Ansaitse rahaa kryptolla
Salausautomaattinen kaupankäynti Kaupankäynti robotit Trading Vinkkejä

Kuinka hallita kryptoomaisuuttasi – parhaat strategiat tuottosi kasvattamiseen

Kryptovaluutoista puhuttaessa jotkut sanovat "Olen täällä vain tekniikan takia!" eivätkä he välitä päivittäisistä hintamuutoksista. Se voi olla totta joillekin, mutta suurin osa kolikoita ostavista ja myyvistä tekee sen yhdestä pääasiallisesta syystä: tehdä rahaa. Mitkä ovat siis parhaat strategiat krypton hallintaan?

Kryptovaluutat edustavat todennäköisesti sijoitusluokkaa, jolla on paras riski/tuottoprofiili sijoittajille. Ei ihme, koska kryptovaluuttakauppa voi olla niin houkuttelevaa mahdollisen tuoton kannalta. Mutta kuinka ansaita rahaa kryptolla?

Pitkät strategiat

Kaupankäynnin terminologiassa a pitkä strategia tarkoittaa asemaa, joka hyödyttää kohde-etuuden hinnannousua. Kun ostat kolikon, muodostat pitkän position ja odotat, että hinta nousee sieltä. Voit tehdä yhden ostotilauksen ja pitää kolikot pitkän aikavälin sijoituksena. Sinä olet HODLing riippumatta siitä, miten hinta liikkuu, koska uskot, että tulevaisuudessa hinta on huomattavasti korkeampi. Tässä tapauksessa voit halutessasi säilyttää kolikoitasi turvallisesti erillisessä lompakossa. Nykyään vaihtoehtoja on paljon tarpeidesi mukaan. Pitkäaikaisena Hodler, täältä löydät luettelon parhaista tavoista säilyttää kolikoitasi.

Toinen vaihtoehto on tehdä erilaisia ​​ostotilauksia eri aikoina. Tällä tavalla hallitset hinnan volatiliteettia. Jos hajaat ostotilauksesi riittävän pitkälle ajanjaksolle, voit saada alhaisemman keskihinnan, koska hyödynnät aikoja, jolloin hinta laskee. Tämä lähestymistapa tunnetaan nimellä DCA, Dollar-Cost Averaging.

Eräs tapa optimoida tällainen strategia on ostaa enemmän aikoina, jolloin hinta ajautuu alaspäin, jolloin lasket keskimääräistä ostohintaasi vielä enemmän.

Kaupankäyntibotti on tehokkaampi kuin tämän tekevä elinkeinonharjoittaja, koska automatisoidulla kaupankäyntijärjestelmällä ei ole tunteita, joten se ei pelkää ostaa nostojen aikana. Ja juuri tällä hetkellä parhaat mahdollisuudet tulevat!

DCA-strategia BTC:ssä
Kerää Bitcoinia, kun hinta laskee Coinrule

Haluatko optimoida tätä strategiaa vielä enemmän? Samalla kun keräät suosikkikolikkoasi, voit samalla myös saada voittoa osuudestasi. Tällä tavalla voit myydä kolikosi takaisin perusvaluuttaasi ja sinulla on enemmän varaa strategiasi toteuttamiseen pidempään.

Kerää Bitcoinia ja ota samalla osittain voittoa Coinrule

Pitkät/lyhyet strategiat

Jos valitset vain pitkän strategian, sinun tulee olla valmis kestämään markkinoiden epävakaus. Ehkä et ole herkkä päivittäisille hintavaihteluille ja muutaman päivän markkinoiden laskuun liittyvät uutiset eivät vaikuta sinuun. Jos he toisaalta tekevät, voit arvioida mahdollisuutta hyötyä myös markkinoiden laskusuhdanteesta. Tämä on paras strategia krypton hallintaan, jos olet aktiivinen kauppias.

