Pankkisäästöistä kannattavaan kryptosijoitukseen automatisoidulla strategialla
Salausautomaattinen kaupankäynti

Pankkisäästöistä kannattavaan kryptosijoitukseen automatisoidulla strategialla

Vaikka pankit ovatkin keskivertosijoittajalle helpoin säästöväline, ne muodostavat mahdollisen riskin vaihtoehtokustannusten kannalta. Menetät mahdollisuuden kasvattaa rahaa, koska pankit tarjoavat hyvin vähän korkoa. Onneksi kryptosijoitusten tekeminen automatisoidulla strategialla auttaa sinua muuttamaan kaupankäyntikokemuksiasi ja oppimaan tunnistamaan voittotrendit ja -mahdollisuudet. 

Talletusten keskikorot vuodesta 1984. Lähde: pankkikortti

Lohkoketjuteknologian kehitys on varmistanut, että voit siirtyä perinteisistä pankkisäästöistä kannattaviin kryptosijoituksiin. Tämä tekee crypto on todellinen pitkän aikavälin kilpailija vanhalle pankkijärjestelmälle. Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on käyttää automatisoitua kryptovaluuttakauppastrategiaa. 

Mikä on automatisoitu kaupankäyntialusta? 

Kryptokauppa ei ole helppo yritys, mutta onneksi kaupankäyntialustojen jatkuvan valvonnan päivät ovat kauan menneet. Sen sijaan automatisoitu kaupankäynti perustuu huolellisesti suunniteltuihin algoritmeihin krypton ostamiseksi ja myymiseksi tiettyinä aikoina. 

Eri automatisoiduilla kaupankäyntialustoilla on erilaisia ​​tapoja suorittaa transaktioita. Silti ne ovat riippuvaisia ​​teknisistä indikaattoreista, omaisuuden hinnasta tai tasapainotuksesta, joka on salkkusi arvon osuus. 

Nykyään on olemassa useita automatisoituja kaupankäyntialustoja, ja sinun tarvitsee vain ymmärtää eri ominaisuudet ja kaupankäyntistrategiat, jotka toimivat parhaiten kullakin alustalla. Coinrule on todennäköisesti käyttäjäystävällisin tapa aloittaa automaattinen kaupankäynti.

Kryptokaupan sosiaalinen vaikutus 

Vaikka kryptovaluuttakauppa on ollut nousussa pandemian aikana, lupaus korkeasta tuotosta ei ole realistinen aloittelijoille. Tätä pahentaa suuren volatiliteetin aiheuttama riski ja kyvyttömyys seurata ja ymmärtää kaupankäynnin malleja.  

Ammattimaisten kauppiaiden ja asiantuntijoiden seuraaminen auttaa sinua oppimaan kuinka markkinat toimivat ja mitkä tekijät aiheuttavat volatiliteettia. Olitpa aloittelija tai kokenut kauppias, voit saada paljon tietoa jäljittelemällä menestyneiden kryptokauppiaiden kaupankäyntistrategioita.  

Tämä menetelmä käyttää Mirror Trading- tai Copy Trading -strategioita, mikä varmistaa, että saavutat samanlaisia ​​tuloksia kuin ammattilaiset. Mirror Trading viittaa automatisoituun algoritmikaupankäyntistrategiaan, jossa opit käymään kauppaa "peilaamalla" ammattitaitoisen kauppiaan kaupankäyntitoimintoja.  

Toisaalta Copy Trading on kaupankäyntistrategia, jossa kopioit kokeneen kauppiaan positioita. Hyvä esimerkki sosiaalisesta vaikutuksesta kryptovaluuttakauppaan on Elon Muskin twiitti. Jokainen seuraa hänen mielipidettään, ja tämä on saanut Bitcoinin hinnan vaihtelemaan hänen twiittiensä perusteella.  

Kryptomarkkinat ovat edelleen vahvasti riippuvaisia ​​uutisista ja sijoittajien yleisestä tunteesta. Twiitit tai mielipiteet vaikuttavista yksilöistä voivat aiheuttaa erittäin voimakkaan hintaliikkeen.

Automatisoidut kryptokauppastrategiat 

Ainoa tapa siirtyä pankkisäästöistä kannattavaan kryptosijoitukseen vaatii jatkuvaa kryptovaluuttojen arbitraasia. Vaikka sinulla voi olla useita automaattisia kryptokaupankäyntistrategioita, joista valita, jotkut ovat yksinkertaisempia, turvallisempia ja tuottoisempia kuin toiset. 

Kaikkien näiden automatisoitujen strategioiden ytimessä ovat kaupankäyntibotit, jotka ovat paljon parempia kuin ihmiset seuraavista syistä: 

  • Kaupankäyntibotit voivat skannata kryptokaupankäyntialustoja 24/7 ilman keskeytyksiä
  • He tekevät päätöksiä vailla tunteiden aiheuttamaa ennakkoluulottomuutta 
  • Se voi poistaa satunnaiset virheet, mikä saa sinut noudattamaan tiukasti esiasetettua suunnitelmaa

Lisäksi kaupankäyntibotit voivat laskea tarvittavat parametrit välittömästi ja tarkasti ja tehdä välittömiä päätöksiä. Siksi on luonnostaan ​​parempi käyttää kaupankäyntibottia, varsinkin jos sinulla ei ole aikaa, temperamenttia tai taitoja tutkia trendejä ja toteuttaa omia kryptovaluuttakaupan strategioitasi. 

