Passiivisen tulon krypto
Salausautomaattinen kaupankäynti

Passiivisen tulon ansaitseminen kryptovaluutoilla

Jokaisen pitäisi osata laittaa rahansa töihin, ja passiiviset tulot ovat välttämättömiä varallisuuden lisäämisessä. Kysymys kuuluu: Kuinka voin ansaita passiivista tuloa kryptovaluutoilla?

Monet ehdottavat, että paras tapa ansaita passiivisia tuloja on ostaa kiinteistö ja vuokrata se. Muita ehdotuksia olisi sijoittaa osakkeisiin, jotka maksavat sinulle osinkoja. Nämä strategiat voivat toimia monille, mutta ne voivat myös tuntua monimutkaisilta, vaatia sinulta suurta pääomaa sijoittamiseen tai pakottaa sinut käyttämään pörssivälittäjiä.

Tulojen ansaitseminen panostuksen kautta

Blockchain-teknologia alkaa mahdollistaa erilaisia ​​tapoja tavallisille ihmisille ansaita passiivisia tuloja. Mikä tekee sen mahdolliseksi? Panosta!

Panostaminen tarkoittaa kryptovaluuttasi lukitsemista tiettyyn lompakkoon ja palkkioiden maksamista tästä, kuten säästötilin omistamisesta. Erona on, että rahat eivät poistu tililtäsi, monet pörssit tai lompakot tarjoavat tätä palvelua ilman, että sinun on luovuttava kryptostasi. Se on lukittu lompakkoosi, johon vain sinulla on pääsy. 

Teknologisella puolella panostaminen on järjestelmä, jonka avulla Blockchainin osallistujat voivat vahvistaa liiketoimia. Samoin kuin Proof of Work -konsensusjärjestelmät, jotka tunnetaan parhaiten Bitcoinin kaivostoiminnasta Computers, Proof of Stake (PoS) antaa käyttäjille mahdollisuuden auttaa löytämään konsensuksen tilasta, kuten järjestelmän kaikkien kolikoiden kokonaissaldosta, lohkoketjussa.

Sen sijaan, että käyttäjä käyttäisi arvokasta tietokonetehoa, hän sitoutuu kolikoihinsa, ja siksi hänellä on "panoksensa" kautta skin-in-the-peli, jota vastaavien lohkoketjujen takana olevat algoritmit, jotka perustuvat PoS-järjestelmiin, käyttävät konsensuksen löytämiseen. Aivan kuten Bitcoinin kaivostyöntekijät saavat palkkion Bitcoineina uusien lohkojen vahvistamisesta ketjussa, PoS "Stakers" saavat palkinnon pitämällä hallussaan tietty määrä kolikoita. Hyviä esimerkkejä PoS Blockchaineista ovat EOS, Tezos, Neo, Zilliqa ja pian myös Ethereum osana niiden siirtymistä Eth 2.0:aan.

Helpoin tapa panostaa

Voit panostaa kolikoitasi useilla verkkosivustoilla ja pörsseissä. Useimmissa tapauksissa voit panostaa kolikosi suoraan kryptolompakostasi. Vaihtoehtoisesti monet pörssit tarjoavat panospalveluita käyttäjilleen. Binance Stakingin avulla voit ansaita palkintoja yksinkertaisella tavalla, sinun tarvitsee vain pitää kolikoitasi pörssissä. Pörssien panostuksella on etunsa, voit kerätä ja panostaa samanaikaisesti ilman lisättyjä tapahtumia, sinun ei tarvitse käydä läpi DeFi-sovellusta ja luoda erillistä tiliä panostamista varten, voit tehdä tämän yksinkertaisesti pörssissäsi.

Kaikki pörssit eivät tarjoa tätä ominaisuutta, mutta pörssit, kuten Binance ja okx tehdä. Tämä luettelo esittelee kolikot, jotka voit helposti panostaa Binancessa.

Jokainen kolikko voi antaa sinulle erilaisen palkkion panostamisesta, tämä riippuu pitkälti itse projektista ja palkkioista, joita he jakavat panostamisesta. Prosessi on melko helppo, mutta Coinrule tekee siitä entistä helpompaa!