Jos sinulla on kryptovaluuttojen salkku, voi olla kannattavaa avata positio, joka hyötyy hinnan laskusta. Suojaisit salkkusi vähentäen riskiäsi ja tuottosi volatiliteettia. 

Nykyään on olemassa monia vaihtoehtoja ansaita rahaa kryptolla riippumatta siitä, nousee tai laskee hinta. Vuosia sitten ainoa luotettava vaihtoehto oli avata tili Bitmexissä. Ajan myötä muut kilpailijat nousivat valokeilaan. Bybit on nyt yksi parhaista pörsseistä, jossa voit käydä kauppaa likvideimmillä kryptovaluutoilla käyttämällä johdannaisia. 

Vuonna 2019 kaikki suuret kryptopörssit lisäsivät mahdollisuuden lyhentää Bitcoinia tai muita kolikoita eri vaihtoehdoilla. Kraken on yksi vanhimmista pörsseistä ja yksi turvallisimmista. He julkaisivat äskettäin mahdollisuuden käydä kauppaa kryptojohdannaisilla. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, ja voit käydä kauppaa pienellä vipuvaikutuksella. Täydellinen, jos etsit vaihtoa oppiaksesi käymään kauppaa tämäntyyppisillä instrumenteilla.

Rahan ansaitseminen näillä tuotteilla voi olla vaikeampaa, ja se edellyttää ajan sijoittamista oppimiseen ja markkinoiden päivittäiseen analysointiin. Täältä löydät joitain kaupankäyntivinkkejä, joista voi olla hyötyä. 

Passiivinen tulo

Jos pidät vähemmän aktiivisesta lähestymistavasta, tämä voi olla paras tapa hallita kryptolompakkoasi pienellä vaivalla tai ilman vaivaa. Voit kasvattaa omaisuuttasi pitkällä aikavälillä HODLoimalla kolikoitasi ja tienaamalla niistä korkoa. Voit omaksua kaksi samanlaista lähestymistapaa.

Salauskorko

Voit lainata omaisuuttasi alustoille, jotka palkitsevat sinut määräajoin korko. Se toimii täsmälleen kuten pankkitili, joka kerää korkoa talletuksillesi. Tämä ratkaisu on melko yksinkertainen, eikä se vaadi paljon vaivaa. 

Kryptolainauksen ekosysteemi

Tärkein päätös, joka sinun tulee tehdä, on, haluatko käyttää hajautettua vai keskitettyä kokonaisuutta. Kun valitset keskitetyn/säilytysyhtiön hoitamaan varojasi, sinun tulee luottaa siihen. Hakkerointi on laajalle levinnyt ongelma kryptoliiketoiminnassa, ja se on riski, jota sinun tulee arvioida erittäin huolellisesti. Celsius ja Estä fi ovat suurimpia yrityksiä, jotka tarjoavat etuja suhteellisen laajalle valikoimalle kryptovaluuttoja.

Jotkut tunnetuimmista pörsseistä ovat myös lisänneet kiinnostusta tarjottujen palvelujen joukossa. Jos sinulla on jo kolikoitasi pörssissä, kuten Binance, Bitfinex or Neste saatat haluta lainata kolikoitasi vaihdossa mukavuussyistä.

Toisaalta, kun talletat kolikoitasi hajautettuun protokollaan, luottamuksesi menee älykkääseen sopimukseen, joka käsittelee varojasi. Yleensä tämä on turvallisempi tapa säilyttää omaisuuttasi, mutta muista varmistaa, että älykäs sopimus on tarkastanut tai sertifioinut kolmannen osapuolen yritys. Auditoimaton älykäs sopimus voitaisiin hakkeroida aivan kuten keskitetty yritys. Tunnetuimmat protokollat, joilla voit tallettaa ERC-20-tunnuksen ja ansaita korkoa, ovat dYdX, Valmistaja, Yhdiste ja tukipiste

