Salausautomaattinen kaupankäynti

Kucoin tulossa Coinrule

Coinrule on ilo ilmoittaa uudesta strategisesta kumppanuudestamme KuCoin, maailman johtava kryptokaupankäyntialusta! KuCoinin integraatio tarjoaa lisävaihdon Coinrule käyttäjät voivat automatisoida kauppansa ja ainutlaatuinen uusi vaihtoehto automaattiseen kaupankäyntiin KuCoin-käyttäjille!

Parhaat markkinat

Yli 700 kolikolla KuCoin tunnetaan johtavasta keskitetystä pörssistä, joka ostaa ja vaihtaa alhaisemman markkina-arvon omaavia altcoineja, joilla on suuri potentiaali. Näillä pienikorkoisilla kolikoilla on usein suurempi volatiliteetti kuin suuremmilla markkinakorkeilla kolikoilla. Ja kaikkien heidän räjähtävien liikkeidensa kiinni saaminen voi olla haaste. Kuten kaikki kauppiaat tietävät, mitä suurempi volatiliteetti, sitä suuremmat mahdollisuudet. Siksi nämä ovat täydelliset markkinat käytettäväksi Coinruleautomatisoidut kaupankäyntistrategiat. Voit nyt hyödyntää tätä epävakautta ilman, että sinun täytyy pitää katseesi kiinni monitorissasi kaupankäynnin aikana.

Alhaiset palkkiot

Toinen syy Coinrule on iloinen yhteistyöstä KuCoinin kanssa. Sen alhaiset maksut vaihtelevat 0.1–0.02 % kuukausittaisesta kaupankäynnistä tai tililläsi olevan KuCoinTokenin (KCS) saldosta riippuen. Korkeat maksut voivat syödä kaupankäynnistä saatavia voittoja, varsinkin kun strategioillasi on suuri määrä kauppoja. KuCoin on siksi täydellinen paikka käyttää scalping-strategioita. 

Passiivinen tulo

KuCoinin passiivisen tulon eetos sopii täydellisesti yhteen Coinrule's. KuCoin oli yksi ensimmäisistä pörsseistä, joka tarjosi muita mahdollisuuksia tuottaa tuloja KuCoin Earnin kautta, jossa käyttäjät voivat panostaa yli 50 omaisuuteen – ansaitakseen kilpailukykyisen tuoton. KuCoin jakaa myös kaupankäyntipalkkioista saadut tulot käyttämällä KuCoinTokenia, jossa vähintään 6 KCS:n haltijat voivat ansaita päivittäisiä tuloja. Lisäksi KuCoin Lend antaa käyttäjille mahdollisuuden lainata kryptovarojaan ja ansaita vakaata voittoa. KuCoinin käyttäjät voivat myös olla Affiliate ja ansaita palkkioita ohjaamalla ystäviään jopa 40% kaupankäyntikuluistaan. 

Tulevat kehitykset

KuCoin tarjoaa myös mahdollisuuden käydä kauppaa marginaali- ja futuurimarkkinoilla, joilla on mahdollisuus käyttää vipuvaikutusta ja lyhyeksi myyntiä. Tulevissa julkaisuissa Coinrule, meillä on suunnitelmia integroida ja helpottaa automatisoitua kaupankäyntiä myös näillä markkinoilla.