Salausautomaattinen kaupankäynti

ETH Fluxissa

Ethereumilla on ollut erittäin myrskyisiä viikkoja. Ensinnäkin sen hinta on vihdoin noussut. Kuukausien alitulosten jälkeen Solanan kaltaisiin uusiin kerrontaketjuihin verrattuna, Ethereum oli alkanut tasaisesti lähestyä kaikkien aikojen huippuaan. Yksi jännityksen aiheuttajista: Dencun-päivitys esiteltiin viime viikolla. Päivitys pienensi Ethereum Layer 2:n, kuten Arbitrumin, Basen ja Optimismin, transaktiokustannuksia. Ethereum Layer 2:n transaktiokustannukset voivat nyt teoriassa alkaa kilpailla Solanan kustannusten kanssa. Coinbasen oman Layer 2:n, Basen, suosio kasvoi merkittävästi viime viikolla, mikä jopa aiheutti Coinbasen Smart Walletin katkoksen.

Toinen myönteinen uutinen on jännitys mahdollisen Ethereum ETF:n ympärillä. Yksi hakijoista, Fidelity, on lisännyt Ethereum-panoksen ETF-sovellukseensa. Jos SEC hyväksyy panoksen, panoksena olevat rahastot eivät todennäköisesti pysty veloittamaan maksuja Ethereum ETF -rahastoistaan. Sitten he vähentäisivät panoksen tuoton rahaston tuotosta. Tämä olisi iso juttu. Todennäköisyys saada ETF:n hyväksyntä toukokuussa kuitenkin laskee nopeasti.

Tämä johtuu huonoista uutisista: SEC on lähettänyt haasteita kryptoyrityksille, mukaan lukien Ethereum Foundation. On selvää, että organisaatio näkee sen viimeinen mahdollisuus laittaa hajautettu rahoitus takaisin laatikkoon lähestyy. Tapaus pyörii pääasiassa Ethereumin siirtymisen "Proof-of Stake" -konsensusalgoritmiin, mikä oletettavasti tekee siitä enemmän samanlainen kuin sijoitussopimus ja siten arvopaperi. Onneksi, SEC:llä on huono kokemus kryptoyritysten haastamisesta oikeuteen. Kuitenkin, tämä on jonkin verran vaimentanut markkinoiden innostusta.

Mutta mikä on ehkä kaikkein pitkän aikavälin jännittävin uutinen Ethereumille, BlackRock jätti viime torstaina SEC:lle asiakirjan Institutional Digital Liquidity Fund -rahastosta nimeltä BUIDL. Securitize toimii rahaston välittäjänä. Rahastojen sijoitusstrategiana on sijoittaa Ethereumin tokenoituihin varoihin. Rahaston lompakko Ethereum-lohkoketjussa sisältää 100 miljoonaa USDC sijoitettaviksi. Tällä hetkellä ei ole saatavilla tietoa tarkoista investoinneista, joita Ethereum-ekosysteemissä tehdään. Mutta se, että maailman suurin omaisuudenhoitoyhtiö perustaa avoimesti rahaston ketjuun, on valtavasti nousevaa.

Ethereumin hinta on liikkunut ylös ja alas uutisten mukana viime viikkoina. Onko vielä toivoa, että ETF:n määräaika toukokuussa saavutetaan BlackRockin lähes täydellisellä ETF-hyväksynnällä ja BUIDL julkaistaan ​​Ethereumissa? Jos kyllä, odota Ethereumin menevän suoraan kuuhun. Joka tapauksessa, se selviää 63 päivän kuluttua.