Salausautomaattinen kaupankäynti

ETH On aika?

On harvinaista, että tämä sarake alkaa kaaviolla Ethereum. Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että nyt on vieläkin outo aika tehdä niin. Vaikka BTC on noussut yli kaksinkertaiseksi ja Solanan kaltaiset projektit ovat kasvaneet moninkertaisiksi, ETH erottui syklin toistaiseksi niin sanotuksi vihatuimpana kolikkona. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että tämän tarinan muutoksen aika lähestyy nopeasti.

Neljä päätekijää erottuu joukosta. Ensinnäkin SEC:n ETH ETF:n määräaika on tulossa. Vaikka SEC viivytti päätöstään BlackRockin hakemuksesta, Yhdysvaltain rahoitusmarkkinoiden sääntelyviranomaisen on tehtävä päätös toukokuun loppuun mennessä. Ottaen huomioon, että kesti BTC-vuosia ennen kuin ETF lopulta perustettiin, hyväksyntää ei taata. Mutta pelkän spekuloinnin pitäisi taata jännitystä.

Perusteellisemmalla, pitkän aikavälin tasolla ETH on kuitenkin ollut deflatorinen voimavara sen yhdistämisestä ja siirtymisestä Proof of Stake -järjestelmään. Tapahtuman aikana poltetaan enemmän ETH:ta kuin liikkeeseenlaskemalla syntyy. Ethereum poistetaan kiertävästä tarjonnasta myös muilla tavoilla: "Uudelleensijoitus"-tarina kuumenee, yli 4 miljardin dollarin arvosta ETH:ta on lukittu sellaisiin protokolliin, kuten Eigenlayer, jotta saadaan lisätuottoa vastineeksi Ethereumin turvallisuuden laajentamisesta muihin ketjuihin. Lisää ETH:ta lukitaan siltoihin, kerrokseen 2, vakuudeksi ja niin edelleen. ETH:n kasvava kysyntä kohtaa kasvavan tarjonnan puutteen. Tarpeetonta sanoa, että protokollana Ethereum on erittäin kannattava. Erilaiset projektit, kauppiaat ja yleiset verkoston osallistujat, jotka maksavat "blokkitilasta", tuottavat 2.4 miljardia dollaria vuotuista voittoa. Toimialalla, joka ei tunneta vahvoista perustekijöistä, näitä lukuja on vaikea kiistää.

Mitä tämä tarkoittaa Ethereumin lyhyen ja keskipitkän aikavälin näkymille? Kauppiaina emme ole ennustepelissä, vaan todennäköisyyspelissä. Odottamattomat tapahtumat voivat johtua markkinoiden laajemmasta makroriskistä tai SEC:n äkillisestä päätöksestä julistaa ETH arvopaperiksi. Mutta ennakoimattomia yllätyksiä lukuun ottamatta näkymät ovat vahvat.