Ethereumin hintaennuste
Salausautomaattinen kaupankäynti

Ethereumin hintaennuste – mitä odottaa vuoteen 2030 mennessä

Olenko liian myöhässä? Tätä jokainen uusi kryptosijoittaja ihmettelee vuonna 2021 mahtavien härkämarkkinoiden jälkeen, jotka nostivat monien kolikoiden hintaa yli 10-kertaiseksi alle vuodessa. Jotta voimme vastata tähän kysymykseen paremmin, meidän on ensinnäkin ymmärrettävä, mihin kryptovaluuttojen hinta voisi mennä. Erityisesti yritämme muotoilla Ethereumin hintaennusteen seuraavalle kymmenelle vuodelle.

Ethereum on markkina-arvolla mitattuna toiseksi suurin kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen. Vaikuttavan yhteisön tuen ja poikkeuksellisen lohkoketjuteknologian ansiosta Ethereumin tulevaisuus näyttää valoisalta. Ethereumin idean esitteli vuonna 2013 Vitalik Buterin. Yhdessä perustajiensa kanssa, mukaan lukien Cardanon perustaja Charles Hoskinson ja Consensysin perustaja Joe Lubin, Buterin käynnisti joukkorahoituskampanjan vuonna 2014, kun he myivät alkuperäisen Ethereumin tunnuksen ICO:n (Initial Coin Offering) kautta. ICO:n loppuun mennessä Ethereumin tiimi oli kerännyt noin 17 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Vuodesta 2014 lähtien Ethereum-verkon arvo on kasvanut yli 300 miljardiin dollariin. Vaikka muut protokollat ​​yrittävät korvata Ethereumia, se on edelleen yksi vankimmista ja suosituimmista blockchain Smart Contract -alustoista. Sen arvo tulee pääasiassa sadoista eri sovelluksista, jotka toimivat sen päällä. Jos olet kiinnostunut tästä krypto-alustasta ja haluat tietää Ethereumin hintaennusteesta vuoteen 2030 mennessä, tämä artikkeli on sinua varten.

Ethereum hinta vuodesta 2015

Nykyinen ympäristö

Ethereumin DeFi-projektit ovat keränneet miljardeja "Total Value Locked" (TVL) ja institutionaalisten sijoittajien kiinnostuksen. Ihmiset valitsevat Ethereum-verkoston rakentaakseen ja sijoittaakseen sen vahvan yhteisön ja monien käytännön käyttötapausten vuoksi. Ethereum-lohkoketjuun rakennetut hajautetut rahoitussovellukset antavat käyttäjille mahdollisuuden lainata varoja, lainata varoja, tarjota likviditeettiä markkinatakaajina, panostaa, lähettää, maksaa ja jopa ostaa vakuutuksia, kaikki yksityisyyttä suojaavalla, täysin hajautetulla tavalla. DeFi-projektit ovat poistaneet välittäjien, kuten välittäjien ja pankkien, tarpeen monissa asioissa ja antavat käyttäjille mahdollisuuden ansaita passiivisia tuloja monin eri tavoin.

kokonaisarvo lukittu DeFiin

DeFi-projektit ovat uskomaton nouseva katalysaattori, joka on auttanut Ethereumin hinnan kasvua. Alusta isännöi tällä hetkellä reilusti yli 200,000 XNUMX ERC-tunnusta ja toimii lukuisten muun tyyppisten kryptovaluuttojen kautta pelkästään DeFissä. 

Huolimatta kilpailevien älykkäiden sopimusten lohkoketjujen, kuten Solanan tai Avalanchen, noususta, Ethereumin ekosysteemi on nykyään edelleen hajautetun rahoituksen synonyymi. Monet väittävät, että alustan vahvan yhteisön, tuhansien älykkäiden sopimusten ja biljoonien dollarien vuotuisten transaktioiden vuoksi Ethereumilla on luontainen arvo. Toukokuussa 2021 Ethereumin hinta nousi huikeat 180 prosenttia, kun härkäjuoksu alkoi. Se saavutti kaikkien aikojen korkeimman arvon, joka oli 4,174 XNUMX dollaria kolikkoa kohden. 

Tulevaisuuden skenaariot

Myös Ethereumin tulevaisuuden skenaariot ovat lupaavia nykyisten ja tulevien kehityssuunnitelmien vuoksi. 

