Salausautomaattinen kaupankäynti

MITEN LYHYT KRYPTO

Osakemarkkinat ovat monella tapaa samanlaiset kuin kryptovastineet, ja sellaisenaan osakemarkkinoiden tarkkailu on hyvä tapa oppia kryptomarkkinoiden toimintaa. On turvallista sanoa, että kryptovaluutta on osakemarkkinoiden "ei niin suora" kopio. Tästä syystä he molemmat käyttävät useita samankaltaisia ​​termejä, joista yksi on "meneminen lyhyeksi".

Yksinkertaisesti sanottuna lyhyeksi meneminen on kolikon myymistä korkealla ja sen ostamista takaisin halvemmalla. Eräs mahtavien sijoittajien ominaisuus on kyky, josta kameleontti tunnetaan laajalti: sopeutumiskyky. Parhaat sijoittajat sopeutuvat muuttuviin markkinaolosuhteisiin, mikä osoittaa, miksi kryptosijoittajien on työskenneltävä erilaisten strategioiden kanssa.  

Tällä hetkellä kryptomarkkinat lähestyvät laskevia olosuhteita, kun taas joidenkin mielestä karhumarkkinat ovat jo täällä. Markkinoilta voi kuitenkin hyötyä edelleen. Hintojen suunnasta riippumatta, aina on tapa saada voittoa, jopa pahimmassa markkinatilanteessa.

Miten? Lyhentämällä kryptoa.  

Tässä artikkelissa käydään läpi, mitä "lyhyt krypto" tarkoittaa, ja kaikki mitä sinun tulee tietää tästä kaupankäyntistrategiasta. 

Ennen kuin aloitamme: tämä ei ole aloittelijan juttuja ja vipuvaikutuksen käyttö voi olla vaarallista. Varmista, että tiedät mitä teet, älä riskeeraa enempää kuin sinulla on varaa menettää. Loppujen lopuksi kaupankäynti on selviytymispeliä. Haluat säilyttää asemasi ja elää taistellaksesi toisen päivän.

Tällä varoituksella aloitetaan!

Pitkien ja lyhyiden asemien ymmärtäminen

Ymmärtääksemme paremmin, mitä "lyhyt" kryptomyynti tarkoittaa, meidän on ymmärrettävä, mitä "pitkät positiot" ja "lyhyet positiot" ovat.

Molemmat positiot heijastavat mahdollista hintojen suuntaa markkinoilla. 

Sijoittajat ottavat pitkän position nousevien markkinaolosuhteiden aikana (kun hinnat nousevat). Tämä tarkoittaa, että he ostavat kryptomaksuja ja toivovat hintojen nousevan. Kun elinkeinonharjoittaja menee pitkäksi aikaa, hän toivoo hyötyvänsä hinnannoususta. 

Sitä vastoin karhumarkkinoilla (kun hinnat laskevat) kauppiaat voivat ottaa lyhyen position tai mennä lyhyeksi. Tässä tapauksessa elinkeinonharjoittaja myy kryptoa ja toivoo, että hinnat putoavat kyseisestä pisteestä, jotta he voivat ostaa takaisin markkinoille.          

Kuinka lyhentää kryptoa?

Yksinkertainen vastaus:

Myyt korkeampaan hintaan ostaaksesi takaisin, kun hinnat ovat alhaisemmat. 

Se ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista. 

Lyhyeksi myyntiprosessi on melko monimutkainen ja voi olla melko riskialtista. Useimpien ihmisten mielestä se on vaikeampaa kuin kryptokaupankäynti. Asianmukaisella ymmärryksellä ja tiedon saannin myötä kryptovaluutan "shorting" voi kuitenkin olla jännittävä ja erittäin kannattava strategia.

Mielenkiintoisin osa krypton oikosuluttamisesta on, että se voidaan tehdä lainatuilla varoilla eli vipuvaikutuksilla. On olemassa erilaisia ​​tapoja tehdä tämä, ja me korostamme jokaista menetelmää ja selitämme sen erityispiirteet.

Lyhyeksi myynti johdannaisilla

Johdannaisten oikosulku, joka tunnetaan myös nimellä marginaalikauppa tai vipukauppa, on yksi helpoimmista tavoista shorttaa kryptoa. Sen avulla voit lainata välittäjältä ja panostaa pitkästä tai lyhyestä positiosta. Markkinoiden suunnasta riippuen kauppiaat tekevät voittoja tai tappioita.

Johdannaiset ovat olleet olemassa iät ja ne tarjoavat uusia tapoja sijoittaa ja hallita rahastoja. Johdannainen on sopimus tai sopimus tietyn kryptovaluutan ostamisesta tai myymisestä sovittuna aikana ja sovittuun hintaan.  

Johdannaisen arvo riippuu kohde-etuuden odotetusta arvosta. Hintamuutosten tuleva ennuste määrittää minkä tahansa johdannaisen arvon. Tämä arvo on varmuuskopioitu pörssin kanssa tehdyllä sopimuksella. 

Kryptoissa on kolme päätyyppiä johdannaisia. Muut ovat kuitenkin muunnelmia kolmesta päätyypistä. 

Nämä ovat kolme johdannaisten ensisijaista muotoa: Swapit, Futuurit ja optiot

Kuten nimestä voi päätellä, vaihto tapahtuu, kun kryptovaluutta vaihdetaan toiseen – Esimerkiksi bitcoineja ostettaessa altcoineilla.  

