Salausautomaattinen kaupankäynti

Vihreä valo edessä?

Luultavasti useimmin toistettu sanonta tässä uutiskirjeessä on, että historia ei toista, vaan se rimmaa. Tämä pätee vielä enemmän markkinoihin. Marras- ja joulukuu 2023 ovat kohdelleet kryptomarkkinoita poikkeuksellisen hyvin. Bitcoin on reilusti yli 40 XNUMX dollaria, ja monet Altcoinit ovat seuranneet. Se ei myöskään tunnu vain "tyhjältä" euforialta. Todelliset teknologiset innovaatiot ruokkivat osaa juoksemisesta.

Bitcoinin Taproot-päivitys on lisännyt todellista ohjelmoitavuutta Old Orange Lady Bitcoiniin, joka ei ollut koskaan aiemmin ollut avoin innovaatioille. Tämä on mahdollistanut Ordinalsin, jotka ovat pohjimmiltaan NFT:itä Bitcoinissa, sekä BRC-20-tunnukset. Älykkäiden sopimusketjujen osalta skaalautuvuuskeskustelu jakautuu selkeästi monoliittinen vs. modulaarinen. Monoliittisilla, nopeilla Layer-1-ketjuilla, kuten Solanalla, on vahva käyttäjäkokemusetu verrattuna "modulaarisiin" ketjuihin, kuten Ethereum, jotka odottavat Layer-2 "rullauksia" ja muuta skaalaustekniikkaa kasvua varten. Molemmissa lähestymistavoissa on tapahtunut paljon teknistä kehitystä, mikä tuo mukanaan uusia sovelluksia, pelejä ja paljon muuta. Jopa NFT:t ovat jälleen nousussa.

Toisaalta makrotapahtumat koronnousun ilmeisestä päättymisestä ensimmäisen Bitcoin ETF:n välittömään hyväksymiseen ovat osuneet hyvin kryptomarkkinoiden hyväksi. Kaiken lisäksi seuraava Bitcoinin puolittaminen huhtikuussa 2024 lähestyy nopeasti.

Jos katsomme aiempia syklejä yrittääksemme ennustaa, mitä tuleman pitää, voimme tehdä useita havaintoja. Historiallisesti Bull Marketin vahvin osa on seurannut puolittamista, ei edeltänyt sitä. Myös historiallisesti olemme nähneet BTC-hinnan nousua joulukuussa 2017, jota seurasi sitten 2018/19 karhumarkkinat. Olemme nähneet myös joulukuun 2020 nousun, joka edelsi vuoden 2021 Bull-markkinoita.

Mielenkiintoista on myös se, että vähittäiskaupan kiinnostus Bitcoinia ja kryptoa kohtaan ei ole lähelläkään edellistä tasoa. Joulukuussa 2017 ja joulukuussa 2020 Bitcoin-google-haut olivat huipussaan. Tällä hetkellä ne ovat edelleen selvästi alle vuoden 2021 tason. Millä Bitcoin-hintatasolla vähittäiskaupan kiinnostus palaisi? Jos kiinnostus herää uudelleen, hintojen nousu voi kiihtyä entisestään. Kun otetaan huomioon vähittäiskaupan kiinnostus ja lähestyvä puolittumisaste, voi näyttää siltä, ​​että seuraamme joulukuun 2020, ei 2017 polkua.

Tämä kaikki kuulostaa tietysti liian hyvältä ollakseen totta. Jos on yksi asia, jonka me uupuneet selviytyjät lukemattomista karhumarkkinoista olemme oppineet, se on, että asiat harvoin menevät odotetusti. Odottamattomia huonoja uutisia Yhdysvaltain sääntelypuolella saattaa silti saapua. Tai taloudellinen ympäristö voi kääntyä huonompaan suuntaan, mikä näyttää todennäköiseltä kuin ei. Loppujen lopuksi vähittäiskaupalla ei välttämättä ole enää rahaa investoida uudelleen ilman COVID Stimulus -tarkistuksia, taantuman ollessa käynnissä ja kryptokäyttöä aiemmin käytettynä. Saattaa olla riimittelyä, mutta historia voi silti päätyä odottamattomaan käännökseen kumpaankin suuntaan.

Nyt kuitenkin juhlitaan hyvää joulun aikaa. Viimeisten 2 vuoden jälkeen olemme ansainneet sen.