Ethereum 2.0

Ethereumin takana olevat kehittäjät työskentelevät alustan toisen sukupolven Ethereum 2.0:na. Se julkaistaan ​​pian, ja sen tarkoituksena on ratkaista alustan tällä hetkellä kohtaamat ongelmat, jotka ovat:

  • Tapahtuman skaalautuvuus
  • kestävyys
  • Levytila

Päivitys muuttaa alustan konsensusmekanismin Proof of Workista Proof of Stakeksi ja ottaa myöhemmässä vaiheessa käyttöön myös sharding-teknologian. Tällä hetkellä Ethereum Blockchain pystyy suorittamaan vain noin 30 tapahtumaa sekunnissa. Nykyisellä korkealla käytöllä myös kaasukustannukset ovat menneet katon läpi. Sanotaan, että Ethereum 2.0 pystyy suorittamaan huikeat 100,000 XNUMX tapahtumaa sekunnissa. Nämä seikat mielessä, on ollut ennusteita että kolikon arvo voi olla 10,000 2025 dollaria vuoteen XNUMX mennessä.

Ethereum 2.0:aan on jo liitetty niin sanottuja Layer Two -skaalausratkaisuja Ethereumille. Alustat, kuten Polygon, Optimism, Arbitrum, Fantom, Starkware ja muut, käyttävät Sidechains-, Roll-up- ja Zero-Knowledge Proofs -teknologioita mahdollistaakseen nopeita ja edullisia tapahtumia, jotka ovat edelleen sidottu Ethereumin ekosysteemiin tai lohkoketjuun. Nämä tekniikat joko käyttävät "jaettua turvallisuutta", joka hyötyy Ethereumin monista solmuista, tai käyttävät niiden solmuinfrastruktuuria, kuten Polygonin tapauksessa, tapahtumien vahvistamiseen. 

DeFi Adoptio

Jos et vielä tiedä, instituutiot maailmanlaajuisesti tulevat DeFi-maailmaan ja ottavat käyttöön hajautettuja protokollia niiden monien etujen vuoksi. Mukaan Yahoo Finance, hajautettu rahoitusala on kasvanut 20-kertaiseksi vain 11 kuukaudessa. Total Value Locked on moninkertaistunut kahdeksan kertaa vuoden 2020 alusta lähtien yli 80 miljardiin dollariin tänään. DeFi-pulssi. Se on houkutellut kymmeniä miljoonia yksittäisiä käyttäjiä ympäri maailmaa sekä johtavia rahoitusorganisaatioita. Vuoden 2021 ensimmäisestä neljänneksestä lähtien useat maailmankuulut yritykset, kuten Mitsubishi UFJ Financial Group, Citigroup, HSBC, Barclays, JP Morgan, SBI Holdings, Signature Bank ja muut työskentelevät lohkoketjuihin liittyvien projektien parissa. Samaan aikaan VISA käyttää Ethereum-lohkoketjua USDC Stablecoinin tapahtumien selvittämiseen. 

Myös yksityiset organisaatiot ja jotkin valtion laitokset ottavat käyttöön digitaalisia valuuttoja ja lohkoketjuteknologiaa niiden tarjoamien mahdollisuuksien vuoksi. 

  • XNUMX kansainvälistä ja hallitusta, mukaan lukien Euroopan keskuspankki, Japani, Singapore, Ranska ja Australia, on jo käynnistänyt pilottiprojektinsa. Euroopan investointipankki käytti Ethereum Blockchainia laskeakseen liikkeeseen joukkovelkakirjoja. 
  • 13 maan hallitus eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Hongkong, Kiina ja Brasilia, ovat kehitysvaiheessa. 
  • 24 maan hallitus, mukaan lukien Kanada, Iso-Britannia ja Yhdysvallat, tekevät aktiivisesti tutkimustyötä keskuspankkien digitaalisten valuuttojen osalta. 

Vaikka hallitukset saattavat valita oman Blockchain-teknologiansa käyttämisen Ethereumiin luottamuksen sijaan, laajempi viesti on, että tekniikkaa ollaan omaksumassa. Nouseva vuorovesi voisi nostaa kaikkia veneitä entisestään.

Yritykset jakavat vararahastoja Ethereumissa

Ethereum on myös alkanut näkyä monien yritysten taseissa, kuten Bitcoin. Yritysten varantojen lisäksi yritykset käyttävät myös Ethereumin kryptovaluuttaa käyttöpääomanaan. Aiemmin tänä vuonna CME (Chicago Mercantile Exchange) -ryhmä lanseerasi ETH Futuresin, joka tarjoaa työkaluja volatiliteetin riskin vähentämiseen institutionaalisille kauppiaille. Lisäksi Hongkongin pörssiin listattu sosiaalisen median ja ohjelmistosovellus Meitu ilmoitti ostaneensa noin 22 miljoonan dollarin arvosta eetterikolikoita. 

