Salausautomaattinen kaupankäynti

Puolittaa hinnat?

Viime kuukaudet ovat olleet avaruusalus niille meistä, jotka ovat onnekkaita käymään kryptokauppaa. Bitcoin ETF on hyväksytty. Markkinat ovat nousseet moninkertaisesti. Bitcoin saavuttaa uuden kaikkien aikojen ennätyksen. Hiljattain käynnistetyt projektit, kuten Celestia, Dymension, Jupiter, Ethena ja Wormhole, ovat täyttäneet tehokäyttäjien taskut. Kaiken lisäksi niin kutsutut memecoinit, kuten dogwifhat (WIF) ja muut, keräsivät nopeasti miljoonia ja jopa miljardeja markkina-arvoja.

Yleensä tällaisia ​​kryptorallia tapahtuu jälkeen Bitcoinin puolittaminen, ei ennen. Bitcoinin puolittaminen tapahtuu noin 4 vuoden välein, ja Bitcoinin tarjonnan liikkeeseenlaskuprosentti puolittuu. Seuraava on huhtikuussa. Keskimääräinen 1 kuukauden BTC-tuotto kolmen edellisen puolittamisen jälkeen on 3 %. 4.2 kuukautta puolittamisen jälkeen keskimääräinen tuotto on 6 %. Näyttää selvältä, että härkämarkkinoiden narratiivi tulee jatkumaan. Vai onko se?

Siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu, on kaksi vastakkaista näkemystä. Vaikka Bitcoinin hinta ylitti hetken kaikkien aikojen huippunsa, se ei pysynyt sen yläpuolella pitkään. Parabolinen ralli ei myöskään jatkunut paljon pidemmälle. Aiemmin kun Bitcoin saavutti kaikkien aikojen ennätyksen, se yleensä nousi nopeasti sen yli. Jokaisella kauppiaalla oleva luku on 100,000 1 dollarin hintamerkki yhdelle BTC:lle. Yksi mahdollinen näkemys tulevista kuukausista on, että BTC:n viimeaikainen pudotus 60-luvun puoliväliin saattaa hyvinkin olla vain uusi kertymisjakso. Jos hinta vaihtelee tässä, se voi nousta puolittumisen jälkeen.

jos näin tapahtuu, oletetaan, että markkinoiden runsaus jatkuisi pysähtymättä muutaman seuraavan kuukauden ajan. Kun BTC osuu yhä korkeampiin hintoihin, vähittäiskauppa liittyy puolueeseen ja krypton markkina-arvo kaksin- ja kolminkertaistuu prosessin aikana. Sitten, kun kauppiaista tulee liiallinen velka, voiton tavoittelu ja lopulta jokin järjestelmässä oleva rikkoutuminen pysäyttää rallin ja käynnistää uuden karhun syklin. Suurin ero tässä olisi, että tämä tapahtuisi lyhyemmällä aikavälillä kuin aiemmat kryptosyklit ovat käyneet läpi.

Toinen näkemys on, että markkinat ovat jo nousseet liian korkealle liian nopeasti ja olemme nyt ylivetoisia. Jos tarkastellaan pidempiä aikajaksoja, Bitcoin näyttää olevan hieman yliostettu. Tästä eteenpäin hinta voi kokea ensimmäisen härkämarkkinoiden laskunsa ja saavuttaa todennäköisesti 52 2025 dollarin tukitason. Ostopaine kasvaisi sitten hitaasti täältä ja härkämarkkinat palaisivat loppuvuodesta. Tämä olisi Crypto-härkämarkkinoiden tyypillisempi reitti. Mahdollisesti tällaisessa skenaariossa saavutetut huiput vuonna XNUMX olisivat vielä korkeampia. Mutta lyhytaikainen kipu ilmaantuisi varmasti, kun hinnat yleistyvät. Jos BTC putoaa, odota suosikkimemekoinojesi putoavan paljon enemmän. Puolittamisen suhteen kannattaa olla varovainen.