Salausautomaattinen kaupankäynti

Groundhog Day?

Jos olet tottunut nopeasti liikkuviin kryptomarkkinoihin, vuoden 2022 täytyy tuntua sinusta loputtomalta murumapäivältä. Sen jälkeen, kun Bitcoin on noussut 69 30 dollariin ja takaisin 2021 36 dollariin vuonna 48, Bitcoin on käynyt kauppaa melko "tylsältä" 2022 XNUMX ja XNUMX XNUMX dollarin välillä vuoden XNUMX alusta lähtien.

Tämä valikoimakaupankäynti oli havaittavissa myös kesällä 2021, jolloin markkinoilla oli melko tylsää aikaa. Sitä seurasi suuri nousu.

Tällaiset suhteellisen rauhalliset jaksot voivat olla hyvää aikaa kertymiselle. Kun BTC purkautui valikoimakaupastaan ​​vuonna 2020, myöhempi kasvu kääpiöi kaikki aiemmin tapahtuneet hintaliikkeet. Jokainen, joka on ollut Crypto-markkinoilla pidempään, tietää myös, että tällaiset liikkeet ovat yleensä linjassa Bitcoin Halving -tapahtumien kanssa. Seuraava on suunniteltu vuodelle 2024.

Mutta tämä ei ole juurikaan lohdullinen monille krypton pariin ryhtyneille kauppiaille, koska he kaipaavat nopeasti liikkuvien, erittäin epävakaiden markkinoiden "toimintaa". Heille tällainen ajanjakso on todella "maksimikivun" skenaario. Selkeää trendiä ei ole näkyvissä, ja härät ja karhut väittelevät ja vaativat ennenaikaista voittoa, mutta todellisuus viedään ne pois, kun seuraava markkinaliike menee päinvastaiseen suuntaan.

Epäilemättä murupäivä päättyy ennemmin tai myöhemmin. Globaalin makroilmaston näyttäessä edelleen haastavalta ja taantuman uhkaaessa riskit ovat edelleen heikentyneet. Jos kuitenkin loitonnat, Bitcoin ei ole toistaiseksi pettänyt meitä keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä.

Ehkä opetus tässä on sama kuin varsinaisessa Groundhog Day -elokuvassa: saman päivän loputon toistaminen päättyi vasta, kun päähenkilö Bill Murraysta oli tullut todella parempi ihminen. Eikö se nyt ole loistava inspiraatio meille kaikille tulla paremmiksi kauppiaiksi?