Futuurit ovat rahoitussopimuksia, joissa ostaja/myyjä on velvollinen ostamaan tai myymään omaisuuden (tässä tapauksessa kryptovaluutan) kiinteään hintaan. Ne ovat tällä hetkellä yleisin kryptojohdannainen nykymarkkinoilla. 

Kuten nimikin kertoo, optiot ovat samanlaisia ​​kuin futuurit. Tässä tapauksessa ostajalla/myyjällä on kuitenkin oikeus ostaa tai myydä omaisuus tiettynä ajankohtana ja tiettyyn hintaan. Optioiden myyntiä/ostoa ei ole pakko jatkaa.  

Useat pörssit käyvät kauppaa johdannaisilla, ja ne kaikki tarjoavat erilaisia ​​paketteja.  

Esimerkiksi Binance Futures ja Bitmex ovat molemmat saatavilla olevia johdannaisia, joiden avulla käyttäjät voivat vaihtaa yli 140 kryptovaluuttaa ja krypto-omaisuutta

Lainaa kolikoita DeFi-protokollien kautta ja myy ne ostaaksesi takaisin 

Maailmassa, jossa miljoonilla ihmisillä ei vieläkään ole pääsyä pankkitileihin ja rahoituspalveluihin, hajautettu rahoitus (DeFi) voi olla ulospääsy. 

Mukaan Bitcoin Market Journal, "Hajautettu rahoitus tarkoittaa avoimen lähdekoodin rahoitusohjelmistoa, jonka tarkoituksena on tarjota rahoituspalveluita kaikille, joilla on Internet-yhteys." 

DeFin avulla käyttäjät voivat saada samanlaisia ​​tarjouksia kuin perinteiset pankit. Ero? Välittäjiä ei ole, ja kaupat tehdään ilman välittäjää. Sen sijaan rahoituspalveluita ohjataan lohkoketjussa älykkäillä sopimuksilla ja vastaavalla tekniikalla. 

DeFin avulla krypto voidaan siirtää lompakosta toiseen Blockchain-teknologian tukemien protokollien ja älykkäiden sopimusten avulla. Tämä antaa kauppiaille mahdollisuuden ansaita passiivista kiinnostusta digitaalisista varoista.  

Siksi DeFi-protokollien avulla sijoittajat voivat hyödyntää lyhyttä positiota ja tallettaa digitaalisia varoja rahamarkkinaprotokolliin. Jotkut tämän tilan varhaiset omaksujat ovat DeFi-johdannaisalustoja, kuten dydx ja Mango.Markets.

Erinomainen esimerkki DeFi-protokollasta on myös AAVE. Sen avulla käyttäjät voivat lainata kryptovaluuttaomaisuutta ilman välittäjiä. Ethereumiin rakennettu AAVE on hajautettu lainausprotokolla, jota ylläpitää niin kutsuttu DAO (hajautettu autonominen organisaatio). Tämä tarkoittaa, että tunnuksen haltijat voivat äänestää pöytäkirjaan tehdyistä muutoksista. 

DeFi-protokollien ennustetaan vähitellen hämärtävän perinteiset rahoituslaitokset niiden läpinäkyvyyden, turvallisuuden ja taustalla olevan teknologian ohjelmoitavuuden vuoksi. 

Vinkkejä krypton oikosulkemiseen

Kryptomarkkinat ovat sellaiset, että aina on tapoja ansaita rahaa markkinatilanteesta riippumatta. Markkinoiden romahtaessakin on vielä monia mahdollisuuksia perustaa pankki. 

Jos mietit kuinka aloittaa krypton oikosulku, huomioi seuraavat asiat:

  • Sinun tulisi lykätä vain, jos sinulla on selvät viitteet siitä, että on olemassa välitön kolari
  • Oikosulku tarjoaa rajoittamattomia riskejä, jotka voivat joissakin tapauksissa johtaa merkittäviin tappioihin, koska voit käyttää vakuuksiasi
  • Älä sijoita omaisuutta pelkästään niiden vuosiprosenttisen tuoton (APY) perusteella, sillä taustalla oleva token, jossa sinulle maksetaan, voi laskea hintaa
  • Panostaessasi sinun on otettava huomioon myös likviditeetti. Se voi näyttää houkuttelevalta panostaa kolikon. Sinun on kuitenkin harkittava, voitko muuntaa palautuksesi takaisin vakaaksi kolikoksi.

Pyöristäminen

Markkinat romahtavat muun muassa pelon vuoksi, mutta hintojen laskusta voi ansaita rahaa menemällä shorttiin. Jopa ilman kryptoa, kuten olemme osoittaneet.

Jos sinulla on syytä uskoa, että markkinoiden romahdus on välitön, tämä voi olla mahdollisuutesi ansaita voittoa. 

Se voi kuitenkin olla melko riskialtista. Joten ennen kuin ryhdyt siihen, sinun tulee harkita toimintasi uhkaavia seurauksia ja punnita niitä riskinhaluasi nähden.

Krypton oikosulku voi olla tehokas strategia. Sillä voi kuitenkin olla myös vakavia seurauksia. Tästä syystä sinun on "katsottava ennen kuin hyppäät". 

Kiitos, että luit tämän artikkelin. Toivomme, että opit yhden tai kaksi.