Nämä ovat joitain parhaista kaupankäyntistrategioista, joita voit käyttää Coinrule.

Koneoppiminen ja tekoälypohjaiset algoritmit 

Kaikki tämä on mahdollista koneoppimisen ja tekoälyyn perustuvien algoritmien avulla. Nämä ovat teknologioita, jotka ovat mullistaneet kokonaisia ​​toimialoja.  

Esimerkiksi koneoppiminen ja tekoäly kryptovaluuttojen kaupankäyntialustoilla varmistavat, että botti voi ennustaa markkinoiden muutoksen ja toteuttaa sopivimman strategian. Tämän seurauksena alustat, jotka sisältävät näitä teknologioita, voivat toistaa toimivia kaupankäyntipäätöksiä, mukauttaa kaupankäyntikäyttäytymistään ja tehdä kauppoja uusimpien ja kannattavimpien strategioiden perusteella. Tämän seurauksena nämä ovat parempi vaihtoehto kuin tavalliset järjestelmät, joissa on esiasennettu "jos-tämä-niin-tuo"-logiikka. 

Näiden standardijärjestelmien vaarana on, että tietyt tapahtumat käynnistävät prosessin, ja tulokset ovat yleensä binaarisia. Tämä on kuitenkin osoittautunut tehottomaksi. 

Kaupankäynti automatisoidulla strategialla ei tarkoita, että vain istut alas ja odotat, että botit tekevät kaiken. Sinun on noudatettava seuraavia automaatiosääntöjä: 

  • Automaatio ei tarkoita 100 %:n irtiottoa. Sinun on silti tehtävä useita syötteitä, kuten valita haluamasi kryptovaluutta kauppaa varten tai säätää joitain parametreja tarpeidesi mukaan.
  • Automatisoi vain toistuvia ja aikaa vieviä tehtäviä. 

Kryptosijoitustyypit automatisoidulla strategialla 

Alustalla käytettävän teknologian lisäksi sinun on ymmärrettävä arvo, jonka haluat saada kaupankäyntialustastasi, kun teet kryptosijoituksia automatisoidulla strategialla.

Tämä pakottaa sinut löytämään oikean kauppabotin. Tässä on erityyppisiä botteja, joita kohtaat etsiessäsi parasta automatisoitua järjestelmää: 

  • Välimiesrobotit – Nämä ovat arbitraasistrategialla koodattuja kaupankäyntibotteja. Strategialla pyritään löytämään hintaeroja saman kolikon eri pörsseissä. Ajan myötä ne ovat aina vähemmän kannattavia, koska lukemattomat robotit yrittävät jo hyödyntää näitä mahdollisuuksia milloin tahansa.
  • Markkinakehitysbotit - Nämä robotit tekevät osto- ja myyntitilauksia saadakseen nopean voiton. Jos esimerkiksi kryptovaluutta käy kauppaa 10 dollarilla, botti luo ostotoimeksiannon 9 dollarilla ja myyntitoimeksiannon 11 dollarilla. Kun botti suorittaa molemmat kaupat, saat 2 dollarin voiton. 
  • Algoritmiset kaupankäyntirobotit ovat koodiohjattuja ohjelmia, jotka voivat luoda ja suorittaa osto- ja myyntisignaaleja kryptomarkkinoilla. Ne on koodattu tunnistamaan, milloin myydä tai ostaa sekä milloin positio suljetaan. Heillä on myös koodi, joka määrittää tilauksen koon ja salkun allokoinnin. 
  • Portfolioautomaatiobotit – Nämä botit auttavat käyttäjiä luomaan, hankkimaan ja ylläpitämään haluttua portfoliota aktiivisen kaupankäynnin sijaan. Se automatisoi suuren osan ikävistä ja toistuvista tehtävistä. 
  • Tekniset kauppabotit – Nämä robotit käyttävät signaaleja ja indikaattoreita ennustaakseen tulevia hintamuutoksia saadakseen voittoa. Ne ovat suosituimpia, koska ne voivat tuottaa erittäin mielenkiintoista tuottoa pitkällä aikavälillä.

Yhteenveto 

COVID-19-pandemian puhkeamisen jälkeen rahoituslaitokset, kuten pankit, ovat kärsineet valtavia tappioita. Keskuspankit lisäävät jatkuvasti likviditeettiä järjestelmään estääkseen maailmanlaajuisen pandemian vaikutuksen. Se tarkoittaa, että saat pienemmän koron kuin mitä sait jo ennen kriisiä. Voit kuitenkin halutessasi monipuolistaa salkkuasi tekemällä kryptosijoituksia automatisoidulla strategialla. 

Vaikka jotkut teistä ovat jo siirtyneet kryptovaluuttaan, strategioiden automatisointi on ainoa tapa varmistaa kannattavan kryptosijoituksen ylläpitäminen.

Vastuun kieltäminen
En ole analyytikko tai sijoitusneuvoja. Kaikki, mitä tarjoan täällä sivustolla, on puhtaasti ohje-, tiedotus- ja koulutustarkoituksiin. Kaikki viestini sisältämät tiedot on tarkistettava ja vahvistettava riippumattomasti. Minua ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tällaisiin tietoihin luottaen. Ole tietoinen kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyvistä riskeistä.