Salausautomaattinen kaupankäynti

Pidä linjaa

Sano mitä sanot kryptomarkkinoista, mutta juuri kun luulet ymmärtäväsi sen, se heittää ulos kiemurtelevan pallon pitääkseen sinut varpaillasi. Bitcoinin läpimurto hieman yli viikko sitten näytti siltä, ​​että sillä oli jalat – 2 viikon konsolidoinnin jälkeen se oli vihdoin saavuttanut uudet huiput. 

Mutta sieltä käsin, kun tarkastellaan päivittäisiä kaavioita, krypton kuningas näyttää olevan loppumassa. Vielä tärkeämpää on, että on muita merkkejä uupumuksesta, kun RSI-ero on kehittynyt viimeisen 2 viikon aikana edellä mainitusta uudesta kaikkien aikojen ennätyksestä huolimatta. Ja nyt näyttää jopa siltä, ​​että se on jakautunut alle alustavan tuen noin 62,000 XNUMX dollarin rajalla. 

Viikkokaaviossa BTC ei myöskään tarjoa lohtua. Tämän viikon kynttilä on siirtynyt erittäin määrätietoisesti alaspäin ja viikosta on vielä muutama päivä jäljellä. RSI oli saavuttanut huippunsa ajat sitten, jopa tällä pidemmällä aikavälillä, ja kauppiaiden on pakko kysyä itseltään, ovatko härät vihdoinkin liian väsyneitä juoksemaan toistaiseksi. 

Kaikesta tästä huolimatta se on loppujen lopuksi Bitcoin yleisellä härkämarkkinoilla. Jopa perinteiset rahoitusmarkkinat näyttävät riehuvan. Pääomasijoitusten ja pääomasijoitusten arvostukset käyvät läpi – kukaan ei näytä haluavan enää pitää fiatia. Kryptoissa takaisinvedot ovat olleet laajat ja runsaat, mutta niin ovat olleet myös rallit. Jos jotkut näkevät mahdollisuuden shorttaa, jotkut näkevät mahdollisuuden ostaa dippi. Ja se tuo meille tämän päivän kysymyksen – Pysyykö nykyinen taso?

Vaikka näyttää siltä, ​​että täältä on tilaa jyrkälle pudotukselle, sen kaikki kotkat näkevät jatkuvasti. Joten ehkä avoimien pitkien pitämisellä on potentiaalia suuriin voittoihin. He sanovat, että markkinat haluavat siirtyä alas niin monta ihmistä kyydissä ja nousta ylöspäin, kun aluksella on niin vähän ihmisiä. Jos tämä on totta, tämä viime viikko on ravistellut monia uusia kelkkailijoita ja saattaa itse asiassa valmistautua mahtavaan härkäjuoksuun.