Jotkut yritykset ovat myös integroineet eetteripohjaisia ​​sovelluksia, mikä näyttää vain alustan syntymisen. Ethereum vaikuttaa edelleen houkutteleviin yrityksiin ja organisaatioihin. Etherin ilmestyminen yritysten taseisiin lisääntyy, kun yhä useammat yritykset ovat alkaneet käyttää hajautettuja sovelluksia. Monet Ethereumin parissa työskentelevät tiimit ja kehittäjät tekevät jatkuvasti parannuksia kryptovaluuttaan helpottaakseen digitaalisia prosesseja. Se lisää lopulta uuden kerroksen Ethereumin arvoehdotukseen.

Yksinkertaisesti sanottuna Ethereumista on tullut teknologialeikki sekä arvon säilyttäjä. Nämä ovat joitakin tärkeimpiä syitä, miksi institutionaaliset sijoittajat ovat kiinnostuneita tästä hajautetusta alustasta.

Suosituimpien kryptovaluuttojen, mukaan lukien Bitcoinin ja Ethereumin, käyttöönotto Keski-Amerikassa on kasvussa. Panama on esittänyt lakiesityksen Ethereumin ja Bitcoinin laillistamiseksi, ja maailmassa on noin 111 eri osavaltiota, joissa laki tunnustaa Ethereumin. Esimerkiksi a Kiinan tuomioistuin on julistanut Ethereum laillisena omaisuutena sanomalla, että sillä on taloudellista arvoa. El Salvador on äskettäin ottanut Bitcoinin käyttöön laillisena maksuvälineenä, vaikka sekä Ethereumin että Bitcoinin hinta putosi dramaattisesti samana ilmoituspäivänä. 

ETH-hintaennuste

Kryptovaluutan tulevan hinnan ennustaminen on aina hankalaa. Ethereumin hinnannousu on vuosien mittaan seurannut tiiviisti verkon toiminnan lisääntymistä. Voit mitata aktiivisuutta tapahtumien ja aktiivisten osoitteiden perusteella.

Ethereum-tapahtumien määrä vs hinta

Erityisesti hyvin samanlainen kasvuvauhti koskee sekä aktiivisia osoitteita että ETH-hintaa.

Ethereum-osoitteiden määrä vs. hinta

Kun tunnistat yhden hintojen kasvun päätekijöistä, on helpompi ennustaa hinta vuonna 2030. Seuraavassa kaaviossa näkyy kaksi skenaariota.

Ensimmäinen olettaa kasvun hidastuvan vuosien mittaan. Aktiiviset osoitteet ovat kasvaneet 50 % joka vuosi vuodesta 2018 lähtien. Konservatiivinen Ethereumin hintaennuste olettaa, että kasvu hidastuu 25 % joka vuosi vuoteen 2030 asti. Tämä asettaa Ethereumin hinnan jonnekin $ 20,000.

Toisaalta optimistisempi Ethereumin hintaennuste olettaisi Internetin käyttöasteen mukaista kasvua vuosina 2000–2010. Laskelmassa oletetaan, että kasvu on 50 % vuoteen 2025 ja 30 % vuoteen 2030 asti. hinta pohjoiseen $ 50,000.

aktiivisuuden kasvuun perustuva ennuste

Kuten näet, Ethereum Blockchainilla on ennennäkemätön potentiaali. Nämä eivät ole edes kaikkein nousevimpia hintaennusteita Ethereumille. XNUMX vanhempaa asiantuntijaa ja kryptovaluuttojen asiantuntijaa arvioi, että Ethereumin hinta voi nousta huikeisiin 71,000 2030 dollariin vuoden XNUMX loppuun mennessä. 

Riippumatta Ethereumin hinnasta vuonna 2030, Ethereumiin ja yleisesti kryptovaluuttoihin sijoittaminen edustaa edelleen jännittävää mahdollisuutta epäsymmetrisellä riskillä kuin mikään muu omaisuus. Potentiaalien tuotto edelleen enemmän kuin kompensoi volatiliteetin ja laskusuhdanteen riskin.  

Matka on vielä pitkä. Sijoita turvallisesti!


VASTUUVAPAUSLAUSEKE

En ole analyytikko tai sijoitusneuvoja. Kaikki, mitä tarjoan täällä sivustolla, on puhtaasti ohje-, tiedotus- ja koulutustarkoituksiin. Kaikki viestini sisältämät tiedot on tarkistettava ja vahvistettava riippumattomasti. Minua ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tällaisiin tietoihin luottaen. Ole tietoinen kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyvistä riskeistä.