Salausautomaattinen kaupankäynti

Eksponentiaaliset liukuvat keskiarvot livenä Coinrule!

Osana Coinruleuudet tekniset indikaattorit, Coinrule on nyt integroitu tuki neljälle eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (EMA) jaksolle! Voit nyt rakentaa EMA4, EMA8, EMA12 ja EMA26 osaksi strategioitasi, mikä antaa sinulle paremman muokattavuuden sääntöihisi.


EMA:t ovat eräänlainen liukuva keskiarvo, joka antaa suuremman painoarvon ja merkityksen uusimmille tietopisteille. The eksponentiaalinen liukuva keskiarvo kutsutaan myös eksponentiaalisesti painotetuksi liukuvaksi keskiarvoksi. Ne reagoivat voimakkaammin viimeaikaisiin hintamuutoksiin kuin a yksinkertainen liikkuva keskiarvo, joka painottaa yhtä paljon kaikkia ajanjakson havaintoja. Liukuvan keskiarvon risteyksien tapaan EMA-risteykset voivat tarjota tärkeitä signaaleja kauppiaille. Jos esimerkiksi nopean jakson eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (esim. EMA8) ylittää hitaamman jakson keskiarvon (esim. MA55), se voi toimia ostosignaalina kauppiaalle:

Intuitiivisesti, kun nopea jakso EMA ylittää hitaamman jakson EMA:n alapuolella, se voi toimia signaalina sulkea asema tai avata lyhyt positio.

Toivomme, että pidät uudesta indikaattorista. Hyvää kaupankäyntiä!