Salausautomaattinen kaupankäynti

Vihaa sitä tai rakasta sitä

Bitcoin / Yhdysvaltain dollari (COINBASE:BTCUSD) Altcoinit

Ostitko dipin? Jos on, niin kenen dippi?

Altcoinit ovat elpyneet voimakkaasti viime viikon alimmillaan Bitcoin näyttää paljon heikommalta ja epävarmalta siitä, mihin suuntaan ottaa. Tämä on yhdenmukainen tuoreessa viestissämme esitetyn opinnäytetyön kanssa. Selvitimme kuinka Bitcoin voisi käydä kauppaa sivuttain jonkin aikaa, mikä antaisi markkinoille uuden mahdollisuuden uudelle mini-altseasonille.

Kaaviossa verrataan Bitcoinin hintaa (yllä) rinnakkain kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvoon (pois lukien Bitcoin ) jaettuna BTC:n markkina-arvolla

Tämä osoittaa melko selvästi markkinoiden ali- ja ylisuorituskykyä Bitcoin .

Kaaviosta tarkasteltuna Altcoinit näyttävät pitäneen melko lujasti kiinni Bitcoinin syöksymisen vuoksi ja päätyivät antautumaan vasta, kun markkinat haihtuvuus osua äärimmäisiin tasoihin. Kun (paikallinen) pohja oli paikallaan, kauppiaat ja sijoittajat ryntäsivät ostamaan takaisin kolikoita, jotka heidän oli pakko myydä vain muutama päivä aiemmin. Kokeneet markkinatoimijat ovat voineet ostaa takaisin halvemmalla, toiset valitettavasti korkeammalla hinnalla.

Tämä on tyypillinen varallisuuden uudelleenjako näissä tapauksissa, paniikki-myyjistä niille, jotka odottavat kärsivällisesti ostaakseen dippejä. Vihaa tai rakastaa, tuollaiset ovat markkinat.

Mitä seuraavaksi? Huolimatta terävä rebound, Altcoins ei onnistunut saamaan takaisin jyrkkää nousutrendiä. He ovat käyneet kauppaa viikkoja. Jos tämä ei tapahdu pian, niiden vauhti voi heiketä. Siinä tapauksessa, se voisi olla tilaisuus kääntyä takaisin Bitcoin , joka tarjoaa oikean määrän polttoainetta murtaaksesi 60,000 XNUMX dollarin vastuksen lopullisesti.