Salausautomaattinen kaupankäynti

KuCoin Futures Livenä Coinrule!

Coinrule ilmoittaa siitä innolla KuCoin-futuurit ovat nyt live-tilassa! Aloita futuurikaupankäynti Coinrule nyt!

Kyky lyhentää
KuCoin Futuresin integroinnin ansiosta voit nyt shorttaa omaisuutta KuCoinilla ilman, että omistat kohde-etuuksia. Lyhyen tai myyntipositioiden ottaminen KuCoin Futuresissa on pohjimmiltaan vetoa siitä, että omaisuuden hinta laskee. Kun myyt futuurisopimuksen lyhyeksi, ostat sopimuksen myydäksesi (mieluiten) halvemmalla tulevaisuudessa. Jos esimerkiksi myyt yhden Bitcoin-sopimuksen hintaan 17,000 16,000 dollaria, lyöt vetoa siitä, että Bitcoinin hinta laskee. Jos hinta putoaa 1,000 XNUMX dollariin ja ostat yhden sopimuksen (täten suljet positio), olet tuottanut XNUMX XNUMX dollaria.

Alhaiset palkkiot

Toinen KuCoinin käytön etu on alhaiset maksut. Tekijämaksut ovat 0.02 %, kun taas vastaanottajamaksut ovat 0.06 %, mutta ne voivat laskea huomattavasti kuukausittaisen kauppavolyymistäsi ja tililläsi olevan KuCoinTokenin (KCS) saldon mukaan. Korkeat maksut voivat syödä kaupankäynnistä saatavia voittoja, varsinkin kun strategioillasi on suuri määrä kauppoja. Kucoin on siksi täydellinen paikka käyttää scalping-strategioita.

Katso KuCoin-maksujen ajantasainen erittely palkkiot -sivu.

Parhaat markkinat

KuCoinilla on yli 130 paria vipuvaikutteisille markkinoille, ja se tunnetaan olevan paras keskitetty pörssi, joka ostaa ja vaihtaa alhaisemman markkina-arvon omaavia altcoineja, joilla on suuri potentiaali. Näillä pienikorkoisilla kolikoilla on usein suurempi volatiliteetti kuin suuremmilla markkinakorkeilla kolikoilla. Ja kaikkien heidän räjähtävien liikkeidensa kiinni saaminen voi olla haaste. Kuten kaikki kauppiaat tietävät, mitä suurempi volatiliteetti, sitä suuremmat mahdollisuudet. Siksi nämä ovat täydelliset markkinat käytettäväksi Coinruleautomatisoidut kaupankäyntistrategiat. Voit nyt hyödyntää tätä epävakautta ilman, että sinun täytyy pitää katseesi kiinni monitorissasi kaupankäynnin aikana.

Toivomme, että nautit tämän uuden vaihdon yhdistämisestä. Turvallista kaupankäyntiä!