukseni on 200 jaksolla, joten äskettäin listatuille kolikoille, joita ei ole vielä saatavilla.

Ruben
Lisäisin, että tämä on tyypillinen tilanne, jossa elinkeinonharjoittajan on tehtävä asianmukaiset riskienhallinta-arvostukset välttääkseen merkittäviä tappioita. On myös tärkeää ottaa huomioon tuet ja vastukset, mutta toisaalta ne voivat menettää hyödyllisyytensä, jos markkinaolosuhteet muuttuvat radikaalisti.

Arvostan todella sitä, että näytit Litecoin-kaavion heti Bitcoin Satoshin vision jälkeen.

Usein näemme monia kaavioita, joilla on sama laskusuuntauskuvio, aivan kuten BSV:llä, mutta minulle mielenkiintoisimpia kolikoita ovat ne, joilla on täysin erilaiset kuviot, koska hyvin todennäköisesti se tarkoittaa, että jotain tapahtuu kolikossa ja siellä minä luulet löytäväsi parhaat mahdollisuudet. Siitä puheen ollen, toinen kolikko, joka todella erottuu joukosta, on Basic Attention Token, joka on nyt viikkoja parhaiden 20 parhaan kryptovaluutan joukossa. Julkaisimme myös nousevan kauppa-idean BATista viime kuussa, joka olisi toiminut melko hyvin!

Puhumme tästä tulevaisuudessa ja katsomme kuinka tämä kehittyy, koska uskon, että nämä ovat jännittäviä aikoja kryptomarkkinoilla, joten on erittäin utelias nähdä, kuinka kaikki tulee käymään tulevina viikkoina

chris
Litecoin on mielenkiintoinen, koska se on johtanut Bitcoin-liikkeitä jo jonkin aikaa, joten sitä voidaan usein käyttää BTC-liikkeitä koskevaan heads-upiin, jos katsot pienemmällä aikavälillä. Viimeisimmissä kaupoissani Litecoin on ylittänyt BTC:n noin 2.5-kertaisesti, mikä ei ole huonoa, kun otetaan huomioon, että se on viiden parhaan kolikon joukossa

LTC:n valtava 2019 hinnannousu

Palatakseni Fisher Transform -indikaattoriin, ostin Litecoinin 16. joulukuuta indikaattorin kaksoispohjan vuoksi. Oli selvää, että se oli hyvä tulo.

Ruben 
Kiitos paljon ajastasi, Chris. Se oli hauskaa. Meidän pitäisi tehdä se uudelleen!

chris  
Toki, tsemppiä!