Salausautomaattinen kaupankäynti

Viimeinen tulee olemaan ensimmäinen

Olet ehkä ollut krypton parissa tarpeeksi kauan muistaaksesi aikoja, jolloin Litecoinia kutsuttiin "crypton hopeaksi". No, saattaa olla aika päivittää tätä vertailua.

Vaikka fyysisen hopean todellinen arvo on kiistaton, markkinat ovat pitkään unohtaneet tämän jalometallin. Kultaa huomattavasti huonompina pidettynä sijoittajat ja kauppiaat eivät ole kiinnittäneet siihen paljon huomiota noin seitsemään vuoteen.

Yhtäkkiä vuonna 2020 hinta hyppäsi yli 150 % alhaalta korkealle. Kryptomaailmassa voit nähdä samanlaisen kuvion, kun tarkastellaan Litecoinia, joka on hinnoiteltu BTC-termein. Kolikko ei ole koskaan toipunut vuoden 2018 karhumarkkinoilta ja pysyi lujasti jumissa jyrkässä laskutrendissä.

Markkinat näyttävät kuitenkin vihdoin nostaneen Litecoinin valokeilan, uudistaen hintatoimintaa. Huomaa, että vaikka siellä on satoja kryptovaluuttoja, jotka voivat kuulua "shitcoin"-luokkaan, Litecoin on yksi vanhimmista alkuperäisistä lohkoketjuista, joka on toiminut tehokkaasti ja ilman hakkerointia tai ongelmia sen perustamisesta lähtien.

Tämän lisäksi kolikko on laajalti saatavilla melkein jokaisessa kryptovaluutoissa tai -pörssissä, joten sillä on yksi laajimmista käyttäjäpohjaisista näkymistä kaikista kryptovaluutoista. Onko tämä kehotus kiirehtiä Litecoinin ostamiseen? Ei välttämättä.

Tässä on kaksi tärkeintä takeawaya. Ensinnäkin sellaisen ostaminen, joka näyttää historiallisesti "halvalta", voi tarjota parhaat mahdollisuudet pitkällä aikavälillä. Varsinkin jos ostamasi tavara on osoittautunut vankkaaksi ja luotettavaksi ajan myötä.

Toiseksi, voit myös nähdä Litecoinin markkinoiden riskinottohalukkuuden sijaisena. Kun jokaisen kolikon hinta on jo noussut pilviin, joissakin tapauksissa ilman muuta kuin virusmeemiä, on järkevää allokoida enemmän pääomaa kolikoihin, joilla on korkeampi nousupotentiaali. Toisaalta dinosauruskolikot saavat yleensä vetovoimaa härkämarkkinoiden viimeisimmissä vaiheissa, mikä voi vahvistaa irtautumisstrategian suunnittelua tai voittoa.