Salausautomaattinen kaupankäynti

40 % Cashback KuCoin Black Friday -tarjous

Valmistaudu turbottamaan kaupankäyntiäsi vuoden odotetuimmalla tarjouksella! 

Black Friday -kampanja kanssa KuCoin is nyt elää ja juoksee läpi 30th marraskuu 2023

Pätevät kauppiaat voivat nauttia jopa 40 % cashback kaupankäyntimaksuista:

✅Palkinto 1: Tee kauppaa vähintään 100 XNUMX dollaria Coinrule on KuCoin-piste tai futuurit, ja saat 20 % nettokaupankäyntikuluistasi käteispalautuksena

✅Palkinto 2: Tee kauppaa vähintään 1 miljoonan dollarin kautta Coinrule KuCoin Spotissa tai Futuresissa saat 40 % nettokaupankäyntikuluistasi käteispalautuksena

Tämä on rajoitetun ajan tilaisuus, älä missaa sitä!

Muista säännöt:

  1. Ollakseen oikeutettu kaupankäynnin on tapahduttava yksinomaan kautta Coinrule
  2. Kaupankäyntivolyymi = Spot Volyymi *1 + Futuurivolyymi *1.
  3. Cashback perustuu "netto" kaupankäyntipalkkioon, joka sisältää vähennykset KCS:n käytöstä, vastapuolen markkinatakaaja-alennukset ja muut alennuskuponkien käyttötilanteet. 
  4. KuCoin varaa oikeuden hylätä ja peruuttaa liput osallistujilta, jotka harjoittavat epärehellistä tai loukkaavaa toimintaa tämän toiminnan aikana. Tämä sisältää joukkorekisteröinnit maatalouden lisäpalkkioita varten ja kaiken muun toiminnan, joka liittyy laittomiin, vilpillisiin tai haitallisiin tarkoituksiin. 
  5. Kaikki palkinnot jaetaan 7 työpäivän kuluessa kampanjan päättymisestä.

Katso, kuinka KuCoin yhdistetään Kaupallinen ja Futures on Coinrule.

Miksi Coinrule?

Coinrule on enemmän kuin pelkkä kaupankäyntialusta. Se on porttisi strategointiin, automatisointiin ja kauppojen toteuttamiseen 24/7 ilman tarvetta seurata jatkuvasti markkinoita. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymämme, markkinapaikkamme ja laaja valikoima ennalta asetettuja kaupankäyntimalleja tekevät sekä aloittelijoille että kokeneille kauppiaille helpoksi maksimoida kaupankäyntipotentiaalinsa.

Tietoja KuCoinista

KuCoin on maailmanlaajuinen kryptovaluuttapörssi lukuisille digitaalisille omaisuuserille ja kryptovaluutoille. Syyskuussa 2017 lanseerattu KuCoin on kasvanut yhdeksi suosituimmista kryptopörsseistä, ja sillä on jo noin 29 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää yli 200 maassa ja alueella ympäri maailmaa. Kryptohelmien kotina KuCoin on tukenut yli 750 projektia yli 1,300 200 kauppaparilla. Yli 5 projektin maailmanensi-ilta oli KuCoinissa. KuCoin on tällä hetkellä yksi viiden parhaan kryptopörssin joukosta CoinMarketCapin ja Coingeckon mukaan.

Muista, että kello tikittää, ja nämä tarjoukset eivät kestä ikuisesti. Päivitä kaupankäyntistrategiasi Coinrule ja ota kaikki irti tästä Black Fridaysta.

Hyvää kaupankäyntiä,  

- Coinrule Joukkue