Staking With Coinrule

Tarjolla on joukko sääntöjä, jotka voivat auttaa sinua keräämään panostavia kolikoita. Tämä on pääasiassa tavanomaisten sääntöjen ja teorioiden soveltamista kolikoihin, jotka voidaan panostaa vastineeksi passiivisesta tulosta. 

Päätavoite, joka sinun pitäisi olla, kun yrität ansaita passiivisia tuloja kryptovaluutoilla, on kasvattaa hallussasi olevien kolikoiden määrää, jotka voidaan panostaa. Voit tehdä tämän joko ostamalla lisää kolikoita tai noudattamalla sääntöjä Coinrule joiden avulla voit kerätä kolikoita laskujen aikana. 

Kerää kryptoa Coinrule

Alla oleva sääntö yrittää kerätä Kyber-verkkoa (KNC) laskujen aikana. Tämän taustalla on ajatus, että kun kolikon hinta laskee, voit hyötyä säännöstä, joka myy sen ostaakseen sen takaisin alemmalla tasolla. Tällä strategialla pyritään lisäämään rahakkeiden määrää.

Jotta trendin varhainen kääntyminen ei jää huomaamatta, strategian toinen osa ostaa kolikot takaisin riippumatta siitä, nouseeko tai laskee hinta asetettujen kynnysten mukaan. Kaksi "And Then" -operaattoria seuraavaa ehtoa toimivat pohjimmiltaan kaupankäynnin voitto- ja tappioiden ottajana.

Tällä lähestymistavalla yritetään kerätä KNC:tä yrittääkseen vähentää riskejä ja jatkaa salkun arvon kasvattamista. 

Kun omistamasi KNC-määrä kasvaa, myös saamasi panospalkkiot kasvavat. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että panostaminen edellyttää, että kolikot ovat pörssissä, etkä siirrä niitä. Siksi on hyödyllistä käyttää tätä erityistä sääntöä vain osalla KNC-varojasi, jotta voit jatkaa panospalkkioiden vastaanottamista muista kolikoista. Kuten alla näet, kaavio osoittaa ajankohdat, jolloin sääntö suorittaa kaupat, sekä ostaa että myydä, hyödyntääkseen hinnanlaskuja ja lisätäkseen omistusosuuttasi tietystä kolikosta.

Entä jos et omista vielä yhtään panostattavaa kryptoa?

Jos sinulla ei ole pinottavia kolikoita, toinen tapa on ostaa kryptoja ja kerätä niitä ajan myötä. Tehokkain tapa tehdä tämä olisi käyttää Dollar Cost Averaging (DCA) -menetelmä. DCA tarkoittaa, että ostat pieniä määriä kryptoa säännöllisin väliajoin, jolloin hinnanmuutokset eivät vaikuta sinuun, koska kaikki hinnannousut tai laskut kumoavat toisensa lopulta. Tämän lisäksi saat panoskannustimia kolikon hallussapidosta, ja ne kasvavat hallussasi olevan määrän kasvaessa.

Tässä on esimerkki siitä, kuinka voit muuttaa ajoitusta ja määrää tarpeidesi mukaan.

Loppujen lopuksi, käyttämästäsi lähestymistavasta riippumatta, passiivisen tulon ansaitseminen kryptovaluutoilla voi tuoda merkittävää lisäarvoa omaisuudellesi tänä aikana. Rahan saattaminen toimimaan hyväksesi on ensimmäinen askel vaurautesi kasvattamiseen, ja kryptovaluutat ovat helpottaneet tätä ainutlaatuisella tavalla.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

En ole analyytikko tai sijoitusneuvoja, eikä mikään tässä artikkelissa ole sijoitusneuvontaa. Kaikki, mitä tarjoan täällä, on puhtaasti ohjaus-, tiedotus- ja koulutustarkoituksiin. Kaikki viestini sisältämät tiedot on tarkistettava ja vahvistettava riippumattomasti. Minua ei voida pitää vastuullisena mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut tällaisiin tietoihin luottaen. Ole tietoinen kryptovaluuttojen kaupankäyntiin liittyvistä riskeistä.