Kaikilla kolikoilla ei ole korkoa. Yleensä keskitetyt alustat hyväksyvät vain kaikkein likvideimpiä kryptovaluuttoja, kun taas hajautetut alustat sallivat talletukset vain Ethereum-pohjaisilla kolikoilla.

staking

Jos pidät kolikkoa, joka perustuu Proof-of-stake -konsensusalgoritmiin, sinulla on mahdollisuus osuus kolikoitasi ja ansaita myös korkoa. Voit lukea lisää PoS- ja Proof-of-Work-kolikoiden eroista täältä. 
Joissakin tapauksissa voit helposti asettaa solmusi lohkoketjuun, jotta voit panostaa ja ansaita tuoton suoraan lompakkoosi. Joskus solmun perustaminen ei ole niin helppoa, tai tarvitset vähimmäismäärän kolikoita aloittaaksesi tapahtumien validoinnin (ja saadaksesi palkkiot louhituista lohkoista). Näissä tapauksissa alustat pitävät StakingLabs panostaa kolikot puolestasi. Kuten aina, tee oma tutkimus ennen kuin talletat kolikoitasi kolmannen osapuolen sovelluksiin. Tälle vaihtoehdolle on kasvava kysyntä, ja viime aikoina suuret pörssit, kuten Binance, Kucoin ja okx ovat alkaneet lisätä panosvaihtoehtoja.

kaivos- 

Oletko tech-nörtti ja olet todella kiinnostunut saamaan enemmän ihoa kryptopeleihin? Sitten voisit arvioida vaihtoehtoa kryptovaluuttojen louhintaan. Suurin osa eniten käytetyistä kryptovaluutoista perustuu PoW-protokolliin. Tämä tarkoittaa, että tarvitset erillisen laitteiston suorittaaksesi erittäin monimutkaisen matemaattisen laskelman lohkon louhimiseksi. Lohkojen louhintaprosessi saa PoW- kryptovaluutat toimimaan. Jokainen validoitava tapahtuma on sisällytettävä lohkosarjaan. Ensimmäinen, joka louhii lohkon, saa kyseiseen lohkoon sisältyvät transaktiomaksut sekä lyödään uusia kolikoita. Näin Bitcoin tai Ethereum toimivat.

Kuten sanoimme, tarvitset tietyn laitteiston kryptovaluuttojen louhimiseen ja ansaitaksesi enemmän rahaa kaivostoiminnasta, sinun on optimoitava asetukset, jotta laitteistosi suorituskyky paranee. Tämän lisäksi jokaisella kryptovaluutalla on oma algoritminsa, joten päätöksellä, mitä kolikoita haluat louhia, on suora vaikutus tarvitsemaasi laitteistoon. 

Plussaa ja miinusta

Kryptovaluuttojen louhinta on yleensä riskialtista. Toisaalta laitteesi käyttöönotto- ja käyttökustannukset maksetaan yleensä fiat-valuutassa. Toisaalta ansaitsemasi tuotto on kryptovaluutassa. Hintojen epävakaus voi tehdä kryptovaluuttojen louhinnasta kannattamattoman liiketoiminnan pitkiksi ajoiksi. Kuitenkin, jos ajattelet kaivoskustannuksia sijoituksena, pitkällä aikavälillä keräämäsi kolikot voivat tuottaa merkittäviä voittoja hinnan noustessa.

Voit myös myydä automaattisen järjestelmän avulla ajoittain osan kaivostoiminnasta palkituista kolikoista. Voit esimerkiksi tallettaa kolikoitasi haluamallesi pörssille ja myydä ne sitten, kun markkinaolosuhteet ovat suotuisammat. Se olisi varsin fiksu tapa louhia!

Kaikilla parhailla kryptonhallintastrategioilla voi olla etuja ja haittoja. Voit valita mieltymyksiisi paremmin sopivan tai voit myös valita yhdistetyn lähestymistavan ja kohdistaa osan sijoitusallokaatiostasi joihinkin näistä strategioista löytääksesi tarpeisiisi sopivan yhdistelmän.