Salausautomaattinen kaupankäynti

Lainsäätäjät yhtymään

Muutama viikko rajoitettua volatiliteettia ja vaihteli 60 67 ja XNUMX XNUMX dollarin välillä Bitcoin pitävät kauppiaita jännityksessä. Tämän vangitsi hyvin muutaman päivän suhteellisen alhainen sisään-/poistovirta Bitcoin ETF:iin viime viikolla. Trendi näyttää kuitenkin kääntyneen, sillä tällä viikolla on tähän mennessä saapunut 726 miljoonaa dollaria. Pienten hintamuutosten aikoina kryptokauppiaista tulee yleensä makroekonomisteja ja Federal Reserven huultenlukijoita. Yksi huomion kohteista oli Yhdysvaltain M2-rahan määrän kasvun kääntyminen positiiviseksi ensimmäistä kertaa marraskuun 2022 jälkeen. Tämä viittaa rahapolitiikan löystymiseen, mikä on historiallisesti korreloinut Bitcoinin vahvan kehityksen kanssa. Kaikkien aikojen ennätyksiä saavuttaneet Yhdysvaltain osakemarkkinat ovat lisänneet optimismia. Markkinat hinnoittelevat edelleen koronlaskuja heikentyneiden työpaikkojen ja inflaatiolukujen vuoksi.

Huono puoli on kasvun hidastuminen Yhdysvalloissa ja maailmanlaajuisesti. Indeksit, kuten US SM Manufacturing & Services Employment ja NFIB Hiring plans -tutkimus, osoittavat heikkoja lukuja. Maailmanlaajuisesti Kiinan rahapolitiikka kiristyy edelleen M2-rahan tarjonnan pienentyessä ja Kiinan kulutuskysynnän heikkeneessä. Kysymys "kovasta taloudellisesta laskusta" huolestutti ekonomisteja kuluneen vuoden aikana. Toistaiseksi taloudellinen kehitys on yllättänyt eniten ylöspäin. Mutta äkillinen käänne talouden omaisuuksissa sekä USA:lle että koko maailmalle osoittautuisi suureksi odottamattomaksi kompastuskiveksi tärkeiden vaalien täyttämänä vuonna. Saatamme pian saada selville, voivatko alhaiset korot ja likviditeetin kasvu nostaa Bitcoinia heikossa talousympäristössä.

Muissa uutisissa: Securities and Exchange Commissionin (SEC) henkilöstön kirjanpitotiedotteen "SAB 121" kumoamisesta on juuri tullut ensimmäinen kryptolasku, joka on lähetetty allekirjoitettavaksi Yhdysvaltain presidentille. Saatuaan molempien puolueiden hyväksynnän sekä kongressilta että senaatilta, se on nyt presidentin veto-oikeudella. Presidentti Biden seuraa toistaiseksi salauksenvastaisen senaattorin Elizabeth Warrenin linjaa, joka vastustaa lakia. SAB 121 tekee pankeille kallista kryptovaluuttojen säilytyksen tarjoamista. Sääntö pakottaa heidät kirjaamaan asiakkaiden kryptoomistukset velaksi eikä varoiksi taseeseen. Tämä on tietysti epäsuora tapa, jolla SEC yrittää estää krypton käyttöönoton. Nämä pankin hallussa olevat kryptovarat eivät ole pankin ottamia riskejä, vaan ne kuuluvat asiakkaille. Sääntö on SEC:n suora vallan väärinkäyttö, jonka lainsäätäjät totesivat.

Käyttääkö presidentti Biden veto-oikeuttaan vai ei, tämä uusin jakso korostaa, että krypto voi saada kahden puolueen tukea. Tuhannet kryptonhaltijat, jotka soittivat lainsäätäjilleen, osoittavat myös, että krypto ei ole enää niche-aihe. Sekä TradFi-pankit että kryptopankit vaativat SAB 121:n nousemista merkiksi siitä, että intressit ovat alkaneet yhdenmukaistaa. Markkinarakennelaki, joka tunnetaan nimellä FIT21, on seuraava suuri salauslaki, joka saapuu kongressiin. Se tuo alalle kattavan sääntelyn ja selventää vihdoin myös sitä, kuinka kryptovaluutat voivat tulla markkinoille ilman, että niitä merkitään arvopapereiksi. Toistaiseksi useimmat tarkkailijat odottavat, että se ei mene läpi senaatissa.

Makroepävarmuuden, lainsäädännöllisten ja oikeudellisten taistelujen välissä on vaikea ennustaa, mihin hinnat tulevat seuraavaksi. Suunta on ylöspäin, mutta kauppiaiden on odotettava myrskyisää tietä.