automatisoitu kaupankäyntistrategia
Salausautomaattinen kaupankäynti

Kuinka tunnistaa "terveellinen" kertymismalli Altcoineissa

Ensinnäkin, Hyvää pääsiäistä! Tästä tulee pitkä lomaviikonloppu, joten parempi pitää joitain automaattisia kaupankäyntisääntöjä käynnissä näinä päivinä. Kryptomarkkinat eivät koskaan nuku, mutta te kaikki tarvitsette joskus hyvää lepoa.
Automaattisten kaupankäyntistrategioiden avulla voit hyödyntää minkä tahansa mahdollisuuden 24/7 coinrule!

Bitcoin näyttää edelleen melko vakaalta, kun otetaan huomioon sillä koettu rajoitettu jäljitys alkuperäinen hintapumppu. Tällä hetkellä ei ole vielä huolestuttavia merkkejä jyrkästä vetäytymisestä ja kun BTC-volatiliteetti on alhainen, tiedämme kaikki, että Altcoinit voivat tarjota valtavia voittomahdollisuuksia milloin tahansa.

bitcoin-hintakaavio, vakaa nousutrendi. sarja korkeampia matalia resistanssin alapuolella
Bitcoinin hintakaavio. Sarja korkeampia matalia resistanssin alapuolella

Pidän eniten näistä viime aioista kryptoavaruudessa, että pessimistisiä uutisia sattuu ilmestymään harvemmin ja merkittävimmät markkinaliikkeet tapahtuvat nyt hyvien uutisten pohjalta, joskus jopa silloin, kun tämä uutinen oli jotenkin odotettu. Tämä on merkittävä merkki nykyisten markkinaolosuhteiden muutoksesta.

Viime viikkoina totesimme, että tämä voisi olla erinomainen aika kerätä altcoineja. Haluaisin nyt tuoda esiin yhden olennaisen asian,
kaikki altcoinit eivät ole samanlaisia ​​ja luultavasti kun uusi "altseason" tulee, kaikki eivät nouse pilviin samalla tavalla.

Kaiken kaikkiaan enemmän tai vähemmän kaikkien pitäisi hyötyä markkinoiden muuttuneesta yleisestä ajattelutavasta, mutta ensisijainen tavoitteemme on optimoida tuottomme, joten meidän ei pitäisi olla tyytyväisiä, jos altcoine-pussimme palauttaa, vaikkapa 50 %, jos jotkut muut kolikot tuottivat samalla ajanjaksolla 200 %.

Muista, että jos osa kolikoistasi palaa 3-4x, voit saada voittoa ja sijoittaa uudelleen muihin kryptovaluuttoihin, jotka ovat markkinasyklin aikaisemmassa vaiheessa. Tärkein sääntö siinä tapauksessa on, että käytössä on stop loss (tai tässä tapauksessa trailing stop), jotta vähintään vähimmäisvoitot taataan. Mutta puhumme siitä (toivottavasti!) seuraavissa jaksoissa!

Miten meidän pitäisi tällä hetkellä valita ostettavat kolikot?

Ensimmäinen vaihtoehto on pysyä niissä projekteissa, jotka tunnet ja Dyor. Oman tutkimuksen tekeminen on aina järkevä lähestymistapa, koska monet Twitteristä, Redditistä tai muista yhteisöistä löytämäsi mielipiteet ovat usein keksittyjä vain siksi, että perimmäisenä tavoitteena on pumpata shitcoineja.

Toiseksi, katso kaavioita ja analysoi hintoja, löydät aina kaikki olennaiset tiedot kolikon tilasta. Uskon vakaasti hintatoimintaan, kolikon kaavio sisältää suurimman osan asioista, jotka sinun pitäisi tietää kysynnän ja tarjonnan dynamiikasta, jotka ovat viime kädessä hinnan päätekijät.

Katselen monia kaavioita nykyään, ja sanoisin, että jotkut ovat olleet liikkeellä jo kuukausia: Ravencoin ja Binance tuottivat yli 300% vuoden alusta, myös Litecoin, Cardano ja Eos tekivät loistavia suorituksia.

Joten ne todennäköisesti toimivat edelleen hyvin, mutta jos etsit parempaa riski / palkkio kauppoja, sinun on luultavasti katsottava kaavioita, joissa on erilaisia ​​​​malleja.

Merkittävä high cap kryptotoiminnan suorituskyky YTD
RVN, BNB, LTC, EOS ja ADA ovat tuottaneet valtavasti vuoden 2019 alusta lähtien

Etsin seuraavien viikkojen aikana keräämiltäni altcoineilta vahvoja tukialueita ja keskipitkän ja matalan pääoman arvoja, jotka voivat mahdollisesti kantaa huomattavamman kasvumarginaalin.

Tässä on vinkkini: jos katsot kaaviota Altcoinin kokonaismarkkina-arvosta Bitcoinia lukuun ottamatta, huomaat, että joulukuun 2018 alimmalle tasolle (hintaero voidaan havaita alimmillaan, btw), seuraavat paikalliset pohjat ovat peräkkäin korkeammat, mikä korostaa hyvää ostopainetta, jonka pitäisi tarjota erinomaista tukea tulevien vastatuulen varalta.

RSI vahvistaa myös tervettä ja kestävää nousutrendiä. Joten tämä on malli, jonka haluan nähdä laukkuni altcoineissa tulevina kuukausina.

Altcoinien nousutrendi joulukuun pohjalta
Altcoinien jatkuva nousutrendi joulukuun 2018 alimmillaan

Antaaksesi esimerkin, katso Ncash. Joulukuun alimmillaan sarja ei ole teknisesti hyvä indikaattori. Tarkoittaako tämä, että hankkeella ei ole tulevaisuuden potentiaalia? EI! vain, että tällä hetkellä markkinat suosivat muita projekteja.

Halusimme tai et, markkinat ovat aina oikeassa!

NCASH-sarja alempia ylä- ja alamäkiä.
Ncash-laskeuma voi kestää pitkään ennen hajoamista

Projekti, jota markkinat näyttävät arvostavan enemmän Neblio, tässä sarja korkeampia matalat noudattavat paremmin altcoin-markkinoiden yleistä kaavaa.

Neblion korkeammat pohjat osoittavat vahvaa ostopainetta
Neblion korkeammat pohjat osoittavat vahvaa ostopainetta

Kun tunnistat altcoinit, joita haluat kerätä, voit määrittää automaattisen kaupankäyntistrategian Coinrule, esimerkki:

Automatisoitu kaupankäyntistrategia valittujen altcoinien keräämiseksi hinnanlaskujen yhteydessä
Automatisoitu kaupankäyntistrategia Altcoinien keräämiseksi hinnanlaskujen yhteydessä

Tällä tavalla voit hyödyntää valitsemiesi Altcoinien hinnanpudotuksia ostaaksesi ilman FOMO.

Luo nyt automaattinen kaupankäyntistrategiasi hetkessä!

Seuraa meitä Twitter saadaksesi lisää markkinanäkymiä ja kauppaideoita.

Käy kauppaa turvallisesti!

Huomaa, että mikään yllä olevista ei ole sijoitusneuvontaa. Kryptovaluuttojen kauppa ja hallussapito ovat edelleen riskialttiita sijoituksia, joita suositellaan vain käyttäjille, jotka ovat valmiita käyttämään aikaa oman tutkimuksensa tekemiseen.