Salausautomaattinen kaupankäynti

Anna musiikin soida

Se on ollut villi matka, todellakin. Alhaalta maaliskuussa 2020 alkaen kokonaismarkkina-arvo on kasvanut yli 20-kertaiseksi. Mitä odottaa nyt?

”Kun musiikki loppuu, asiat ovat likviditeetin kannalta monimutkaisia. Mutta niin kauan kuin musiikki soi, sinun täytyy nousta ylös ja tanssia. Tanssimme edelleen."

Chuck Prince, Citigroupin toimitusjohtaja – 9. heinäkuuta 2007

Tämä pahamaineinen lainaus saattaa näyttää toimivan täydellisesti nykyiset markkinaolosuhteet huomioon ottaen.

Huolimatta suuremmasta heilahtelusta vuonna 2021, kryptomarkkinoiden markkina-arvon trendi on kasvanut tasaisesti vuodesta 2020 lähtien. Arvostus käytiin suurimman osan ajasta vihreällä kanavalla samalla kun sillä oli lyhyt poikkeama nousuun vuoden 2021 alussa. Se oli merkki siitä, että markkinat olivat ylikuumentuneet, ja se johti lopulta laajempaan korjaukseen.

anna musiikin suunnitelma kryptoa varten

Ennustelemalla Fibonnaci-tason nousun jäljittämistä vuodesta 2020 vuoden 2021 alkuun korjaus löysi vankan tuen tasolta 0.5 ja sitten tasolta 0.23. Sitä voit odottaa terveeltä trendiltä, ​​joka rakentaa vauhtia uudelleen. Nykyään markkinat leijuvat aiempien kaikkien aikojen korkeimpien tasojen ympärillä. Jos näin pysyy, uusi vahva jalka ylösalaisin on todennäköistä.

Markkinat ovat edelleen härkäsyklissä, ja siksi sinun on pidettävä mielessä kaksi avaintekijää.

Ensinnäkin, mitä enemmän kryptohinnat konsolidoituvat kanavalla, sitä todennäköisemmin markkinat kokevat uuden räjähdysliikkeen. Ajan myötä tämän liikkeen suuruus voi olla suurempi. Kanavan kärjen noustessa yhä korkeammalle sijoittajat ja kauppiaat asettavat tavoitteensa sen mukaisesti.

Karkean arvion mukaan tavoite on noin 150 % kuukaudessa ja kolmen kuukauden kuluttua 250 %.

Toisaalta, älä koskaan unohda, että mitä korkeampi on nousu, sitä vaikeampi on pudotus. Olemme todennäköisesti härkämarkkinoiden kypsässä vaiheessa, mikä tarkoittaa, että vaikka 200 %:n nousu näyttää houkuttelevalta, siihen liittyy 70-80 %:n riski. Tässä suhteessa RSI:n ero häämöttää markkinoiden yllä kuin synkkä pahaenteinen pilvi.

On yhä tärkeämpää asettaa tavoitteesi ja noudattaa tiukasti suunnitelmaasi. Kierrättämällä osan salkustasi asteittain korkealaatuisiksi kolikoiksi ja vakaiksi kolikoiksi suojaat pääomaasi, kun markkinoille tulee ankarampi korjaus.

"Anna musiikin soida”on uusi mantra. Muistutuksena, musiikki pysähtyi kolme kuukautta Princen lainauksen jälkeen, kun asuntomarkkinoiden kupla puhkesi. Historia ei ehkä toista, mutta usein riimii.

Bonuskaavio: vakaat kolikot ovat norsu huoneessa. Sijoittajat eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota vakaiden kolikoiden kasvun suuruuteen parin viime vuoden aikana. Pelkästään USDT:n ja USDC:n arvo on yli 110 miljardia dollaria, lukuun ottamatta muita vastaavia USD-sidottuja kolikoita, kuten BUSD, USDT ja DAI.

vakaa kolikoiden arvonnousu

Kaikki tämä likviditeetti on sivussa ja voi edustaa merkittäviä uusia pääomavirtoja kryptovaluutoille. Toisaalta, kun markkinarakenne luottaa yhä enemmän vakaisiin kolikoihin, niistä tulee mahdollinen yksittäinen järjestelmän vikakohta. Samaan aikaan näyttää siltä, ​​​​että suurin osa likviditeetistä etsii matalariskistä korkoa DeFi-protokolleilta enemmän kuin spekulatiivisten mahdollisuuksien jahtaamista.