Salausautomaattinen kaupankäynti

JPEG kausi

NFT:t, joita kryptoyhteisössä myös leikillään kutsutaan "JPEG:iksi", ovat tulleet valtavirtaan.

Olipa kyse illalliskeskusteluista, julkkikset, jotka käyttävät Ape NFT:itä profiilikuvanaan sosiaalisessa mediassa tai suuret brändit, kuten Coca Cola, tuovat markkinoille NFT-keräilyesineitä, NFT:t ovat selvästi "päivän maku".

Yllä oleva kaavio näyttää, kuinka NFT-haut ovat ylittäneet BTC-haut ja ovat selvästi edellä Blockchain- ja DeFi-haut.

Miksi tämän pitäisi kiinnostaa kauppiaita? Koska tällä on toisen ja kolmannen kertaluvun vaikutuksia koko markkinoihin.

Nykyään useimmat NFT:t käyttävät edelleen Ethereumia. Ostajat, taiteilijat ja suuri yleisö etsivät yhtäkkiä kolikoita ja rahakkeita, joilla he voivat ostaa suosikki NFT-kokoelmiaan, mikä puolestaan ​​nostaa kryptohintoja.

Myös muut kerroksen 1 lohkoketjut, kuten Solana, Avalanche, Tezos ja muut, näkevät NFT-markkinapaikkojen ilmaantumista ja volyymia. Samaan aikaan NFT-spesifiset Layer 2 -ratkaisut, kuten ImmutableX, ja kokonaiset Layer 1:t, kuten Flow, ovat nousseet tarjoamaan Blockchaineja tiettyihin pelaamiseen ja NFT:ihin keskittyviin käyttötapauksiin.

Korkeammalla tasolla NFT:t näyttävät olevan Troijan hevonen, joka auttaa tuomaan krypto- ja Blockchain-teknologian valtavirtaan. Se on kaikki kulttuuria, hauskanpitoa ja pelejä, ja paljon enemmän suhteellista suurelle yleisölle kuin DeFin pimeät kulmat ja tuntemattomat maailmat.

On selvää, että "kulttuuri" on yksi harvoista voimista maailmassa, joka voi voittaa rahoitusmarkkinoiden voiman. Kauppiaille ja sijoittajille tämä avaa monia mielenkiintoisia kysymyksiä. Pitäisikö sinun yrittää valita voittajat ja sijoittaa suoraan NFT-kokoelmiin? Toiset saattavat haluta löytää NFT-infrastruktuuriin liittyviä projekteja tai jopa tutkia tokenoituja NFT:itä, joissa on vaihdettavia tokeneita.

Mutta ehkä "metapelinä" kaikessa tässä on keskittyä tasoihin 1, joilla on parhaat mahdollisuudet tulla paikka millä NFT:illä elää? Vain aika näyttää.

Sillä välin JPEG-kausi saattaa olla jälleen yksi tie, jonka kautta "Crypto" voisi irtautua laajemmista rahoitusmarkkinoista ja vahvistaa asemaansa itsenäisenä omaisuusluokkana, jolla on vahva hyöty ja nousu.