Salausautomaattinen kaupankäynti

Pitämällä linjaa

Karhumarkkinat ovat yleensä aikaa, jolloin kauppiaat ylireagoivat mihin tahansa huonoon uutiseen. Tapahtumat, jotka tuskin aiheuttaisivat räpäystä nousevilla markkinoilla, voivat ajaa markkinat alas merkittävästi.

Siksi on hieman odottamatonta seurata kryptohintojen joustavuutta viime päivinä. Huolimatta käynnissä olevasta sodasta, Federal Reserve:n tulevista koronnostoista ja Yhdysvalloista ja muualta tulevasta lisääntyvästä sääntelypaineesta, BTC:stä, ETH:sta ja jopa tärkeimmistä DeFi-projekteista huolimatta, on nähty kasvua viime päivinä.

Voisiko tämä olla vain helpotusralli sen jälkeen, kun se on laskenut merkittävästi vuoden lopun huipuista? Kun tarkastellaan vuotta 2018, saman vuoden helmikuussa pidetyssä BTC:n helpotusrallissa BTC:n hinta nousi <8 11.5 dollarista 70 XNUMX dollariin. Siitä eteenpäin se kuitenkin jatkoi laskuaan ja laski XNUMX %, missä se lopulta saavutti pohjansa.

Kaupankäynti on todennäköisyyspeliä, ja historia on vain yksi tietopiste kussakin skenaariossa, vaikkakin tärkeässä skenaariossa. Vuonna 2018 BTC kaatui ilman läheskään nykyistä makroepävarmuutta. Vuonna 2022 suuret perusvoimat ovat pelissä, mutta markkinat pitävät.

Nyt on olemassa kryptotuotteiden ekosysteemi, joka vaikuttaa suoraan koko markkinoihin. Viimeaikainen ilmoitus että Terra USD, yksi avaruuden suosituimmista stabiileista kolikoista, olisi nyt myös BTC:n tukena, on esimerkki. Kun krypton sisällä on käytettävissä huomattavasti enemmän pääomaa, syklit voivat kääntyä paljon nopeammin, kun rahavirrat jahtaavat mahdollisuuksia. Rahat eivät vain poistu markkinoilta, vaan jäävät sisälle odottamaan käyttöönottoa. Crypto Winterin pituus saattaa siksi lyhentyä.

Lisäksi Cryptosta on tullut osa maailmanlaajuista keskustelua tavoilla, jotka olivat aiemmin käsittämättömiä. Ukrainan hallitus kerää kryptolahjoituksia, spekuloidaan, käyttääkö Venäjä kryptoa pakotteiden kiertämiseen, ja jopa Citadelin toimitusjohtaja, aiemmin suuri kryptoskepikko, ilmoitti että Citadel tulee markkinoille.

Toistaiseksi linja pysyy, ja vahvistukset saattavat olla tulossa.