kryptopesukauppa
Salausautomaattinen kaupankäynti

Kuinka tunnistaa pesukaupat - Coinrulen kanta aiheeseen

Kuten ne teistä, jotka käyvät kauppaa säännöllisesti, luultavasti jo tietävät, likviditeetti on yksi markkinoiden kriittisimmistä näkökohdista, joista sijoittajat välittävät.

pese kaupankäynnin krypto

Kuvittele, että olet kehittänyt täydellisen kaupankäyntistrategian, etkä voi ostaa tai myydä omaisuutta, koska ei ole saatavilla vastapuolia, joiden kanssa käydä kauppaa. Silloin loistava strategiasi on täysin hyödytön.

Markkinoiden likviditeetti kasvaa, jos:

  • Tilausten koko on suhteellisen suuri
  • Myyjien ja ostajien hinnat ovat hyvin lähellä toisiaan (bid/ask-ero on alhainen).

Toinen syy markkinoiden volyymin tarkkailemiseen on se, että se on keskeinen tekninen indikaattori. Suuri tai alhainen äänenvoimakkuus tietyn ajanjakson aikana voi vahvistaa tai mitätöidä muiden ilmaisimien antamat signaalit.

Kauppiaat luottavat niin paljon volyymitietoihin, mutta monien kryptopörssien ilmoittamat väärennetyt volyymit ovat yleinen käytäntö.

Miten tämä tietojen käsittely toimii?

Suosituin tapa väärentää kauppavolyymit on Pese kaupankäynti. Sama markkinatoimija ostaa ja myy omaisuuden samaan aikaan.

Markkinoihin ei ole merkittävää vaikutusta, mutta pörssi välittää harhaanjohtavaa tietoa muille markkinaosapuolille. Vertailun vuoksi säännellyt rahoitusmarkkinat ankarasti kieltävät tämän käytännön ja rankaisevat sitä.

Kuinka tunnistaa pesukaupat?

On suhteellisen helppoa saada vihjeitä siitä, että kaupat ovat todennäköisesti väärennettyjä, kun tarkastellaan tilauskirjaa. Yleensä nämä kaupat tapahtuvat, kun parhaan ostajan ja myyjän hinnat ovat suhteellisen kaukana.

Elinkeinonharjoittaja voi helposti ostaa ja myydä omaisuuden keskihintaan ja olla varma, ettei hän ylitä muita tilauksia. Tässä on esimerkki.

pese kaupankäynnin kryptovaluuttoja
Esimerkki kaupoista, jotka tapahtuvat säännöllisessä aikataulussa hinnoilla, jotka eivät vastaa tilauskirjassa olevan tilauksen hintoja

Kuten näet, suurin osa kaupoista ei tapahdu parasta ostajaa tai parasta myyjää vastaan, kuten tehokkailla markkinoilla voisi odottaa. Tämä ei tietenkään ole 100% todiste siitä, että pesukauppoja tapahtuu. Toisaalta se tosiasia, että epäilyttäviä kauppoja tapahtuu säännöllisesti on perusteltu lähde epäillä, että jotain on tekeillä.

 

Related: Kaupankäyntibotit vs. ihmiset – voivatko koneet päihittää kauppiaat?

 

Coinrulekantaa aiheeseen

Pesukaupat suoritetaan kaupankäyntibotilla, jotka on kehitetty nimenomaan tätä tarkoitusta varten. Olemme tietysti huolissamme siitä, että alustaamme voitaisiin käyttää näiden strategioiden toteuttamiseen markkinoilla.

Haluamme kuitenkin todeta sen emme missään tapauksessa rohkaise tätä käyttäytymistä, ja harkitsemme sisäisen valvonnan käyttöönottoa tällaisen toiminnan estämiseksi.

Kryptovaluuttamarkkinat tarvitsevat enemmän avoimuutta ja tietyn tason sääntelyä houkutellakseen lisää kauppiaita ja sijoittajia. Jokaisen kryptoon liittyvää liiketoimintaa harjoittavan yrityksen tulee tehdä osansa sääntelemällä toimintaansa ja yrittämällä estää laitonta toimintaa.

Coinrule tekee aina parhaansa edistääkseen kryptovaluuttamarkkinoiden positiivista, oikeudenmukaista ja kestävää kehitystä. Automaattisten kaupankäyntistrategioiden ainoana tavoitteena tulisi olla pääoman kasvattaminen ja kaupankäynnin helpottaminen ilman stressiä.

Käy kauppaa turvallisesti!

 

Related: Coinrule Arvosteltu – mitä kryptoasiantuntijat sanovat meistä